dagens hjälte!

ida

dagens hjälte är piff. så internt att bara en förstår... tack piff love från puff

170 h !?

jag blir så lack. det går inte en gång som jag försöker ta bort halva min jobbdag. ne då ringer/smsar dom och frågar om jag kan komma tidigare. i fredags ställde jag upp och började 11.30 istället för 17. och jobbade till 21.30 ganska snälla av mig ändå. sen idag ska jag börja 17 och jobba till 2130. tror ni inte att jag väcks av ett sms där frågan lyder, kan du börja tidigare. och jag blir bara så lessen. jag är för snäll. idag ska jag och ida ha en vi dag. och så måste jag gå runt med dåligt samvete. för att jag sa nej till jobbet, vilket jag dock inte gjort än. för jag stängde av min mobil och blev så förbannad. så jag gick ut och sprang en extra lång runda. ah då kanske ni förstår att lollo var sur. så nu måste jag lyfta luren och försöka tänka på mig själv och säga tyvärr. men idag har jag faktiskt planerat in att vara med en vän, samma vän som jag fick säga nej till i fredags för då var jag tvungen att jobba.
och jag vill verkligen inte.

nej nu ska jag äta lite frukost, sen ska jag och ida gå ut och gå. det ska bli underbart kul.

du och jag

trots allt. va det mysigt och underbart. för det var du och jag.


...

vem går man till när ingen förstår?

i used to live alone, before i knew you..

kort och gott hej!
just nu sitter jag och tänker om 6 minter ska jag ha gått fran datorn, för att ge mig ut och springa. mm ni läste rätt.
sen kommer ida om en timma. då ska vi gå till papps kontor, låna bilen, åka och äta, och köra tillbaka bilen, gå hem. ja ni läste rätt. vi ska gå. haha
och för att tillägga. jag sprang hem från jobbet iförrgår. igår hann jag inte med nåt. kaos på jobbet. inte så kul.
sen betalade jag och ida in thai. 12000 fattigare. men kul ska de bli.
igår kväll efter allt kaos, va jag amela,andy, hannes&elli och fikade mysigt värre. först claras, sen tiffanys. haha.
nej nu tickar klockan, återkommer ikväll. om jag kommer ihåg.



Kiss Me - Sixpence None the Richer


so kiss me...


test me!

jag knappade in på veckorevyn.se och gjorde deras test...

Första var, är du en bra flickvän och mitt svar blev...

DU ÄR: DRÖMFLICKVÄNNEN DIANA

Du är en väldigt härlig flickvän. Sund inställning och bra syn på tempot i relationen. Hälsa din pojkvän (nuvarande eller blivande) att han har tur som får vara med dig! Johannes tips: Keep up the good work!

Andra var, är du mobilberoende och mitt svar blev ...

DU ÄR EN IPHONE

Eller nja, iPhone börjar faktiskt kännas lite passé. Du har redan börjat längta efter Googles mytomspunna Gphone. Din mobil är lika viktigt för dig som... ditt hjärta? Vad är det du är rädd för att missa om du skulle tvingas stänga av mobilen någon gång? En sak är säker - om du hela tiden checkar mobilen kommer du att missa livet!

Tredje och största skämtet var, vilken träninstyp är du och mitt svar blev ...
 

Du är naturligt snygga Beyonce!

Du har bra grundförutsättningar men behöver bara tona kroppen och hålla igång för flåsets skull. Förmodligen är ditt enda problem med träningen att det blir lite för enformigt. TIPSET: Pröva att gå på ett danspass istället för spinningen eller styrketräningen! Träning ska vara kul.


ah fanns några till. men orkade inte mer haha. men dock. jag låter ju som en toppen person. haha


kill me!

först jobb 7-1640 sen sen sen sen sprang jag hem med hunden. skönt men jobbigt. nu är jag ganska slut.
men imorgon tar vi nya tag. för fan. jobb 7-16 sen betala thai, sen springa hemma. sen film amela? om du är frisk! våga inte smitta mig!
sen är det torsdag, och då är jag ledig! och dagen ska spenderas med ida! MP? sen på kvällen ska jag på en väldigt viktig sak. jobb fredag, men bara 17-2130. ja jag vet jag glider lite just nu. men orka. sen helgen jobb sen hoppas jag få träffa dig lite med. men det får jag ju. jag ska slå dig i alla spel. jag är ju kung bakom ratten =)
nehe du nu ska jag göra lite övningar, haha en vacker dag ska jag ta dig i 90 grader. sen ska jag duscha, sen ska jag till ica och köpa en hjälp. och nyttig mat.

hej beach 2008. vi ses i mars!


22

idag fyller min älskade år. grattis!

dagen började med att sveriges ultimata flickvän.. haha gjorde en frukost, som innehöll en god kycklingmacka, och juice, och massa ljus såklart, och paket. hoppas han blev nöjd. sen åkte vi och jobbade.. 12-st hallelujah moment.
men nu är jag hemma i min sköna säng, ska plugga lite. jag är så duktig. och imorgon ska jag cykla till jobbet. och iövermorgon ska jag ut och springa. nu jävlar. thai snart.

pluggiplugg nu.



sometimes i run, sometimes i hide, sometimes i'm scared of you, But all I really want is to hold you tight


ingen rubrik.

det finns bara en som du. och du betyder, kanske mer än du anar... / L

och det var fortfarande kallt i Linköping

ja, linköping var sig likt, svårt att hitta, kallt och blåsigt. men det var faktiskt kul. han fick bestämma vart vi skulle äta, behöver jag ens säga vart vi hamnade haha . men det var gott faktiskt.. sen virrade vi runt i linköping och letade efter cloetta center.. vilket var väldigt svårt. efter många om och men, hittade vi/han dit.. och vi gick in, våra platser aah jag kan väl inte säga att det var de bästa man kunde få, men jag kunde faktiskt inte veta att vi skulle hamna längst ner, i hörnet, under lhcs klack. men ändå. lite bra är jag ändå
matchen var okej jag ska ínte säga nåt, jag vet inte vilka ord jag ska använda. men det var trevligt ....
sen körde vi hem fortfort. hem till min stora skönasköna säng.. vaknade kl 1000 och var tvungen att gå upp.. jobb för mig, träning för han. men hey jag ska inte klaga nu, just nu ligger jag i min stora skönasköna säng..
imorgon blir det stan för min del, jag har ju en sak att köpa. haha jag har det i mina händer, du är lite maktlös... nej ikväll har varit en mysig kväll. jag och min man, han har sovit som en stock och nu ska jag slänga ut honom i trädgården så han får kissa innan vi båda ska sova..haha såå dags att väcka mitt lilla gull.

och ni andra. får göra nåt annat, för roligare än såhär blir de inte.

mycket kärlek / L



image218gullet


½ år

15 juli - 15 januari. en underbar tid. med dig


idag har dom hört av sig, mina älsklingar på andra sidan. dom verkar ha det hur bra som helst. dom saknar nog inte mig ett skvatt. haha men om ni läser detta så saknar jag er.
men när man saknar någon som mest, så kan det bara bli bättre. right?

en 12-st imorgon, sen ska jag vara med min snygging hela torsdag.  i loveloveloveyou

jag vet inte vad jag ska säga mer om mitt liv. jag mår bra. så ellen du behöver inte ora dig, och emma jag flippar snart över. haha andy tyckte filmen va b.. stepfather.. haha men jag gillar den.

100 ent out ent.

LE

igår kväll hade jag en fantastisk kväll. gosh vad jag tycker om dig. men ibland blev saknaden för stor. men då fanns hans varma famn. och det var kanske den bästa känlsan. att ha någon som tröstar. den faktorn har ju inte alltid funnits annars. tack älsk.

nu är dom i thailand, och jag kan inte sakna dom mer. tårarna kom nästan fram på jobbet t.o.m. och det händer inte ofta. om inte aldrig. men jag tog mig samman och fortsatte att diska. men som en klok man sa, nu är det en dag mindre kvar =)


12-2130 två dagar nu då..... så har man ju inget liv heller.
torsdag, inte riktigt som jag hade hoppats. men iallafall. tanken va god. allt för att göra dig glad. sen har vi ju den 28, dags att börja klura.. haha




det är dig jag ser när jag blundar.


we will still be friends forever.

min bästa flippvän och hon man alltid ringer till.
hejdå. det är redan tomt, trots att ni sitter ca 500 meter ifrån mig i era små hus, men imorgon kväll gör ni inte det, då är ni långt långt borta. lova att inte glömma bort mig.


det är jobbigt att bli äldre. allt förändras. men vi kommer alltid vara vänner.

nu lipar jag sönder. dags att gå och dö. jag vaknar i mars. hejdå.


det är hemligt.

jag ska bli hemlighetsfull. det är lite kul. låta andra människor spekulera. och låta dom tro saker, för egentligen, varför ska alla veta allt?  så idag blir min blogg en stor gåta. för helt ärligt, hur irriterande är det inte när man försöker snoka så finns det inget att gotta sig i? varför blotta sitt liv på en offentlig plats. jo för att man vill visa hur lycklig man är och hur bra liv man har, eller tvärt om hur dåligt man mår och vill ha uppmärksamhet. för egentligen vad ger det mig att nån jävel läser om att jag mår piss. när/om jag gör det? en värmade kommentar från en vän kan man få, men en vän märker om man mår dåligt så den kommentaren, kramen eller uppmärksamheten kan man få utanför internet. sen vet man ju att andra gottar sig i sin egna olycka. varför unna de falska människor det?
så nu ska jag skriva om min dag, men bara ord inga känslor, det är slut på det.

jag har tänkt mycket, andra kan ju få en att tänka. men jag tror faktiskt att jag är nöjd. borde jag inte vara det? varför får inte jag dåligt samvete. jag gillar ju det. onormal? eller bara jävlig lycklig och passar i ....



eller så har jag bara lite feber igen, och vill klaga lite. dina armar skulle inte skada nu.

här finns ingenting att klaga på...

idag har jag köpt:
uggs
ballerina skor
en bok om mig, med mina hemligheter.
sallad

imorgon ska jag köpa:
klister
sax
glansigt papper
klistermärken
snöre


lollo har planer på G.
imorgon är kirrat
den 15 onde är still lite frågetecken.
den 17 onde fixas imorgon, helt ut
den 21 sta är på G. lollo är nöjd... jag kanske borde vara lycklig nu

är det såhär det känns å va lycklig, de är inga problem

i really do

image165

no one likes to be alone..

avril lavigne - i'm with you

hellu
idag har jag haft en dag fylld med massa känslor, från början var jag mest lycklig, låg på ett bröst, hörde ett hjärta slå, och insåg, (även om jag inte alltid visar det) att jag är så glad för att du finns. jag tjurar inte, jag vill bara ha din uppmärksamhet, klart jag inte tjurar. sen med dagen har det blivit mer hårt, en känsla av osäkerhet, shit dom verkligen åker, och ibland känns det helt okej, men som inatt. då var det så så så. läskigt. tårarna rann. men det finns inte mycket att göra. dom åker jag är kvar. i sommar är det vi som flippar. tillsammans. vi försvinner du och jag till en stuga vid havet och bara flippar i våra flippflopp och äter chips. livet. jag längtar.
fy fan vad sugen jag blev. vi kommer att dö samtidigt du och jag
godnatt. jag älskar mitt liv, även om det inte märks.





finns det någon som skulle letar efter mig, om jag försvann?

i'm just a girl..

vilket liv man lever, ena sekunden här andra där. och jag har massa att fixa. verkligen massa. inför helgen måste det fixas, inför den 15 måste det fixas, inför den 17 måste det fixas och inför 21 måste nåt fixas =)
men det blir nog bra alltihopa. jag är ju lite av världsbäst på att fixa saker... så sant.
nej nu ska jag ta på mig mina finaste mjukis och mysa till det med emma, sista filmkvällen och här ska svullas, chips dip choklad you name it. osh osh. en avskedsfest ska vara rejäl.

igår grr. jag, andy & hannes hamnade i en het diskussion, killarna mot tjejen. om kvinnor och varför vi finns imprincip och svaret jag fick, mhm jag tror nog inte det stämmer, ni tycker om oss mer än så. erkänn. :P

nej nu ska jag glida vidare i mitt glidarliv.. vi ses kanske en dag, eller så inte.... man vet aldrig med mig.

underbara älskade e&e

nu börjar det tändas ett ljus i huvudet, två av mina bästa vänner lämnar landet på söndag. på lördag ska jag säga hejdå. och det kommer kännas så tomt. ush jag kan inte ens tänka på de. jag blir lessenoch lite rädd. dom som alltid funnits närmast mig är plötsligt längst bort. tiden kommer förmodligen gå snabbt, men just det enkla som att ta telefonen och ringa till nån av dom. det kommer ju inte gå.  det kommer bli tomt. men jag kan ju tänka positivt jag har två toppen fina vänner kvar. och vår relation kommer säkert bli bättre och mer sammansvetsad. men nu när jag tänker efter, mathi åker till solen en vecka, jag är på kurs en vecka, sen åker vi tre ner till thailändarna i två veckor, där gick en månad =)

men ah ska inte älta mer. men jag kommer sakna mina två söta underbara vänner så himla himla himla mycket.
ord kan inte beskriva. ush bara ni kommer hem så är jag nöjd.

ljungarumsgänget är så bäst :p

KAOS

min värsta morgon på jobbet någonsin. två sjukanmälningar, sena varor, ett dödsbud, ingen sallad och till råga på allt så trillade jag och la mig raklång på alla wellpapp kartonger som vi hade på golvet, det var iofs väldigt mjukt att landa på, men dock lite pinsamt att en snubbe från en annan resturang kom precis just den sekunden jag föll. han måste trott att jag var dum i huvet. eller bara klantig.
nej ush fy fan säger jag bara, inte mycket som gick rätt denna morgonen. helt slut i huvudet nu. jag orkar ingenting. allt känns meningslöst.

tack för mig.


jag tycker om dig så himla mycket, helt otroligt

jag tänker på dig precis just nu...

jag tycker synd om mig själv när jag jobbar för hårt

om jag skulle säga att jag gillar mitt liv just nu skulle jag ljuga. för jag hatar pressen från jobbet, jobba 191 timmar i januari, och sen ska jag hinna läsa in massa kunskap till kursen om en månad. så samtidigt som man har ångest över att jobba har man ångest när man är ledig för att man inte läser. men jag vet inte jag måste ju ha ett liv utanför jobbet.
men men det var relativt kul att stänga idag, remma var typ sjuk och inte så kaxig :P tiden flög iväg, jag tror jag vet orsaken till att jag var så positiv och det var ett fint sms, det fick mig att tänka på honom och allt blev glatt =)
nu är det bara att tagga om för imorgon jobbar ju jag 8-17 det är så långt ifrån kul man kan komma..
nej nu ska jag sluta klaga, jag är ju ledig i helgen ...du ska jag vila upp mig och köpa en ny säng. nu jävlar, inga mer 45 cm var.. haha internt som fan.

nej lite mat vore inte fel, har inte ätit sen tre. men men jobbar man hårt hinner man inte med att äta och det är väl bra de. lite fett mindre skulle inte skada.

godnatt..

jag vet knapp vad som är bra med mig..


lalaala dumpa mig

varför ska man tänka på någon annan än sig själv? ego...


haha stöttskön låt, inte lika stöttskönt att bli dumpad dock


old

Idag: spytt, haft ont i huvudet, gått promenad med ellen, pussats
Igår: festat.
I förrgår: Jobb och mys med han
Imorgon: Jobb :(
I övermorgon: jobb :( kvällen dock?
Humör just nu: trött och kär
Stjärntecken: tvilling
Väder: Blaskig vinter, eller får det ens kallas vinter?
Bästa egenskap: vill alla väl
Sämsta egenskap: Envis som fan
Favoritmånad: maj såklart
Tv eller film: Film
Bok eller tidning: bok :) HP just nu då
Bar eller nattklubb: Nattklubb, här ska dansas..
Arbete eller skola: Skola, eller nåt soft jobb med bra betalt.. önsketänkade..
Morgon eller kväll: kväll. jag älskar att gå och lägga mig
Klädsel just nu: pappas mjukis, andys linne
Sällskapsspel eller tvspel: tvspel, men jag suger.
Kramas eller pussas: pussas, med armarna runt hans kropp och hans runt min. tack ;)
Promenad eller bio: svårt. promenad tror jag. men nån. men gilar
Öl eller vin: Vitt vin
Godis eller snacks: godis
Byxor eller kjol: kjol
Senast sedda film: Skäms att behöva skriva det är men, american pie den sista, hahah
Barn: jag vill ha minst 2 max 3
Djur: hundar är en del av mitt liv, just nu ligger ozzy på min kudde och sussar
Utbildning: sam-sam... haha
Stamgäster på din blogg: emma, ellen, ida, amela, carro(?) Andyyy
Förhållande eller singel: Förhållande =)
Hetero, bi eller homo: Hetero
Fotboll eller hockey: Fotboll
Kärlek eller vänskap: Kärlek, jag älskar mina vänner ;)
Glasögon eller linser: jag föredrar min egna syn ;)
Storstad eller småstad: Storstad
Stökigt eller städat: städat
Restaurang eller hemlagat: Resturang
Jacka eller kappa: skinnjacka
Hus eller lägenhet: radhus .. haha
Brun eller blek: just nu blek. mitt mål brun
Favoritbutik: HM och tuttifrutti (godis)
Favoritnöje: Vara med människor jag trivs med
Händer eller fötter: Händer lätt. smeka din hand raaaor

2007 2008

vad ska jag säga om kvällen, den innehöll allt, skratt, tårar, kärlek, hat, sprit, mat, underbara människor, krossat glas.. det började med att jag vaknade vid sidan om min underbara, väckte honom, och blev måttligt poppis. vi åkte till A6 och systemet, herregud säger jag bara. sjukaste köerna. allt var slut.
så vi begav oss till metropolen Huskvarna :) där hade de lite mer.. sen hem till andy och hämta de han glömt. sen hem till mig igen och börja städa och fixa iordning sig. vi var lätt snyggast :P
folket började trilla in och vi satte igång att laga mat. det tog en helvetes lång tid. en gott blev det, iallafall kycklingen.. tss. alla var mätta och glada och spelen började rullas upp. jag involverade mig i nåt sk. ölspel. fy fan säger jag bara. en liter vin på ehm 45 minuter. men men jag klagar väl inte. 12 slaget närmade sig och jag och ellei rusade ner för trapporna, ut i kylan till våra små killar som dessvärre höll i nyårsraketerna, så ingen nyårskyss här inte... den kom 10 över. sen blev det lite kaos, men det löste sig tillslut. det är dig jag älskar
ehm sen gick timmarna snabbt. kl blev 4 och jag ville gå och lägga mig, sagt och gjort. somnade direkt. andy med? sen aah behöver jag inte säga så mycket mer, värsta natten på länge. haha men nu mår jag bra. roligaste var när jag vaknade upp liggandes på golvet i mitt badrum, med turban i håret och endast iklädd trosor. haha jag duschade lie där ja. haha flippat. sen la jag mig i soffan och somnade, tror ni inte min kära andy skvätter vatten på mig just när tåget gått? grr
sen vaknade helén och fidde. haha aningens dragna, och vi satte igång med att städa, killarna fick äran att ta hand om allt tomglas. haha jävla kul kärring. jag och helén vilade mest, jag dammsög faktiskt lite..
yepp och nu sitter jag här i min nybäddade säng (!) och vilar. så fint. och nu ska inte jag dricka mer på länge, riktigt länge.
nej men kvällen var trots vissa missförstånd en kväll värd att minnas. tack alla!

image216        image217 


i hope you don't mind, that i put down i words, how wonderful life is, when you're in the world