hes,hosta&fest

yes så ser dagen ut. så himla trött på att var sjuk nu. känns som om jag alltid är sjuk. menmen det går väl över nån gång för hoppningsvis. ikväll är det party som gäller =) vad jag ska ha på mig är dock den största frågan. men det löser sig. det gör det alltid, annars får jag vä gå i mjukis haha.
just dee, jag har kört idag =) yeah det gick la sådär.

ha de fint.

fucking blogg

mitt inlägg kom fyra gånger. jag fattar inte hur man gör. daaaamn


fransk bulldog - tisdag

japp där har vi det, en fransk bulldog, det är hundrasen som jag ska ha nästa gång. om det blir snart eller om 10 år det vet man aldrig men, en fralla det ska de vara.
BERLIN by the way var helt enormt kuuuuuul. jensjensjens - i vilket fall så är det en annan historia.



idag har jag tagit min andra körlektion. ooh. jag hatar att köra men vad gör man inte för att kunna ta bilen i sommar. i allafall så övade vi lutning idag, det var svårt, men lärande - hoppas jag -
 snart är det träning. med booooo som jag gillar i måttliga mängder. haha okej han är mycket bättre än kenneth. meeen det är nåt med bo som jag kan inte sätta fingret på det bara .haha ää bo är ok.
 

so looong

fotboll

igår spelades första matchen för säsongen - träningsmatch-  och vi vann  : ) 1-0 blev det och jag gjorde målet.. wii en lobb över målvakten efter att ha fått bollen av nån, melinda tror jag.
jaa och sen blev det inga fler mål. vi hade väl ett par mer målchanser men vi är lite ovana och har inte rikigt spelat ihop oss, men sicken kämpar insats och vilja de va i laget. hansen räddning trots att domaren blåst haha sicken skön tjej. aa alla var riktigt goa tjejer, det kan nog bli kul&bra ändå. såg lite mörkt ut för några månader sen men men. hoppet är det sista som överger oss. yesyes men nu ska jag nog kolla på braveheart  -nickes tips- hoppas den är bra!.

ha det fint!