mcd crew

jag hade en jätte trevlig kväll igår, trots allt, efter att ha sagt byebye till linnéa ville jag helst bara stanna hemma under ett täcke och tröstäta massa choklad.
men nej jag tog mig i kragen, gick på den där jävla hockey matchen. åt gott.

sen var det dags för nästa anhalt, partey med mina favorit donkenpersoner, det var en himla trevlig förfest. jag blev offer för en lek, jag som dessutom drack vin fick i mig lite för mycket lite för snabbt..
haha (tackar madsen för detta ;))

efter förfesten gick jag hem, jag tänkte ta taxi hem men när jag kom till torpa insåg jag HUM vem har mitt kort, JO andyboy, så nej nej jag fick gå hem, jag ringde min bror och tvingade att han skulle prata med mig medans jag mötte fyra personer, jag var lite rädd, MEN det visade sig vara andy, hannes, elli & sara haha jag BA nemen HEEEEJ
haha

nu ska jag dressa på lite normala kläder (aka inte kläder med chokladfläckar på) sen ska jag dra in till stan och gå och gå samt mata änder med ems. det blir skoj.



hörs då.


och carro, nadi frågade mig igår var min lilla blonda kompanjon var, och han syftade på dig :) miss you.

tillägg

MIN IPOD ÄR TILLBAKA, NU SKA JAG SPRINGA SOM ALDRIG FÖRR. JAAAHARÅ

life of lolo

Tjänna bitchäs.

Fredag idag, ny dag nya tag. Det var en viss liten emma engborg som fick mig på glatt humör igår.
Vi gick runt i ett villa område i en timme och pratade om livet och sommaren som komma skall,
denna sommaren ska bli den bästa på länge, en andledning till detta, JO hultsfreds festivalen.
Det ska bli så jäkla skönt att åka på festival och leva det livet. (ida du och Li ska med) skönt att det är tre dagars på ett sätt, skönt att dra ner på tis/onsdag den 6 eller 7 sen dra hem lördag morgon. (ja vi är hemma på lördagen, så sluta snacka.)
det börjar rulla in lite bra band, nu väntar vi på lite stora band och jag har en egen önskelista som innehåller bla Melissa Horn.
Sen har jag & bff lite andra planer. som snart ska gå i lås.
Jag & andy ska åka en vecka till solen. Blir troligtvis turkiet, det är billigt, det är drag, dom har god mat och det är varmt.
sen blir det nog massa kul med brudarna. (typ utekvällar, typ fiskaturer ;) )
och norge givetvis och sthlm. maha denna sommaren. ge mig.

och jag har redan mina festivalkläder klart i mitt huvud det blir inslag av hatt, leopard, jeansshort och nitar.

idag är en bra dag, jag har toppenplaner för fredag-lördag, på söndag är det jag&emma som går till Lj och käkar middag hos päronen, på måndag är det fotboll (det bäste jag vet) på tisdag är det fys (det nästa bästa jag vet hahaha) och lunch med ida (det är också det bästa jag vet, mat&en toppen vän) på onsdag är det löpning, core och fika. MUMS. på torsdag drar jag & min SAMBO (mitt favorit ord, NAT) till norge.
och stannar i fyra dagar . lucky me.

idag är ironin tillbaka. i LIKE. suckisucki.
imorgon ska jag äta oxfilé och på söndag ska jag springa bort den. 

                                            
så här glad är jag idag, i mina nya kläder och allt. nu ska jag jobba, tack för mig och hej och trevlig helg. JARÅ.


fucksuck

idag är en jävla skit dag. jag vill bara åka hem och lägga mig ner och somna och vakna till en ny och förhoppningsvis bättre dag. idag vill inget gå min väg.

                           

fucksuck

idag är en jävla skit dag. jag vill bara åka hem och lägga mig ner och somna och vakna till en ny och förhoppningsvis bättre dag. idag vill inget gå min väg.

                           

funny things goes upp and down.

HEJ!

Min onsdag slutade med att jag fastnade med bilen på min gata. Ja. snett stod jag också, men jag orkade inte bry mig så jag stängde av motorn och gick in. Tänkte det problemet tar vi imorgon. (ringde även paps och vi stämde träff 0700 ja han bestämde tiden.) så hoppade glatt imorse vid sex. in i duschen och sen ut i snön.
och jag som älskar snön skrapade alla rutor sprakade lite på snön under däcken, muttrade för mig själv helt enkelt.
men till min stora förvåning kom jag loss utan pappas hjälp och glädjen och nöjdheten spred sig i hela min kropp.
så tänkte jag ja men nu när jag vet uppe så tidigt, kan jga ju åka till ica och köpa frukostjuice sagt och gjort, kommer fram till ica och inser DAMN min plånbok ligger hemma i träningsväskan. Och jag var inte längre lika glad och nöjd med mig själv. Så nu sitter jag och dricker vatten och äter en torr macka.
så det var nog allt om vädret.

ikväll är det myskväll med andyboy som gäller, vi ska laga mat och ha det fint.


OCH JA just det min ipod är borta, buu. igår var jag tvungen att springa runt munken utan musik i öronen, så första halvan av varvet sprang jag och tänkte vart kan min ipod tagit vägen.
PLUS att ett helt fotbollslag var ute och spang så jag mötte massvis av grabbar, varav en liten knott sa hej sötnos, jag tog det som en komplimang..


nu ska jag jobba.








jag längtar till dessa dagar...


mjölk + makaroner =

stuvade makaroner. japp. jag och papps har blivit lite smått beroende av stuvade, och denna vecka serveras stuvade idag. IDAG. jag hoppade frukosten för att få plats med extra mycket makisar..
äsh tror ni på den själv. jag hoppa frukost? jag som älskar frukost...

senare idag blir det PW med Linnéa, löpning och sen core med ellen. yesyes.
igår gjorde vi en rolig grej på fotbollsfysen, man skulle hoppa på ett ben, men det är inte så lätt som det låter, nej en lagkamrat skulle hålla i det andra bener och styra runt en. japp sjukt jobbigt och balanskrävande, men i did it. 
 
och jag längtar till helgen, på fredag ska jag träna puls sen ska jag&linnéa ha en sista kväll i jönköping ihop. buhu, med sallad, film och annat gott.
på lördag ska jag hjälpa L + familj att flytta ut henne (jag funderar på att göra en kupp, tex packa tillbaka allt så hon inte kan flytta ;) )

sen vid fyra snåret är det jag som befinner mig i kinnarps arena (ja döda mig) för att kolla på hockey, och anledningen till detta är att papps har lougen och det är en jobbgrej. (aka han har bjudit in kunder och leverantörer) så jag måste komma och vara trevlig och verka hockeyintresserad (men hey vet ni sist jag var där, iofs för typ 6 år sen med emmaeng, iallafall då fanns det chips tummen upp)

efter hockey är det raka vägen till fest, mitt kära gamla mcd crew och jag ska slå våra fina huvuden ihop och supa till det. det kan inte bli annat än succé.

oj såhär mycket har jag inte skrivit på länge, men nu vet ni. och nästa helg är det norge för hela slanten, det ska blir så jäkla kul!

men icke att förglömma vad inlägget är ägnat till, jo de stuvade makaronerna jag ska äta till lunch idag. MUMS



                         

långa nätter

                                       



i sommar ska jag på roadtrip, norge och stockholm är mina enda stopp.


äsh.





let's start a band, and act like we dont give a damn

nu ska jag berätta om min nya träningserfarenhet.
Tack vare facebook, ja facebook fastnade jag vid datorn.
Och blev jäkligt sen. Tanken min var att träna core och innan det springa ett varv runt munken.
Coren började klockan 1900 så jag tänkte lite innan sex borde jag ge mig iväg för att inte behöva stressa allt för mycket och hinna till friskis till halv tjugo i.
Halv sex sliter jag mig lös från facebook, kör fort (så fort man får) hem och NATURLIGTVIS hamnar jag efter en övningskörare som kör i 30, seriöst.
och kvart in sätter jag min fot innanför min dörr. byter om kvick som fan och tar bilen ner mot munken.
och nej jag var inte där lite innan sex, nej fem över sex börjar jag löpa, och jävlar vad stressad jag var och vad jag sprang.
och vet ni vad halv sju kom jag tillbaka till min bil och hoppade glatt in i bilen (ganska trött ja, men inte så svettig ;)

kom till friskir 1844 och hann gå på coren. JAPP

så mitt tips sätt dig i tidspress, då måste du springa så in i helvete!

yes så här kul är mitt liv. haha vårruset HERE I COME


imorgon ska jag träffa ellen, kul att träffa en levande människa (förutom när jag tränar då) det var ett tag sen.

xoxo lolo


what i done?

tjänna buddies.

dagen är kommen, dagen då jag ska montera ikea möbler.
ja så är det.
så därför har jag idag på mig, andys håliga jeans, en stor luvtröjja och mössa.
allt för att var så grabbig som möjligt. och jag tror faktiskt att jag lyckats ganska bra.

NU ska jag hem och laga tacopaj. erkänn att det vattnas i munner på er ? (mohaha)
Later on blir det promenix med idahoe, löpning ett varv runt munken och sen core på det.
Jag är inte frisk jag vet.

Hörs dåe


workout

har precis knaprat i mig en morotspåse, efter ett varv runt munken, (gick in till stan, runt och hem) med mina kära kusin. jag laddar batterierna för nästa prövning för kvällen, fysträning med fotbollen. det kommer bli svettigt, det kommer bli jobbigt men framförallt det kommer bli jävligt kul..


mitt liv kretsar kring träning just för stunden.. bye


jag saknar mina jeansshorts




jag längtar efter sommaren, mina slitna jeansshorts, mina sommarskor, min skinnjacka, solen, balkongen, bli fint brun, fotboll på gräs, grilla, stranden, uteserveringar, festival, jag kan nog fortsätta i evigheter.
nu ska jag föna håret, klä på mig något snyggt och dra till mormor&morfar.


(har jag sagt att jag älskar min soffa?)

vi rymmer bara du&jag

vilken underbar söndag, jag började dagen med att stiga upp 0830, jag hade lovat andyälskling att köra honom till hans jobb ett besult jag tog igår natt klockan 00:00 för att vara lite gullig mot min sovandes boy. när han väckte mig idag vid halv nio ska jag villigt erkänna att jag ångrade mig en smula, faktiskt. men har man lovat så har man. så det var bara upp och hoppa, jag hoppade i mina löparkläder (JARÅ) körde andy till jobbet, parkerade bilen vid munksjön på hemvägen och sprang ett varv (idag sprang jag på 25-30 minuter JARÅ utan mat i magen)
nu sitter jag i min soffa nyduschad och äter frukost och den består av morötter och nutrilett. (ibland är jag duktig)

och jag är så nöjd att jag inte drack igår, jag ska sluta dricka varje gång jag festar. jag hade jäkla kul ändå. och idag mår jag kanon.

later on ska jag&linnéa ut till metropolen huskvarna och fira morfar som fyller hela 81 år imorgon!
men först ska jag ligga och lata i soffan i några timmar, jag om NÅN är värd det mohaha!

later






beach 2010 kommer tidigt iår

kütt

jag och hulken är redo för en filmmyskväll. nu väntar vi bara på andy!

och DÄR kom han! JARÅ

you are the one!


lollo&andy 2.5


sunshine!

                          




jag längtar tills ikväll. that's all. ♥




JARÅ

jag gjorde det!
jag louise ulla anne thorén gick in till stan en promenad som tog cirka 30 minuter, jag tränade på core (med ida!) och sakta men säkert kände jag hur träningsvärken från fotbollsfysen smög sig på, efter coren tog jag på mig pannbandet och promenerade hem igen. japp.

nu är det nog med styrka, imorgon bättrar vi på kondisen. (vårruset från förra året ska slås)


(ja jag är ganska nöjd)






nattinatti, nu ska jag börja på tredje twilight boken! bella&edward, here i come.

work out

mellanmål (kyckling, morötter & apelseinjuice) check
träningskläder på check
promenad in till stan
träna på core passet
gå hem
duscha
läsa
sova.

(jag är väldigt tveksam om jag kommer orka gå fram och tillbaka, jag har redan gått 4-5 km idag, och om jag känner mig själv rätt kommer jag sitta i en bil in till stan)

xoxo träningslolo

ehm hum, delete.

skrivkramp. jag är ledsen. jätte verkligen. 




                                
                                                    (men bilder har jag att bjuda på)


what goes around




nu har jag precis slitit röven(hittar ni min?) ur min (milt sagt) på fysträningen med HERRlaget. vi började med att springa i ca 10-15 minuter och dom sista två skulle gå i 80 % maxfart (aka vi sprang med killar, så jag sprang nog på 120 % hela tiden) sen hade vi fys på det, jag bara känner hur musklerna växer i mig, imorgon ska jag på core, för at stärka min bål (aka få snygg mage) på torsdag ska jag&frida löpa, på fredag blir der spinning, lördag blir det lättare jogg och på söndag är det vila.(vila är viktigt)
jag kommer bli urstark och få superkondis.



(sa jag att jag har gått ca milen idag med? inte, jo men det gjorde plus att jag bar min skadade hund i ca 2 kilometer, jarå, vilken kvinna jag är, hey beach 2010 bring it on)

JARÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ  right back at ya.


i'm good i'm gone

watch my back so i'll make sure
you're right behind me as before
yesterday the night before tomorrow

dry my eyes so you won't know
dry my eyes so i won't show
i know you're right behind me

and don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight
don't you let me go, let me go tonight



♥ 

There’s a possibility
There’s a possibility
All that I had was all I gon’ get
There’s a possibility
There’s a possibility
All I gon get is gone with your step
All I gon get is gone with your step

So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility
I wouldn’t know

Know that when you leave
Know that when you leave
By blood and by mean
You walk like a thieve
By blood and by mean
I'll fall when you leave

So tell me when you hear my heart stop,
You’re the only who knows
Tell me when you hear my silence
There’s a possibility
I wouldn’t know

So tell me when my sigh is over
You’re the reason why I’m close
Tell me when you hear me falling
Theres a possibility
It wouldn’t show

By blood and by mean
I fall when you leave
By blood and by mean
I follow your lead



lykke li är lite min nya drog.

I will wrap you in my arms

She was standing there by
The broken tree
Her hands are all twisted
She's pointing at me
I was damned by light comin'
Out of her eyes she
Spoke with a voice that
Disrupted the sky
She said walk on over here
To the bitter shade
I will wrap you in my arms
And you'll know you've been saved
Let me sign
Let me sign





ava what?

http://h.imagehost.org/0121/avatar3.jpg


igår hade jag en mycket bra kväll.. dock måste jag säga att jag tycker avatar filmen har fått lite för mycket bra cred, jag hade stora förväntningar.. men nja. det var som pocahontas fast för vuxna. gulligt ja, nytänk nej, och nej jag blev inte besatt av deras värld. (inget kan slå twilight)

idag har jag börjat dagen med en nyttig frukost, sen mötte jag upp elsa för en promenad, och långt blev det, och sen avslutade jag med att springa en runda. nu sitter jag i soffan och tittar på biggest loser och jag mår kanon.
hohoo

ahe hörrni. this sucks.

känslomässigt VRAK

jag slänger ett öga till tv, en brud i you think you can dance går vidare till top 20 hon lipar, jag lipar.. what's wrong with me?



dream a little dream

inatt drömde jag att jag spelade i j-södras a lag för herrar och jag hade bäst kondition av alla.
JARÅ




kocken lollo

idag har jag testat på något nytt, couscous.. 
så just nu sitter jag och äter couscous, lax med franska örter, feta ost och tomat.

och det är gott. och jag är ganska bra på att laga mat.

idag har jag varit på cup, vi spelade fem matcher jag är helt fucking jävla slut.
och vi kom fyra, inte dåligt av oss som knappt tränat ihop oss.
torpaff i mitt hjärta.


och fy FAN vad läskigt det var att köra bil idag, jag körde fast på gatan, men det kom en man med en skyffel och hjälpte mig. det finns snälla människor alltså :)

nu ska jag läsa om bella&edward.


hörs dåe

xxx


Listening to the wind of change

idag har jag köpt (eller nej fan där ljög jag, fått) en ny almenacka. inte kanske för att jag behöver någon, jag har inga speciella tiden i livet som jag måste skriva ner på en lapp för att komma ihåg.
så egentligen vet jag faktiskt inte vad jag ska ha den till. än så länge har jag skrivit i tre saker, fotbollscup, andys birthday  & linnéas examen, vilket jag egentligen nog skulle ha kommit ihåg ändå.
hum jag kanske ska skippa det där med almenacka ändå.
okej never mind


damn nu fastnade jag i ett spel. aka bloggen är fett utklassad. hörs


                              

would it be so hard for you to understand

nu ska jag bege mig på scheelegatan för en heldag med fröken e.e, det kommer bli kaloriförbränning i form av promenad, matlagning, oth och massa skitsnack. suck on that.

HEY I'M WITH A BAND

jag tänker inte skriva ett långt inlägg om min nyår, alla vet redan vad som hände, vart vi var och hur kul vi hade, så jag ser inte riktigt poängen.
ett minne som fortfarande varar är min bula i pannan. always me.



nu ska jag ställa mig vid spisen och slänga ihop en gourmé middag, jag kan ju det där ganska bäst faktiskt..

OCH om nån undrar är jag sjuk. men jag överlever så ni behöver inte bry er.


xoxo / the groupie.