fredag.

en sån vacker dag! solen sken när jag vaknade och jag & ellen var ute och promenerad innan skolan. så skönt. åkte till skolan, som slutade i aa vad ska man säga. tyska natinella muntliga - där sprack tyska VG betyget haha. sen bar det av mot arbetsförmedlingen och lämnade in feriepraktik papper ! jaa jag vet att det är lite pengar men va skön, bättre än inget jobb. sen träffade jag mammsi och vi fikade, sen tränade jag själv på ett pass på friskis.det var rätt kul, skum ledare meen han va go.
sen gick jag en snabbis på stan och hittade kläder jaaaa. så glad blev jag. en klänning&två par shorts och ett linne. ja och det bästa av allt pappa ska köpa de i födelsedags present. hurrahurrahurra.
det är inte så värst många dagar kvar nu. 

nu har alla vännerna gått hem så nu blir det godnatt för min del, är så sjukt himla trött.   gonatt.

sista ordet idag

schleten. denna veckan har varit hård, alldeles för hård. men attans den som ger sig. nu gäller det att komma i form.  beachen 2006 här kommer vi.

flyttuppdatering:
lägenheten är våran, om vi vill ha den. alla andra har dragit sig ur. vill vi ha den?
varför? varför inte?

ää det löser sig. såklart!

dagens tips.  
gå in på
www.andreas-johnson.com och njut

damn

mindre än två timmar till samling, och regnet öser ner. planen är bergis redan helblöt. men det är alltid kul att spela fotboll. tss- eller inte.


torsdag.

och så va det torsdag. idag hade vi nationella svenska b. vi skulle skriva en uppsats. efter två timmar ca va jag klar och slutade därmed för dagen så skönt.

idag är det säsongspremiär haga-hff. det ska bli riktigt kul att spela. idag är det jag & marie som ska mååla. haha kan man ju hoppas i allafall.

längtar till sommaren såå himla mycket!
skolavslutningen,solen,värmen,midsommar,sthlm,stugan,bada-hrm-,sola,fotboll på riktigt,gräs,blommor,saft&bullar,barfota,flipflopp,linne&kjol,solbrillor,andreas johnson konsert, och sist men det som jag längtar mest till KRETA . fatta hur kul det kommer bli, sola,bada,festa,äta god grekisk mat, bara vara. och dessutom tillbringa veckan tillsammans med dom jag älskar mest i livet! UNDERTBART.

nu däremot regnar det så jag får väl kolla på en till film. haha snälla sommar kom hellst NU.

 kan det bli bättre ?

onsdag kväll.

nu har hag tränat, det gick väl sisådär haha. mina benhinnor gillar inte det hårda underlaget. men det gick fint tills det var typ 10 minuter kvar så det va lungan. idag skulle jag hänka på idas trend, promenad på morgonen men HA sicket skämt jag trodde jag skulle dö.  + att det var massa sniglar på vägen som man fick akta sig för. jag rädda två av 100 ifrån att bli snigelmos. haha, jag var iallafall lite snäll.
nu är det dags att ta dag i mitt liv, helårs kort på friskis yes indeeed.

imorgon är det fotboll som gäller, lycka!!
nu är det kul igen. yees..


by the way 26 dagar kvar YEAH
och efter det är det sommar för hela slanten. so long tvåan ska bli sååå skönt att lägga den bakom sig.


vi leder budet. man börjar bli lite nervös, på riktigt!


 fina flickor




onsdag

dagens skämt! tyska nationella steg 4 jaa, det gick nog bra. hörövningen gick tusan inte. innan jag ens fått svar på en fråga tog det slut, hopp vad ska jag skriva på de andra 8 frågorna haha. IG varning här alltså.
det var det sista tyska prov jag någonsin gör!! så himla skönt! aldrig mer tyska.

nu om 37 minuter går bussen mot friskis jag&ellen ska träna : ) ska bli riktigt nice.

klart slut.






    så fina - vill ha : )


tisdag

en sån glidar dag idag, började kl 9.30 slutade 13,15. två softa lektioner. jaaa sån underbar dag. åkte hem och har solat typ hela eftermiddan och kollat på crossroads sån söt film. älskar den.

aa men nu ska jag sola vidare
tjaa då!

måndag !

en kul måndag, haha vaknade och började filosofera om vilken dag det va. kom efter många om och men fram till att det var tisdag.  yes. min hjärna behöver en mjukstart på dagen att veta vilken dag det är, det är för mkt begärt kl 7.00 haha. sen nån timme senare gick det upp ett ljus. nee det är ju måndag. japp och så va hjärnan vaken idag med.

MÅNDAGEN fortsatte, åkte till skolan va på lektionerna, slutade tidigare men det var inte till min fördel direkt, slutade 13.00 och insåg snabbt att jag hade körlektion idag kl. 15.50 jaaa ca 3 timmar att vänta. så duktig som jag va pallrade jag mig till körskolan och klarade en fas till. fas d fordon sååå tråkig, svår och aaa den va inte kul.

idag har de även varit träning på haga, GRÄS. eller aa gräs och gräs. men det va la kul. men hoppas bosse kommer imorgon, då blir allt mkt roligare. i kenneths panns står det -finn ett fel, louise- haha men jag tycker inte om honom heller, så.  gubben kan gå i pension.

wellwell. fuck off nu drar jag.


söndag

heej !
sicken vacker dag det är idag!. vaknade kl 11.00 niice efter några roliga drömmar . haha
sen körde jag till stugan med mamma min, där solade vi och fikade med mormor & morfar.
sen köörde jag hem. nu har jag städat, ibland är det riktigt kul att städa.

igår vad det fotboll som gällde. ojaa. gick väl si sådär meeen det kommer. gjorde lite bra saker i allafall. meeen jag fick en boll mitt i ansiktet vilket resulterade i ett svullet och lite blått öga och en öm näsa jaaa vad kul. haha men jag är inte bitter. igår kväll va vi hos ellen och mööös. filmen var kul haha sån singel borde man va haha. yesyesyes. nu ska jag gå och laga mat. sen ska jag träna sen är den underbara dagen fullbodad : D lyckos mig för idag har jag en bra dag.

solen skiner, himlen är blå, vad det är skönt att leva då

torsdag torsdag torsdag

idag var det segt. orkade knappt pallra mig ur sängen, men jag kom iväg till skolan och vi gick på mina två lektioner, åkte hem satte mig och pluggade. nu är jag trött på att plugga jag vill ha sommarlov. jaa taack.

igår va det träning med min favorit tränare. HAHA eller inte, gud vad bosse är en mkt bättre tränare. helt sjukt vilken skillnad på kvalité det är. det går inte att jämnföra, dina dagar är förbi kenntha.

står i valet och kvalet, vill jag flytta? eller vill jag bo kvar? visst det var en himla fin lägenhet men vill jag bo så långt ifrån mina favoriter ellen,emma&mathilda?? om jag tar körkort så i.o.f men jag vet inte jag.
om jag fick välja skulle jag vilja ha en hund och bo här. tror jag, eller vill jag ha en hund och bo på bymarken? skööööön vad svårt det är. aja men jag vill iallafall måla om väggarna om jag ska flytta. annars tänker jag inte flytta haha. jo jag vill kanske flytta, men om 15 minuter vill jag absolut inte. ska jag dra lott kanske det vore nog helt enkelt det bästa. jo det gör jag, jag drar lott nu, så får ödet bestämma PUNKT.

min älskade.

Plötsligt slocknar en låga
som värmt och givit allt
Ett ljus blåses ut och hastigt
känns allting isande kallt
Någonting brister stilla
en röst och en sång dör ut
och då förnimmer man tydligt
att ingenting är som förut


min älskade. 

den långa fredagen

hallo jaa!
idag har vi bakat tårtor! jaa vad man kan säga är att resultatet blev inte så gott men det var kul att baka! haha. emma&jag fick äppla&päron purén weeeij . redig party höjare där vaaa.

 mmmmmuummms ; )

idag har även min kära släkt varit här. mormor är den sötaste. hon är bara så stöttskön. och isaak. ååå vad jag vill ha en hund. allt blir bättre då. jag blir helt enkelt lycklig av hundar. jag vill ha en hund. såååå mycket. en hund att älska, visst ingen kan någonsin ersätta maxi. men mitt hjärta har utrymme för en hund till. och en till och en till. jag kan inte leva utan dom.
hej jag heter louise och jag kan inte leva utan hund. kan nägon berätta för mig hur det går till ? för jag vet faktiskt inte. jag är vilse. nu har jag levt nästan ett halvår utan hund  och jag håller på att bli galen.

Det värsta är när allting rasar ihop, när allting faller ner, när allting blir för mycket och man inte orkar mer. Hur ska man kunna leva när allting gått i kras? När drömmarna krossas som om de vore av glas.
Vem går man till när ingen förstår? Och vad är det för skitsnack om att tiden läker alla sår?




tar tårar aldrig slut?
det sista jag ville var att förlora dig, det värsta som kunde hända det hände.
varje gång någon nämner ditt namn är det som ett stort sår rivs upp inom mig,
ett sår som aldrig kommer läka.


den rosa torsdagen.

heeejsan!
idag va det körskolan som gällde, kl 9,41 gick bussen, jag va inte trött. nonono.
det är ju jättekul att sitta och plugga teori. jaaaa. kul också att man kommer ta körkorten till sommaren jaa för då är det ju inte fullbokat eller så haha. ibland går ju allt ens väg. jaaa.  nepp nu ska jag hämta min lilla favorit bob och ge honom en puss. -herrå-

onsdaaaaaaag

jaaa sicken helskön dag. började med att man pallrade sig upp 8,45 för att gå ut och gå kl 10.00 weeeij. dagen fortsatte med att mamma och jag åkte till staden och shoppade lite födeslsedags presenter till mig, det gäller att vara ute i goood tid haha :) sen lunchade vi med pappa. sen åkte vi hem.

sen ikväll har jag tränat weeei det var till och med kul! ida&ja sånna stjärnor! som dock aldrig får vara i samma teaaaam, bo har något emot oss, det är uppenbart hahaha men vi ger aldrig upp. 88orna är dom bästa.
imorgon bär det av till körskolan tidigt som bara den.
nu är det OC vilken minut som hellst! herrå

måndag !

yees nu har jag kopplat ur min telefon för alltid. mamma ringde idag kl 06,30 och jag var ensam hemma-sovandes. eller a jag vaknade skön vad sur jag blev. dessutom andra gången på två veckor grrrrr.
hur som hellst.
igår va det match. haha jag va inte inärheten av mitt vanliga jag, men det kommer väl får vi hoppas...
i lördags : ) vad mysigt vi hade. mina bästa vänner och jag. 

idag är det körskolan som gäller och sen ska mamma&jag kolla på en lägenhet igen.. frågan är om det överhuvudtaget är någon som vill flytta. vad vet jag. 


 
vi pratade om att det vore hemskt att se någon dö i lördags, när jag kom hem kom jag på, jag har sett någon dö, jag såg maxi ta sitt sista andetag.jag såg hur ögonen slocknade, hur livet försvann. sen dess har inget varit sig likt. om hon ändå kunde komma tillbaka, i allafall en liten stund.så jag kunde få krama henne och säga att jag älskar henne en sista gång.  jag vill vara med henne. nu och föralltid.