hat till tekniken

idag är allt tekniskt mot mig. min mobil vägrar skicka sms, min dator vägrar logga in på msn. det är synd om mig..
jag hatar det tekniska.

jag har köpt en soffa, till min och andys lägenhet. den är svart och skeeetsnygg. jag är nöjd.

nepp här går det ju inte sitta jag ska läsa en bok. HEJDÅ

en grej till.

nästa helg ska jag festa tills jag dör

ellebellebi

mhm. jag kommer nog avlida innan jag får min semester, det är fucking 30 dagar kvar. och det är så jävla tungt.
men jag hoppas på att solen kommer sent i år. sen känns det sådär med hela sommargrejjer, alla frågar, aha vad ska du hitta på i sommar. öööh... jag ska ta hand om min hundvalp. det är det enda som jag är bunden till. och det är en vecka. vad ska jag göra de andra tre? en vecka går iofs till att fixa med lägenheten.

och jag fick nyss reda på att mammas&pappasköksbord kostade ca 17000 MER än vad det jag fyndade på ikea kostade. jag blev lite tvär. och tyckte att det var onödiga pengar på ett bord. vårat duger fint. men då sa mamma något bra. ta med pappa när ni köper soffa, så ska det nog lösa sig! mhm så ska de va. och på tal om min matrialistiska pappa, så sa jag igår att vår radio sög och att vi borde köpa en ny, tror ni inte han köper den mest flashiga han kan hitta? jopp så är han så nöjd med sig själv och visar alla tio olika färger som displayen kan ha. "den röda kan vi ju ha när det är jul"  
ah min pappa är lite kul. just nu har vi nog den ljusblåa displayen, den var fin.

sen cyklade jag och mamma och ozzy till ica, jag hade ozzy i korgen, gissa om jag fick tusen blickar haha. väl på ica stöter jag på hannes, som ska dricka fulvodka.. my gad. sen köpte jag räkor, bröd, sallad och nötter. sen cyklade vi hem, då hände nåt skumt, ozzy stannade för att kissa, då stannade en man och väntade in att han skulle kissa, sen när vi cyklade iväg, cyklade han en cm bakom mig hela vägen, och jag och mamma cyklade väääldigt långsamt, iom att en hund inte får springa för fort, och min hund har väldigt korta ben.. men iallafall han cyklade en halv meter bakom mig, jag blev fan livrädd. vad vill han. spana på min rumpa eller vad? så jag viskade i lite högton till mamma, stanna! hon svarar varför ska vi stanna i hög ton.. jag tror gubben hörde så när vi stannade ökade han farten avsevärt, jag slår vad om att han var en pervers jävel som spanade in min rumpa. jag har absolut inga fördomar... haha

vad har jag mer på mitt hjärta, idag på jobbet kom en tant 70 + som ville ha ett happymeal, avsett för barn 13 - så ville tanta ha lättöl i happy mealet, ofta vi serverar lättöl i happy meal till barn.. hon blev så förargad när vi sa att det inte gick. men envis va tanta så hon fick öl. öl och leksak. perfect.

jag har köpt fyra nya böcker, jag har tänkt att börja läsa. just nu läser jag en väldigt känslosam bok om en kvinna som förlorade två av sina barn, sin man och tre nära vänner i tsunamin.. tragiska livsöden.då känner man sig ganska patetisk när man själv bölar över sitt kassa liv. så egentligen borde man vara glad. att man ens lever. eller?

under min semester ska jag göra ett par saker,

- köpa träningskort på friskis, gym&jympa, hey jag har gångavstånd till gymmet i huskvarna!
- skriva ett perfekt CV om perfekta jag
- komma på vad jag vill bli + läsa lite om högskoleprovet
- lära alice sitt namn, samt att kissa utomhus
- börja packa mina saker, mitt liv ska ner i flyttkartonger och sedan förflyttas.
- lära mig min nya dator.. min nya svarta dator.
- NJUTA av att kunna vara ledig och få göra precis vad jag vill!


jag tror jag ska sova nu. läsa lite i min sorgliga bok. sen somna med en tår i ögat, vakna av ett samtal, hej kan du hämta mig nu? sen somna sött i hans famn!

kärleeek / lollo


he's mine!

GODKVÄLL!
idag har det varit en ganska fantastisk dag. började att jag hoppade ur sängen kl 0915. andy segade och mumlade, nee jag skiter i frukost, eller nej så här va det, jag frågade ska du ha frukost? han mumlade fram ett nej. nehe tänkte jag och pallrade mig ner och gjorde iordning de godaste, flingor och mjölk, men äggmacka !
sen åker han,jag,mamma&ozzy till månsarp och hälsade på Alice! hon är söt. sen körde jag hem andy, och vidare hem till mig, där hann jag ju inte befinna mig länge, emma sms ett varnings sms, mitt hjärta stannade typ. så står de, varning va beredd på att jag inte är så hungrig! okej! hon hade inet kolavippat iallafall! så hon och jag gick på A6 ett tag, jag spenderade cash som vanligt. sen lunchade vi på ikea! äckligaste salladen ever, smakade endast lök. tacka gud för att jag  köpte en chokladboll! sen snabba puckar för emma. hon skulle ju jobba igen! delad tur låter lattjo.
själv åkte jag hem i stillsamt tempo, bytte om, GICK till jobbet, jobbade 4 timmar, GICK hem.
och hey här sitter jag nu, ska göra mig en skål flingor och titta på SATC

imorgon kommer bli en bra dag.
-morgonpromenad
-lunch med ellen&ida
-shoppa
-pizzakväll med två godingar.

sen är det fredag och då ska jag jobba lite på kvällen, sen hoppas jag på att få sova i en viss liten 120 säng med en viss liten pojkvän! annars får det bli en annan dag.
jag måste ju börja vänja mig, i septemer kommer jag ha vanan inne. och jag kan lova dig att jag längtar, oh vad jag längtar!

godnatt för fan

Alice&Andy

valpar kan vara det sötaste som finns! ännu sötare är när andy håller i en =)
nu ska jag snart gå till jobbet. ska bli kul. not. men men bara en kort tid idag, sen ledig imorgon, kort tid på fredag..
så nu ska jag pröva mina nya kläder!
have it.


you're the one

jag är inte blind. och inte dryg.... vad är det som egentligen händer. jag behöver lite glädje, till att leva.
jag hatar mitt jobb. mer än du någonsin kan ana. om det inte blir bättre efter min semester. då är det nog time to say goodbye. men va fan ska jag göra då? plugga? hitta ett annat skit jobb? det löser sig förhoppningsvis på ett bra sätt.
nu ska jag gå och göra något jag behöver. sova. det har varit en helvetes dag. verkligen helvete.
imorgon ska jag vara glad. och i övermorgon också. och alla andra dagar.

fuck you, i won't do what they tell me.


sex and the city

dagen vi alla har längtat efter. ikväll vankas de bio. med alla mina pärlor. ska bli himla nice.

och tack för en helt underbar helg. den har varit speciell. det bästa var nog när vi dansade med alla 40 + are medans två sjöng tjämtjäcka låtar. han och jag.
sen var det ganska mysigt att sova fyra pers i en stor säng. sen var det ganska mysigt att sitta och äta frukost i ett förtält när det regnade sådär härligt, utanför. sen var det väldigt mysigt att sitta på en restaurang i hamnen i västervik och äta utsökt lax. det var en väldigt mysig resa.

tack mina vänner och pojkvän.

nej nu är det uppfräshning. vi ska vara snygga när vi går på satc.. iofs är vi alltid snygga JU

du är den finaste jag vet

None

<3

sorry I can't be perfect.

hammarbadets camping, där kommer jag befinna mig några dagar. och nu längtar jag.

sätt dig själv i min sits.

när man vet att man är älskad, men känner sig så otroligt hatad. vad ska man göra då. visa sin kärlek eller gå.






kan du, kan du leva så.

chup chup..

jag försöker smälta alla intryck. jag försöker förstå. att det hände. men allt känns så avlägset. och så tråkigt att det är över.. emma tack för fan. utan dig skulle det inte varit hälften så kul.

nu jobb i två dagar, det suger balle. helt seriöst. men sen är det midsommar och vet ni vad lollo ska göra då? JO campa.
hey ho let's go.. kan bli intressant. lollo i en husvagn. för första gången, förra helgen va de tält för första gången, mina oskulder bara ryker iväg. lite läskigt. haha

ahmen hörrni, det är FOTBOLL på tv, min absolut favorit sport.. not.. men vad gör man inte för kärleken.

tagga husvagn.

HULTSFRED!

let's go fucking mental!

nu såhär i efterhand var det så sjukt jävla kul. när man var där och frös och va skitig ränkte jag det här är inte min grej. men sen när håkan kom och sjöng, det är mitt eget fel vad som än händer med mitt hjärta, då tänkte jo det är är min grej.
 liten miss bara att jag inte visste vem dom där rage agaist the machine va. haha jag satte ju guds livets jävla truch kommentar, han den där rage, är han bra? gissa om jag fick höra de. jo lite. av mina nya vänner.
det bjöds på underhållning av alla de slag. en folkfest så att säga. och bajjamajjorna va så grymt jävla äckliga i början, i slutet riktigt trevliga. helt sjukt hur en människa kan ändra uppfattning. haha.
jag och emma sov i världens minsta tält. men det var mys. förutom när det regnade in och allt mitt blev blött. skit är det.
sen hade vi livets grannar, olivia, matilda,louise,johanna&millan. sen det oerhört fräsha grabbtältet med dino, älgen, davve, lindtser. va de nån mer? man visste knappt vilka som bodde där, alla var där. haha så sjukt jävla coolt.
och goaste kön. kö till att komma in på ica. är inte det livet? jo visst är det?
men nu ska jag göra nåt jag inte gjort på länge. duscha! mitt hår står åt alla håll. pulvret äge, bara den lila ditajlen att jag hade knullruffs från dag ett. jääävligt nice. fett med nice lixom.

nej nu ska jag gå. väntar på bättre tider, och med den menas nästa helg. då blir det tält igen. jag kan inte längta mer!
tält är så livet!

hultsfred 09 ? emma ställer du eller? let's go fucking mental!!!!!!!!!!!!

and so on

tack för i söndags tjejer! verkligen toppen kul, mina ljumskar och lår är katastrof men va fan! idag pallarade jag mig upp kl 0800 för att gå ut och gå, så regnar det! katastrof. så istället satte jag mig här. nej nej. nu ska jag ta på mig nåt snyggt för snart ska jag och emma ut på shoppingtur. hultan ska inhandlas.
hejdå!

det är dig jag vill ha vid min sida när miina drömmar förverkligas, ingen annan än dig.


LE

älska


loveee


min hon


 Emma&Louise.

vad ser du i mig..

tacktacktack.

hon och jag. på ett ställe där ingen vet. och ingen får veta. och det är bara så bra som vi kan ha det. och jag älskar dig för det och för den du är.
och nu är allt så mycket bättre. hade en liten svacka idag. men tack vare han så är de bra igen. det är helt enkelt du och jag. alltid.

?

vad är trygghet. hur vet jag att jag inte blir lämnad. kvar. kan jag ?

? ? ? ? ?
nu ska jag gå en lång promenad och rensa mitt huvud... jag vill inte känna såhär mer.

jag är svår

Kan du älska mig,
som luffaren älskar landsvägen?
O kan du älska mig,
som rumlaren älskar nattlivet?
Kan du älska mig,
som dom unga älskar revolutionen?
O kan du älska mig,
som den ängslige älskar gryningen?
Kan du älska mig,
som studenten älskar att drömma?
O kan du älska mig,
som måsarna älskar takåsarna?


Vill att du älskar mig,
men jag vill att du lämnar mig med
Jag vill att du älskar mig,
men jag vill att du lämnar mig med
Jag vill att du älskar mig,
men jag vill att du lämnar mig


Ja, skulle du älska mig,
som ett slavskepp älskar lasten?
O kan du älska mig,
som raketen älskar explosionen?
Kan du älska mig,
som Huckleberry älskar floden?
O kan du älska mig,
som trottoaren älskar förloraren?
Och kunde du älska mig,
om jag föll... i tusen bitar?
O kan du älska mig,
som tjackpundarn älskar sin barndom?
Kan du älska mig,
som Theo Jensen älskar gitarren?
Som en gammal
Ja, som en gammal vän


Som jorden älskar månen?
Som sjömannen älskar haven?
Som tågen älskar rälsen?
O som fångar älskar flykten?
Som barnen älskar julen?
Som korten älskar turen?
O som Romeo älskar Julia?

O som jag älskar dig?








jag vet faktiskt inte. det blir nog bättre

på begäran!

eeh hej. min blogg suger jag vet. men helt seriöst. det finns inget kul att skriva.. imorgon skulle jag jobbat goaste 7-16 men nej då måste jag åka med ozzy till djursjukhuset kl 0800 så jag måste byta till kvällsskift. kul
så imorgon ska min kära hund sövas och typ opereras och jag har en konstig känsla i magen. hoppas inget går fel. då vet jag inte vad jag gör.

idag har jag fått ett chockartat besked. det blir inte stuga i hultsfred, det blir tält, ett sexmanna tält till råga på allt. så från att bo i en varm och gosig stuga till att bo i ett tält med 4 nästintill okända. det är ju lattjo. kan bara gå bra.
så idag gick jag och emma och inhandlade oss matchande gummistövlar. + ett band till mobilen så vi inte tappar bort den. sen köpte vi lite skit på bikbok. lets dip. OKEY
sen kom elsa och vi tågade in på ikea och vips så rök 400 spänn till .. på typ ljus.

sen cyklade jag hem. och vände. men tog bilen upp till a6 där jag väntade på min underbara andy. sen körde jag hem honom. och nu är jag här. ska sova nu. för imorgon som alla vet kommer en jobbig dag.

men det var allt för den här gången. hejdå

f u c k

you don't know, but that's okey.