en lollodag.

idag är en sådandära dag som man tillbringar med sig själv. jag gick upp utan några som helst mål med dagen. asgött. ingen mamma eller pappa som tjötade på mig, ät frukost, städa där, bädda ,gå med sopporna, plocka ur disken. allt var upp till mig. jag tog mig i kragen och gick en promenad. när jag kom hem, skulle jag fixa frulle, men orka tänkte jag och tog en påse tacochips, åt det som var kvar samtidigt som jag tittade på ricki lake. sjuuukt skönt. ingen kunde säga nåt. HA

sen efter många om och men drog jag mig ifrån soffan och fräschade till mig något, inte mkt.
sprang till bussen, blev helsvettig men va skön. det var ju bara jag och jag själv som skulle till A6 och stan. så vem brydde sig om lilla ofräsha jag. inte jag iallafall. hö

på bussen tänkte jag ok. jag åker till A6 först och sen stan och fixar böcker, men så satte sig en gammal tant bredvis mig hållplatsen innan jag skulle av vid a6 och jag orkade inte strula med att hon skulle resa sig igen. jag ba ok. jag åker väl vidare. aa tanten hoppade ( ok inte ordagrant hon gick i långsam takt av) av jag vet inte vart någonstanns. jag åkte lättad vidare till bibblan. pallrade mig av, insåg att bussen tillbaka till a6 gick om 14 minuter, snabba ryck och jag var inne på bibblan och ut igen inom loppet av 7 minuter. två böcker rikare : )

åkte upp till A6. gick där i min egna värld. köpte en tröja , en grå. min nya favorit färg. yes. och så köpte jag ett par örhängen på rea . 10 kronor. till sist köpte jag ett nagellack. ett rött.
sen gick jag till coop. och insåg snabbt att jag var sugen på fiskbullar. så dagens mat fick bli fiskbulls.
lättare sagt än gjort. det tog mig lång tid att hitta de små bullarna. var tvungen att fråga. liite pinsamt, personalen kollade på mig. haha. jaaajag ska ha fiskbullar. whats the problem dudeee .

sen fick jag återigen springa till bussen.
sen kom jag hem. åt lite godis läste min helago bok.
blev mätt av det rackans goda godiset och var inte det minsta sugen på fiskbullar. nu sitter jag här och väntar på att bli hungrig. 

detta var min lollodag- wonderful .  jag säger som många gånger förr - ibland är det skönt att bara vara 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback