hope

jag är godissugen. så godissugen. en månad är lång tid utan godis för min del. kanske ska ta en sväng förbi ica och köpa ben&jerrys, perfekt för mig som inte tycker så mycket om glass, jag äter lite sen tycker jag det blir äckligt. perfekt.

idag har jag gått min vanliga runda runt munksjön, jag vet inte varför jag gillar munksjön så mycket. visst jag kan erkänna att idag tog det emot lite, när ja parkerade och satt i min varma bil och lyssnade på adam och gry, helst skulle jag nog vilja sitta där en timma istället för att gå. men livet är inte sånt att man förbränner genom att bara sitta. så bit i kylan och gå. och det var precis vad vi gjorde! jag och mina älskade hundar. varje dag möter jag en ny människa som lyser upp när dom ser mina små vovvar. så lite som kan få en helt främmande person att le.

jag hade en viktig sak att göra idag, ringa fastighetsskötaren på det nya stället, han har telefontid mellan 0930 och 1000 och gissa vem so m1022 såg på klockan och svor en mindre mening. jag chanse iallafall och ringde, till min förvåning så svarade han. och ja nykeln hämtas kl 1030 på fredag. yes indeed.

om två timmar slutar jag, då blir det packning för hela slanten. köket ska ner i kartonger. är du avundsjuk? vavava?

måste tillägga. stepen igår var sjukt svår. men väldigt kul. till det tråkiga, no mote step for me. fotboll, tisdag,torsdag,
och det ska bli så kul att svettas i kylan, springa tills man inte orkar mer, närkampa om bollen osv. fotbollsträning tar ens kondition till en helt annan nivå. ge allt eller ge upp. vad väljer du, alla vet vad jag väljer, jag ska vinna i allt jag gör, så det så.

nu time to work


fyra

jag längtar till helgen!
på fredag har jag ett fullspäckat schema, jag ska hämta nyklar, köra fram och tillbaka mellan hva&gräshagen med mina saker och sen på kvällen ska jag och älsk bege oss till IKEA, vi var där i fredags eftermiddag och det var jätte lugnt, så vi satsar på att gå där när ingen annan går där! yes vi är så smarta

sen på lördagen sker the big flytt! allt ska ut. kl 0800 ska bilen hämtas sen börjar körningen mellan våra lägenheter.
jag har turen på min sida, tre män har ställt upp eller två, andy är så illa tvungen, men vi har fixat in våra pappor som bär hjälp. så jag och mor min ska nog inte behöva lyfta något tungt haha vi fixar nog med det feminima så som att plocka upp glas och kläder osv. Jag tror att det kommer bli jätte bra, jag blev lite skeptsisk dock när andy ringde ca för att fråga lite, då sa dom att dom inte hade målat den knallila väggen än, så om ni har tur vänner får ni se den fulaste väggen i världen..
på kvällen blir det middag och vin hos mathilda. det ska bli nice. ska bli skönt att koppla av med sina vänner och dricka vin och prata om allt.

sen kommer en ny upplevelse för mig och min boy, vi ska sova i gräshagen på lördag, om allt går enligt planerna. så alltså tar jag och ellen sällskap en bit hem. finally!

söndag går även den till flytten jag antar att det finns tusen saker att packa upp och fixa. men jag ser faktiskt fram emot allt. nystart.

fotboll igår. med en pizza i magen värre än döden.
och sen fick vi veta lite träningsupplägg, nästa vecka grusträning tisdag, löpning munksjön runt på torsdag.
absolut min påse chips, det och step med hanna. mums

hajkaj.

fem dagar

min helg har varit toppen bra!
hotellet var frächt och frukosten vad god.
matchen var inte så bra, men vem hade förväntat sig att jag skulle tycka det...
och på kvällen åt vi en mycket god middag på la gondola.
igår passade vi på att åka ut till hisingen och träffa andys syster, hennes lägenhet kommer bli toppen fin, mycket jobb bara..
sen åkte vi hem, vi åkte svängen förbi ljungarum och passade på att käka och tvätta, i behov om man säger så.

idag började jag dagen hos frisören.. massa trafik och jag blev sen, sprang från parkeringen!
nu är jag iallafall blondie igen. känns nice.

nu ska jag jobba, sen är det lunch, då blir det munksjön, sen step sen fotboll.
helvete.

the killers

okej, jag ska till hultsfred!
let's go fucking mental!

det finns bara en håkan.

Hej på er!

Vill bara skicka en hälsning och ett tack till alla de som kommit på spelningarna eller diggat skivan eller bara en kort stund lånat oss ett öra i år. För sent för edelwiess gick snabbare än de andra att göra. Mycket pga av Jocke och Björn som jag gjorde skivan med, men också för att jag hade ett bättre ´flöde´ i pennan än tidigare. Därnere i Brasilien flöt låtarna och historierna ner på pappret i en ganska strid ström. Vi gjorde faktiskt tre låtar till som inte kom med på skivan och inte heller som b-sidor. Vet inte var dom hamnar, de var inte på nåt sätt sämre än de andra, slumpen la dem åt sidan bara. Hur som helst - jag har redan börjat lite på nytt, vet inte när det kommer, men inte 2009. Kanske året efter. Kanske på dagen tio år efter känn ingen sorg för mig göteborg, det vore roligt. Turnén i höstas blev halverad för att jag fick barn. Han heter Julius och behövde mer tid än jag från början trodde. Jag blir ofta överentusiastisk när en turné bokas så jag bokar upp fem dar i veckan i över en månad. Det gick inte så bra... Så hälften av datumen sköts upp tills jan-feb-mars. Vi fick också chans att utöka med några fler spelningar. Men man ska nog se den här svängen som en fortsättning på höstturnén. Det är egentligen samma turné, men med tre månaders återhämtning...

Jaja - hoppas att vi ses i någon av städerna. Och om inte - ta hand om er, och än en gång - tack för i år - gott slut - gott nytt.

Kram från den lille pojken som seglade ifrån gårdagen - Håkan


glömde

har varit ute på en go promenad med emma, vi gick ingen mil så ni behöver inte vara oroliga att vi har varit hurtiga.
men promenaden räckte gott och väl, för oss, vi förlorare.







ta mig till kärlek. vi älskar håkan.

go went gone


Igår spenderades kvällen hemma hos ellen, och vi tittade på lets dance, laila var lätt bäst, men blondinbella var lätt snyggast. jag tycker den bruden är svincool. hon är 18 år. och har redan uppnåt sådant som vi andra bara kan drömma om, och lilla kriget mellan gynning,katrine och isabella är bara väldigt ironiskt, men läser katrines blogg och hon skriver på ett väldigt omoget sätt, nästintill hatiskt, medan isabella skriver på ett väldigt vuxen och moget sätt, och det tycker jag säger det mesta. jag håller defenitivt på isabella, hon har fötterna på jorden, medans katrine i mina ögon är känd för att göra narr och vara elak mot folk. sorry men sånt passar inte mig.
men som sagt ganska kul att det händer något i bloggvärlden alla kan ju inte älska alla. och ärligt talat så tror jag alla dom tänker varje dag på vad dom stoppar i sig och alla går nog på någon diet, men ingen vill ju erkänna det. men vad fan gör det, nästintill alla jag känner tjatar om sin vikt och försöker äta nyttigt och tränar, jag själv är likadan, i dagens samhälle är "smal" ett ideal, som de flesta vill följa. och kändisar är inget undantag, syns man i tv vill man ju vara snygg, för om dom råkar ha gått upp fem kilo står det på expressens framsida, hon är gravid, har man gått ner fem kilo står det hon har anorexia, inget är perfekt för media, den enda som kan älska din kropp är du själv.. och din pojkvän. tack för mig.


FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEDAG

Hej
Fredag igen, är det inte unerbart! Veckan har gått flygande fort, igår "firade" jag och Andy 1,5 år ett udda firande på friskis, box. Sjukt kul att träna tillsammans med honom, lite mer motivation, man kände att man måste visa att man orkar, enda pinsamma var när partner skulle hålla om en så skulle jag försöka springa med honom hängandes efter mig, det gick typ inte. jag kom kanske en halv meter, men sen när jag skulle hålla honom, hejdå andy. haha jag orkade inte hålla emot.
Idag började jag dagen med att gå en sväng med ellen i den härliga kylan, och nu sitter jag här med massa att göra så jag borde egentligen inte blogga, så varför göra jag det?

Ikväll blir det träning med ellen&ida, sen hem och duscha, jag ska testa mitt nya schampoo! woho så cool är jag.
sen hem till ellen och kolla på lets dance, har lyssnat på blondinbella hela morgonen, haha den äldsta hon har ledat med var 30, hon har varit tillsammans med nils ett år , hon är 18 nu, så alltså måste hon ha varit 16,17 när hon låg med en 30åring, 13, 14 år äldre lite allmän info bara. cool brud.

nu ska jag fixa inbjudningarna till hv-rögle 28/2 jag och massa gubbar på hockey, det blir inte annat än kul. jag kanske kan hitta mig en 14 år äldre man. HAHA

Ni får ha en suverän helg. Återkommer på måndag.
Love / L


vilse

Hej!
Det blev ingen core igår heller, vet ni varför, jo för jag och Linnéa gick vilse upp i skogen i Axamo, vi går där kanske en gång i halvåret och igår var vi säkra på vägen tyckte vi, Linnéa sa med säker röst här har vi suttit och fikat det är jag hundra på, och tänkte jag och vi traskade vidare.
Efter ett tag blev vägen mindre och mindre, men vi tänkte att det går nog bra, vi kom in på en liten stig med massa is på.
Vi gick där sen kom vi fram till en liten öppning i skogen, yes tänkte vi. men sen inser vi att vi kommit in på en scoterled.
 Då sa vi lite käckt till varandra vi går 10 minuter till om vi inte hittar nån väg då så vänder vi.
Sagt och gjort. Det kom ingen väg
Vi vände och insåg att vi nog gått en timme utan att veta vart vi gick. ¨
Vi gick och gick, det började bli mörkt och vi såg knappt ingenting, haha lite panik, min mamma ringer, linnéa viskar säg inte att vi är vilse. haha.
tja efter nån timma hittar vi ut igen, vi såg ett ljus, elljusspåret woho tänker vi. vi gick samma väg tillbaka som vi gick in kom till bilen och var helt slut, hungriga och blöta om fötterna.
så vår promenad i axamo varade i 2½ timme, undra hur långt vi hann.
Så coren var bara att glömma, mina ben var helt slut.
Idag har jag jobbat, massa att göra, det är nice, sen var jag ett pucko idag, igår svettades jag när jag gick runt munksjön, så idag tänkte jag att det skulle vara varmt så jag tog min ullkappa, jag frös  hela jävla varvet kallt som fan.
bittert.

ikväll ska jag och andy fira våran 1½ års dag genom att gå på ki box. haha lite udda kanske, men det ska bli gott att svettas. rykterna säger att ida&ellen även ska gå. det blir nog ett toppen pass.

NU ska jag åka och luncha med min grabb.
Återkommer imorgon FREDAG, smaka på den freeedag. tiden går så himla fort. fint.
Love/ L


Step två

det blev ingen core igår, jag hann helt enkelt inte, men inga sura miner, vi tar core bosu idag istället. och hoppas på det bästa, det blev step 2 med hanna istället, och jag kan lova att tempot var högt, det var svinsvårt, men jävligt kul. nästa vecka ger jag det en chans till. sen är det kurs fyra veckor, sen kan jag gå igen. weio.
sitter här och fundrerar på vad jag ska stoppa i magen till lunch idag. finns fläskfile,ris och gorgonzola hemma, sådär sugen. mer sugen på en majoren sallad. eller kebabrulle. mums. 

munksjön var ett  helevte idag, en hund 20 meter bakom och en hund 20 meter framför. inte bra på något ställe. 
men vet ni vad imorgon tar vi nya tag. 
linnéa ringde precis, så kl 1500 blir det axamo för oss och hundarna. mys. 

nu ska jag göra beställingar till ett litet projekt. 
ha en trevlig dag!
love/L

core

HEJ
äntligen en liten paus i jobbandet. ett ändrat monteringsdatum har ställt till det för mig hela morgonen.
har just bokat en lastbil tills helgen 30/1-1/2. pappa ska köra jag vägrara köra en sån jättebil. jag kör glatt med volvon efter. så bitarna börjar falla på sin plats. Linnéa tipsade mig om lite sidor på internet om har heminredningsprylar, så jag ska klicka hem en väggdekor måste bara komma på en bra text, always kiss me goodnight i sovrummet, eller kanske enkelt me&you i köket?
Sen ska jag fixa lite fina krokar till hallen att hänga småsaker på typ nyklar, väska osv.

idag var jag segare än nånsin, kl 0715 tvingade jag mig in i duschen, och vad tror ni jag möts av i badrummet.. jo en svinstor spindel, bland de största jag sett, jag överdriver INTE. jag gallskriker och döljer min kropp med världens minsta handduk, haha utifall spindel såg min nakna kropp, andy frågar aningens irriterat trött, vad är det? jag halvt lipfärdig, världens största spindel. svaret blev döda den. jag i min panik grabbade badsaltet som var det tyngsta jag kunde hitta, sträckte mig fram mot spindelfan och smällde på saltet, jag lyfte inte burken igen, hoppade in i duschen utan att gå på golvet, duschade gick ut rörde inte burken. och så vitt jag vet står den där än. jag tänker inte flytta på den.
skönt att vi ska flytta, jag hatar spindlar kommer inte vilja vara i badrummet mer. ush

efter lilla morgonincidenten åkte jag till ljungarum och hämtade upp mina små älsklingar, vi åkte till munksjön parkerade och traskade runt, mötte emma en snabbis, haha hoppas det gick bra på seminariet gumman.. ;)
nu har jag som sagt jobbat med ett jävla datum. finally klar. och vet ni vad, nu måste hundarna ut igen... bara att dra på sig uggsen och jackan. men nu blir det fan inte munksjön, får blir att gå runt ljungarum eller nåt.

snart är det core dags för mig, var ett tag sen jag gick på det, men det ska bli fejnt. eventuellt lite gym efter, springa av sig lite.

nu vill hundarna ( läs jag ) gå ut och gå.
Love/ L


vecka tre

ny vecka. det känns skönt. verkligen
igår hade jag världens bästa dag, började vid halv elva åkte till ljungarum, mamma,jag& hundarna tog en lång promenad i skogen, var ute i ca en och en halv timma. sen åkte jag hem till hva. lagade lite mat och dunstade ner i soffan och slog på stepford wives. när filmen var slut tog jag fram apollos resekatalog och kollade in lite resor.
sen beslutade jag mig för att ge muffinsen en ny chans, så jag satte igång att baka, och det gick väldigt bra till en början, andy kom hem, vi hoppade in i duschen, muffinsen skulle nämligen vara i ugnen i 20 minuter, så jag tänkte att jag hann, när jag kom ut i köket ca 20 minuter senare, tittar jag in i ugnen och min tanke är, hur fan blev alla muffins choklad.
en sek senare, faaaaaaaaaan. brända

så gick det med det, bara att slänga. så jag är nog världens sämsta bullmamma.

på kvällen åkte jag till emma, vi tog varvet runt munksjön, det blåste typ storm. men vi traskade på glatt ändå, pratade om livet och allt i dess väg. nice.
sen åkte vi till willys, köpte en banan, en kiwi ett äpple en yougurt och en delicato och åkte till älgen.
sen började trevligaste kvällen på länge, jag hade tagit med mig galenpanna så vi spelade bäst va när älgen fick barbapapa och nyemad fick elektiska stolen,  sämst var när jag fick allram est min ledtrådar var , jättestor , gapig, mjuk, melodifestivalen, frankost, öster, tavla samt mathilda. HUM. jag kom aldrig på va det var.
emma den jäveln vann, sälen livets ledtråd, tand hittad i äppelmos.
en helkuvl kvell med andra ord.

hela min heög har varit skön jag har avverkat tre filmer, så skönt att bara ligga och glo på en go film.
NU lägger vi denna veckan till handlingarna och kör på den nya.

jobb: måndag-fredag
promenader: måndag-söndag
fira: morfar 80 år, middag i gränna it's. gott
kärlek: typ 18 månader på torsdag. in love
träning: råkade ju boka step i hva, men jag får åka in tidigt till stan, sen imorgon blir det core och lite gym, onsdag simma? torsdag kibox fredag puls och dans.

så nu ska jag fortsätta att jobba.
love/lollo

HELG


längtan



efter säsong två gossipgir
säsong sex one tree hill
och mina filmer som jag ska hämta ut idag,
- Föräldra fällan
-Systrar i jeans
-Stepford wives
-Djävulen bär prada
-Legally blonde





                                                                                                                                            yummi

i wanna dance

Hej!
painpainpain. min hals gör mer ont än innan. det är väldigt tråkigt.
idag fick jag med mig A upp ur sängen kl 0700, och vi gick tillsammans ett varv runt munksjön, sjätte gången på fem dagar jag går runt sjön. otroligt duktigt av mig.
efter promenaden svängde vi förbi preem och köpte frukost, sen till kontoret.
Data supporten var här idag, så datorerna låg nere på  morgonen, så jag och A passade på att göra lite skolarbeten, power point mästarinnan fick rycka in när pojkvännen inte kan.
helgen går i träningen tecken.aerobics imorgon, step på söndag, så ska jag hinna med en promenad eller två med Linnéa.
Nästa vecka ska det börja packas i lägenheten, snart flyttar vi vidare jag och min sambo.

nu ska jag jobba vidare. snart är det helg!
så jefla fint är det.



Love / Lollo




jag kastar sten på solen för jag hatar den

-

None

powerwalk & löneförhöjning

Hej!
Har precis kommit in från kylan, har gått en lunchpromenad med hundarna alltid lika skönt att röra på sig efter lunchen, i morse tog vi munksjön, och idag var det inte bara kallt utan jävligt halt också.  träffade för övrigt ellen som stapplade fram i klackskor (!) alltid lika trevligt med oväntade möten.
nu ska jag bära upp lite saker till lagret, sen ska pappa lära mig lite om projekt osv.
efter jobbet blir det Aerobics 1 med Josefin. jag hoppas på det bästa!
senare ikväll film hos L&A. jag vill se en romantsk komedi, någon?

imorgon ska jag till vårdcentralen för att kolla min fot, antagligen sitter det kvar en glasbit.. inte kul.
nej ni. nu går jag åter till jobbet.

Ha en bra onsdag!

Love / Lollo

I'm all you need and more

lite ont i halsen, lite ont i foten och tio minusgrader har aldrig stoppat mig från att gå runt munksjön, och det gjorde det inte idag heller, kl 0800 började jag och min mor vandringen runt, och ja det var jävulsk kallt, men det var värt det.

planerna för idag är jobb, idaho samt städa, blev inte så mycket av den varan igår.

helgen har varit bra, mest varit med vännerna faktiskt, det är nice. lite käk, mycker snack, lite promenad osv.



lv


2009

nytt och fräsh känns det med nytt år, om man minns tillbaka på året så kan man säga att det har hänt mycket,
i början av året jobbade jag mycket, för mycket, tog två veckors semester med världens bästa vänner till thailand, det var livet. det blev vår och jag fyllde 20, ganska stort vännerna och jag firade detta med en god middag på hemma.
sen blev det sommar, jag jobbade, åkte till hulstfred som kan ha varit det bästa på hela året. vädret denna sommaren va piss, jag gick på semester fyra veckor i augusti. familjen passade på att utöka familjen men en vovve till, lilla alice,
sommaren var bäst, den kan summeras med vin, håkan, kort, och mys på en brygga.
16 augusti flyttade jag ihop med ja alla vet vem, min älskling. vi har haft det toppen, men nu blir vi stadsbor om en månad, så himla skönt.
sommaren blev till höst och jag sa upp mig på mc donalds, och började jobba hos pappa, kan vara det bästa för mig.
hösten måste jag säga har gått snabbt, jag började träna, ellen flyttade till torpa och en efter en blev vi alla 20.
Bästa kvällen kan ha varit den 24 oktober, Håkan Hellström live i folkets park, jag var kär
Min mamma fyllde 50 år, detta firade vi med en fin kväll på västanå slott, sen blev det december, emma fyllde år,
vi festade, snabbt blev det jul och det var en underbar dag, juldagen var intressant, men jag vill aldrig mer vara med om ngt liknande, mellandagarna gick snabbt nyår var en jätte kul kväll som innehöll för mycket vin, singstar och glada människor. det enda negativa var att jag fick en glassplitter bit i foten så jag började att blöda och kan knappt gå idag, men det är bara en pettitess.

NU är det nytt år. och detta året ska jag bli en bättre vän, upptäcka nya saker och lära mig laga mat.


sen givetvis allt blaha som alla ska göra, gå ner i vikt, inte äta sötsaker, träna mer. men det håller ju ingen, iallafall inte jag,


mina förväntningar på 2009 är inte så stora, jag hoppas att vi får det fint i vår nya lya, jag vill åka utomland, jag vill engagera mig mer i musiken och köpa fler nya skivor. det känns som min grej.
det jag hoppas slippa är sjukdom, skador eller sorg. 

jag tror att detta året kommer bli ett toppen år, med mycket kärlek, glada dagar med mina bästisar och många härliga promenader med hundarna.


nu ska jag kika klart på ARN.
underbart med nytt år.