allt det du inte kan lämna bakom dig.

sluta pika.
för om det egentligen inte spelar så stor roll, så har jag annat för mig.




du är lyckligt ovetande, eller olyckligt ovetande. vet faktiskt inte.

nuuu är det nog

jag har helt seriöst tröttnat på att ständigt ha ont i halsen, ständigt känns att man inte orkar nåt, orkar fan knappt ta av mig tröjjan, ständigt ta alvedon och ständingt känna andnöd. det är ta mig fan ett helvete att vara sjuk, iallafall när man är sjuk på riktigt, när man yngre orkade man inte gå till skolan en dag då var man "sjuk" och då var det så himla skönt. men nu är det inte så jävla skönt längre. jag sov knappt i natt. näseblod två gånger. och det var varmt och jag kunde inte andas. nu vill jag bli frisk. imorgon ska jag kämpa hela dagen med att bara göra ingenting. vila, sova, titta på film. och nej det är inte de minsta kul. jag gör det för att jag måste. för nu har lollo tröttnat på att vara sjuk. nu vill lollo tillbaka till det verkliga livet.
idag har jag även deklarerat.  så kul har jag. och ätit kakor på en filt. det var faktiskt kul på riktigt.
sen har det väl inte hänt så mycket mer, jag har inte lyckats förstöra några fönster, än så länge. men som sagt tyvärr är ju inte dagen slut än. mycket kan ju hända med en uttråkad sjuk lollo

heeeeejsvejs

not fun..

nu har man lixom tröttnat på att ligga inne, vara scabbig äta choklad och titta på urdåliga tv program, nu vill man ha något nytt. men hur fan ska de gå till. om jag rör mig utanför husets radie lär jag träffa någon som känner någon och vips vet hela jobbet om OOH vet du jag såg lollo på ica, va inte hon sjuk. så nej. det kan man ju inte riskera.  duscha kan man ju alltid göra. men man blir ju lika ofräsh sekunden man kommer ut igen. bestämma sig för att vara nyttig och sluta äta choklad är en väldigt bra grej, men ärligt, sjuk och choklad det bara hör ihop. så det blir de jävla med ingen ändring på. nehe så vad ska jag göra. snart ska jag laga mat.  och det fördriver ju någon timme. min bror har nu istället för sallad beställt, grillad kyckling, med sweete chilli sås och nån potatis. nån potatis får bli klyft. eller nåt.

och igår sprang jag in i en glasdörr så glasen sprack och jag fick tre jack i armen. haha. ganska lyckat, massa blod kom de.
sen i natt fick jag näseblod två gånger, så jag har väl knappt nåt blod kvar. lika bra jag lägger mig och dör.

men ska man se de från den ljusa sidan, så finns de inte så mycket att säga. nu ska jag snyta mig hej.

sjuk t

image230



andra sjukdagen för mig, och synd att säga att de blir bättre.halsen är fuckad, näsan rinner och kroppen är matt.
så idag har jag lagat stuvade makaroner och köttbulls, sen har jag även ätit massa choklad och tittat på pippi långstrump. ni får kalla mig mobbad. sjuk och hemma imorgon också, får se hur jag mår då. kanske jobb på torsdag eller fredag. känner mig så elak när jag är sjuk. men men är man sjuk så är man.
imorgon blir de one three hill och mer choklad. kanske lite sallad med? brodern va sugen på de.
men den som lever får se.
NU fotboll. stor match och grejjer.

vi synes. om jag nu blir frisk någongång.

och carro. KUL för dig. men jag kommer sakna diiig

precis så.

If I could escape And recreate a place as my on world

And I could be your favorite girl, forever perfectly together.


godnatt.

jag vet jag är störd. de finns saker man aldrig kan ändra på. men nu är jag trött. och svamlar. glöm allt. bara gör de, det är okej. men mer vet jag inte om jag klarar. då är det nog dags att gå.


nere.

jag tänkte skriva några rader om hur jag tänker och känner just nu. jag är något nere. men jag vill inte visa hur jobbigt jag tycker att det är. och de handlar inte om avundsjuka. mer rädsla. när blir jag bra nog? jag kanske redan är det. men men men det känns hårt. så hårt.  och jag förstår jag verkligen förstår.. men det gör det inte bättre för mig. jag vill vara hon. de finns ingen annan än hon. men ibland känns de som att de finns en hon före mig. men jag ska sluta oroa mig, jag kör mitt race. om jag någon dag blir hon. då kommer jag bli glad. hoppas inte den dagen kommer försent bara. man vet aldrig när en människa inte klarar mer. när en människa tycker de blir för mycket, för jobbigt, för påfrestande att behöva oroa sig är jobbigt, även om man inte behöver göra det så gör man de. jag tror det var det jag hade att säga en fredagkväll i april.
nu ska jag sova. jag kommer tänka på dig, frågan är tänker du på mig?

jag kanske tänker för mycket.



image229

.......

Får jag veta vad du tänker på?

Skulle du råna en bank för oss två?

Om det är så - låt mig veta

Och om det är nej så går jag

Jag ska inte tvinga dig...

image228


du har mig.

Va fan hääänder? säger:

HAHA ja men varför inte börja prata om nåt annat! Gillar du ost?

Va fan hääänder? säger:

come and get them

L säger:

WAHAAAAAAAAAAAAAAA de är de bästa som djur någonsin producerat

Va fan hääänder? säger:

haha jag håller med, ja gillar de runda ostarna

L säger:

feta ost

L säger:

de kommer från feta kossor

Va fan hääänder? säger:

hahah vadå så fett fri kommer från kor me anorexia

L säger:

hahahah yepp, kunde inte sagt de bättre själv


Va bara tvungen att inleda med detta...




sen har jag inte så mycket mer att säga.
förutom att imorgon faller domen. får se om de blir till min för eller nackdel.

godnatt.

15 april.

oh shit. hur ska man hinna med. det är så mycket man ska göra, eller ska ha gjort. resa, plugga, jobba, festa, leva. så man ibland glömmer hur bra man har det. man panikar över allt. jag tror allt löser sig. och det kommer falla sig naturligt. en dag kommer man börja plugga, en dag kommer man resa världen runt, en dag kommer man flytta hemifrån, en dag kommer komma, men idag är inte dagen.

idag har jag först och främst jobbat. sen tränade jag och ida väldigt hårt på gymmet... min ipod dog innan jag hade satt på den. så jävla typiskt.
sen efter några kalorier lättare åkte vi till vasas och mötte upp dom andra tre och åt en god lunch! och nu sitter jag här. kollar lite olika vuxensaker, plugg, bostad, allt de där som ska fixas nu nu nu.
snart kommer väl mammsen hem, då blir de promenad med hundarna. i de fina vårvädret.

ikväll är de match premiär för mig, och helvete. jag har inga benskydd. hopp. bara att åka upp till intersport och inhandla ett par, de hade ju min ekonomi inte räknat med. damn. nu blir de till att leva snålt. för om tre och en halv vecka blir de london. så himla kul.


så nu nog från mig. jag ska till intersport. kuuuul.


vem är din hjälte?

http://youtube.com/watch?v=Jxz7oKdzMhU&feature=related


LA

It's amazing how you can speak right to my heart, without saying a word you can light up the dark.
Try as I make, I can never explain, what I hear when you don't say a thing.

The smile on you face lets me know that you need me, there's a truth in your eyes sayin' you'll never leave me.
The touch of you hand says you'll catch me where ever i fall.
you say it best, when you say nothing at all.

All day long I can hear people taking out loud, but when you hold me near you drown out the crowd.
Try as the may, the can never define, What's being said between your heart and mine

The smile on you face lets me know that you need me, there's a truth in your eyes sayin' you'll never leave me.
The touch of you hand says you'll catch me where ever i fall.
you say it best, when you say nothing at all.


fcuk

igår kväll. det var flippat, helt fantastiskt roligt. verkligen alla gamla favoriter samlade på samma ställe. och hey, ida dina basketkillar, vilka jävla roliga grabbar! ah en lyckad kväll för vissa, andra inte.
en jävla brud.. som inte är värd dina tårar. utan alkohol och in real life. hur cool va hon då egentligen? nja bara en liten myra, en myra som ingen ser, och som lätt trampas sönder. 

sen fredagkvällen. fredagnatten. lördag morgon. en stund av lycka. i en underbar komibantion. du och jag.


så nu ska jag springa in i duschen för snart kommer han. och då får tiden gärna stanna. 

 

min andy.

image227

För mig är du en stjärna, du lyser upp när det är som mörkast. jag ser dig inte alltid men jag vet att du är där för mig.


- - -

Om du kysst mig för sista gången.
Ta mitt hjärta med dig när du går.
Håll det mot ditt hjärta ska du få höra att det fortfarande slår.

en hopplös kamp.

kommer jag någonsin bli den som du vill ha? eller ska jag ge upp redan nu.

och så tar vi nya tag..

igår var det personalfest på harrys. det var kul! och jag fick pris! årets skiftledare.. jag blev väldigt glad. så fick jag en fin blomma med. för övrigt var det kul. vi dansade åt drack minglade. och jag och andy blev inte osams.. haha hör och häpna :P inte så mycket mer att tillägga om gårdagen.

sen idag kommer man till jobbet. hej och hå lollo du har fått brev är bland de första carro kläcker.. okej säger jag och skyndar att öppna. så har jag fått ett till "pris" en kille marcus som håller lite koll på oss på donken, har uppmärksammat hur bra.. haha jag har varit haha . så jag fick ett handskrivet brev och en biocheck. på 200 . nu kan jag gå på bio. det är sånt som gör att de blir lite roligare att jobba. så jag var helnöjd.

sen tog jag ju även ut tandställningen, men de är bara en bagatell. i det stora hela. haha

sov sött.


image226

jag söker lite tröst.

jag har inte riktigt tänkt.. så jag talar ut.

jag har en stor dag framför mig. en ny klänning, en ny jacka, ett nytt leende. kan de bli större än så?

och vem fan är du?

ibland är inte livet lätt. så var beredda på ett depp inlägg.
äh jag skämtar. jag har lite ont i nacken och ryggen, annars flyter livet på. dock lite för fort, jag har ingen koll. allt bara händer. och jag är trött.

så därför borde jag sova, men jag har några till låtar som jag vill spela. sen ska jag sova. alldeles ensam, det var länge sen, jag har alltid haft maxi eller ozzy när mamma&pappa återigen lämnar jönköping, eller en hamster, men vad har jag nu? inte ett smack.  eller jo en silverfisk på toaletten, men den blev jag ju för fan rädd för. så de underlättade inte direkt. för nu vågar jag inte gå på toa här uppe så jag måste pallra mig ner för trappan, och där nere är det ju läskigt, det är där alla mördare är. som vill mörda just mig. louise 19 år ljungarum. jag är allas mördares dröm offer. har jag fel? ne de var de jag visste. fan de är ute med mig. bäst jag letar rätt på min gosedjurs elefant bebbe. så jag har nån att krama på när jag drar mitt sista andetag innan kniven sticks i mig.
och nu kom låten mr lonley med akon. jag är fan ensam och körd.

ah well. nu är det väl dags för mig att säga hejdå. får se om jag överlever natten, eller om mördaren under sängen tar mig..








image225 

remember me...

kind of.

solen skiner och jag är trött. undra varför. jag tror jag ska gå ut och gå nu. få lite syre i blodet.
idag har jag och mina änglar.. haha varit på stan. vi lunchade på bernards. ganska gott ja. sen köpte jag även en jacka.. får se om den behålls. tror faktiskt de.
igår va de fotbollskväll på schemat... matchen var väldigt underhållande, men godispåsen underhöll mig nog snäppet bättre...
sen vaknade jag upp bredvid världens bästa kille.


nej nu blir det promenad/springa i skogen.

nu är det kört... ; )

kan du se in i framtiden?

om du kan de, kan du se mig?

hej. godkväll. hej.
jag antar att jag borde sova, men det finns mycket i livet man borde, jag borde städa rummet, jag borde gå ner i vikt, jag borde spara mer pengar. men allt som man borde är inte kul. det är sjukt tråkigt faktiskt.
men om man skiter i allt man borde, skulle jag stått där med ett stökigt rum, en fet(are) mage och inga pengar.
och säkert massa mer negativa effekter.
så nu har jag massa saker att göra. sova.städa.banta.spara. i vilken ände ska man börja då.. jag kanske ska börja med att cykla till jobbet varje dag = motion = banta. + att jag sparar pengar på bensin. vilken jag iofs inte betalar. men iallafall. banta och spara pengar. sen kan jag börja ha med mig egen mat. = minde mcd fet mat = mindre matavdrag på lönen = banta&spara. det låter så enkelt. då var magen och sparkontot kirrat.
rummet sen. om jag varje kväll innan jag ska sova plockar iordning lite. blir rummer någorlunda fint. och då sover jag bättre, när jag vet att de är fint. = sova&städa.
men nu börjar jag svamla en himla massa, så det är nog bäst att jag går och lägger mig, så jag orkar upp kl 0540 imorgon, för att kl 0605 CYKLA till jobbet.

låter det inte nästan för bra?

amen. det var de roliga de. och glöm inte bort.. att det är lättare att cykla när det är luft i däcken. och gå inte ut för hårt, man tröttnar på cykelhelvetet då. och just de en ipod är lysande. alternativt att ringa sina två vänner som precis har kommit hem från thai efter ca 3 månader. ring dom och cykelturen går fortare än snabbt.

jag skulle vilja vända på hur svårt kan de va, till så lätt de kan va.. jag är så. så. obeskrivligt bra.


haha snacka om ett helt onödigt inlägg. handlar inte om ett skit . kul för dig om du läst ända hit..
 

kind of.

.. in love. min underbara underbara A



välkomna hem mina nötter. jag har bara saknat er jätte mycket.