idag har jag varit snäll

image236 

för det var han värd. och för att jag vet att han älskar den.

take me all or leave me alone

jag har verkligen inget att skriva. jag längtar bara till bättre tider, och med det menas, 12-15 juni, och den 27 juli. sen självklart den 15 augusti. finns nog inte mer att tillägga. tack för frullen i skogen emma . du är bäst

ett år kvar

jag sitter här med min nya dator. helt sjukt faktiskt. pretty coolt. idag när jag kom till jobbet sa jag, jag har fått en dator, den är svart. men den var så mycket mer än bara svart.
men ändå är det något som inte är bra. godnatt


ett år kvar

jag sitter här med min nya dator. helt sjukt faktiskt. pretty coolt. idag när jag kom till jobbet sa jag, jag har fått en dator, den är svart. men den var så mycket mer än bara svart.
men ändå är det något som inte är bra. godnatt


så jävla vuxen.

jag älskar vuxenlivet... mat på hemma, det är vuxen så in i. tack mina pärlor.
sen idag har jag även gjort något stort, jag skrev under en sak som kommer förändra mitt liv, ganska rejält. men jag vill verkligen detta. för tanken av det, och dig får mig att rysa. är detta verkligen sant. ska jag verkligen få bo med dig. vem fan vill ha mig.

ah iallafall. jag är tjugo, jag har varit på systemet och nu är min födelsdedag över. men men .






jag älskar dig. och jag älskar er.

BG 9A ..

det känns så bra. jag är för en gångs skull lycklig igen. och nu kan bara allt gå. imorgon är jag 20 år. och det händer saker i mitt liv, saker som jag inte riktigt förstår. men jag är lycklig och det är väl det som räknas.
emma. emma. emma. du är min bästa vän. ingenting kommer någonsin att få förstöra de.

hejdå ljungarum?


slut fjantat!

hej hej hej hej
mitt namn är louise. min blogg har på senaste tid inte handlat ett skit om mig. och vad ska jag skriva. om några dagar fyller jag 20 och det är i sig väldigt stort. nästan för stort. kan lika gärna kvitta. sen har jag och min mamma varit väldigt aktiva, vi fick ett spel och gick med i viktväktarna. lite komiskt. men resultat ger det. 3.7 kg på två veckor, guldstjärna för lollo . wow eller nåt
sen sprang vi vårruset, nu låter det som om jag och min mamma är bästa kompisar med det kan jag säga det är vi inte, men det är bara lite kul att göra lite saker med henne ibland. + att hon är ute i strejk vilket betyder att hon är tillgänglig 24/ 7
det är lite komiskt dom va på stan och demostrerade i helgen deras slogan gick,  systrar vråla mera stålar!
hejja mamma!
aah sen har jag kört ellen & co till norrköping. och tack vare andy så orkade jag köra hem igen.

idag har jag varit onyttig och ätit en sallad MED sås och helvete, då är man dödsdömd. pointesen bara flödar. plus att jag hade feta ost i. haha. herregud. orka bli besatt. men orka vara fet. pest eller kolera. bara att välja, men inte vraka.

nej men nu är det väl dags för mig att skriva punkt

godnatt.

image235

förökning

trogligtvis blir de så. en liten siri, iris, stella eller blir de kanske en lova? vi får se vem som drar det längsta strået denna gången =) men iallafall en liten krabat till!

.......

I'll love you til' the day I die.


jävla måndag

jag vill bara gå tillbaka till torsdag igen. jag saknar att vara med dig.

image234

L O N D O N

Hello!
Nu har jag just packat upp min del av väskan och satte mig vid datorn för att uppdatera mig lite. vi har haft en underbar helg i london jag och min kära andy.  de va lite kaos innan vi hade hittat vårat hotell som av någon anledning hade bytt namn. så vi höll ju på att missa de när vi väl hade hittat området där de låg. men men som tur va fanns en liiiten skylt med de gamla namnet kvar. så vi checkade in. och sen gick vi ut på gatorna och heeeey det var inte lite mycket människor. så åt vi lite sen pallrade vi oss omkring deras affärer, my good. mhm
sen gick vi hem somnade som två stockar, upp kl 0900 dagen därpå så gick vi till starbucks för att äte frukost. väldigt mysigt! sen åkte vi in till baker street där vi gick på madame tussauds. det var något utöver det vanliga kan man säga. sen virrade vi bort oss mitt i london. haha men tillslut hittade vi en underground. och åkte tillbaka til baker street. därifrån tog vi en turistbuss som åkte omkring med oss i två timmar, sen helt plötsligt va trippen slut och vi visste inte riktigt vart vi befann oss, typ vid hyde park, en jääävligt stor park. men andy va väldigt duktigt på att läsa kartor så vi fixade de.  det var dag ett. och två. nu orkar jag inte skriva mer. haha

men jag och andy har haft en underbar helg. london är en fantasikst stad, lite svårt att hitta ibland med all hetts haha

nu ska jag titta på one tree hill. ensam. det är lite tråkigt att inte vara med andy, man har vant sig av att ha honom en cm ifrån sig 24 / 7 . han är något utöver det vanliga.


image232 <3

godnatt.

En varsam viskning i mitt öra
Det gör mörkret mindre kallt
Jag vaknar ensam i mitt sovrum
Jag möts av tystnad
Var är du?
Det är kallt
Kom värm mig nu...

jag finns i varje steg du tar....

jag sitter här på min lediga måndag och skriver en liten lista över det jag skulle behöva ha med mig till london. men listan blir bara längre och längre. och jag antar att platsen tog slut vid sisådär halva listan. för jag tror nog A har en del han vill packa med han också.  och vad f a n ska jag åka i? så mycket som möjligt så jag får plats med mer i väskan? haha kommer säkert vara typ 100 grader då.  ah dagens i lands problem. verkligen patetiskt.
idag har jag och emma gått sex kilometer, med min urgulliga hund. sen åkte vi till ica och skulle köpa lite sallads nödvändigheter, vilket slutade med att vi hörde i högtalarna, kan ägaren till KJY 034 kontakte kund service, jag ba emma det är din bil haha. så hade billarmet gått igång så satt ozzy i haha lite komiskt och nej vi kontaktade inte kundservice. mathilda kom förbi och vi åt sallad och snackade i allmänhet om livet.

och så på torsdag åker jag, på lördag åker mat, på onsdag åker ems och på torsdag åker elsa. ingen tillsammans alla med "nya" personer. om man säger så. coolt.

jag längtar tills på torsdag. mitt liv är underbart!



...så du behöver aldrig mer vara rädd.