pirrigt

imorgon ska jag ut till lekeryd och ett stall. oh jag är svin nervös redan NU. men det ska bli kul!



louise thorén - ryttare?
louise thorén- fotbollsspelare?
louise thorén - ?

i valet och kvalet







en ska bort.

hello saferide

oj TVÅ dagar sen jag skrev något, dålig uppdatering av mig, jag ber så hemskt mycket om ursäkt...
anldeningen till att jag inte blogga är att jag inte har ett skit att skriva om, för de senaste två dagarna har jag inte gjort något kul som är av värde att skriva här, jag har gjort precis samma sak som alla andra, jag har jobbat, tränat, sovit, ätit, träffat vänner tja ni vet. palla skriva ett helt inlägg om ingenting. åh mitt liv är så bra och jag är så duktig.

men idag händer något extra kul! jag ska tada SOLA. köpte en vit t.shirt igår. ja ni fattar.
och imorgon blir det hello saferide + käk. najs

don't know, don't care

jag lovar och svär

att aldrig svulla i mig glass innan en fotbollsträning någonsin igen.
amen

shit

jag har precis slängt iväg ett mejl till en helt okänd människa! vill inte säga om vad än, för jag vet inte riktigt om jag vill detta, men eventuellt ja. det skulle vara så himla roligt. att göra något nytt annorlunda, men som jag ändå har full koll på.
oooh hoppas hoppas.

all i want.

- sena kvällar på piren
- vakna av solsken
- grilla ute
- gå i balleria skor
- äta/fika ute
- cykla i varm motvind
- bada
- gå på gräs barfota
- gå på festival
- sitta ute halva natten
- åka båt
- fiska abborre
- spela fotboll i shorts
- ha skinnjacka utan att frysa ihjäl
- ha picknick med sina bästa vänner
- ha solglasögon
- bli brun
- äta mjukglass i lekeryd
- svalka sig i skuggan
- äta jordgubbar&burkskinka!
- ligga och lata i hängmattan
- äta frukost på balkongen * NY
- dricka vin och lyssna på håkan hellström
- ta jeansshortsen istället för jeansen!
- le ikapp med solen
listan kan bli lång på vad kag vill ha. och det bästa av allt snart är allt mitt.

all i have:

- halka sig hem från bongo kl 0000
- vaknar knappt
- steker en korv inne
- walkingskor med gortex
- äter/fikar i soffan hemma själv
- skulle dött om jag satte mig på cykeln idag
- duschar
- går med dubbla strumpor samt skor
- går på konsert
- somnar kl 2200
- tittar på våran båt, som ligger på land
- äter fejkad rosa lax
- spelar fotboll i shorts, med två par långkalsonger under
- har skinnjacka, fryser ihjäl
- picknickar ikapp med melodifestivalen.
- har beställt solglasögon
- är likblek
- äter kladdkaka i väntan på värmen
- fryser i sol som skugga
- äter apelsiner och bacon
- ligger och suckar i sängen
- äter frukost i bilen
- dricker vin och lyssnar på håkan hellström
- tar långkalsonger under jeansen
- skrattar åt misären.

notice the diffrent? det enda man kan göra året om är att lyssna på håkan hellström och dricka vin. så det så.

jag hatar fettisdagen, mamma krävde en semla från sandéns (årets semla 2009 woooow) och jag trippade dit kl 0900, trodde att det skulle vara chill, men big nono. ca 40 pers inne på lilla kondiset, inga semlor klara inget system ingen koll. jag tog en nummerlapp väntade snällt 5, 10, 15 minuter kom flera som hade stora beställningar som fick gå före.
där stod jag skulle ha en semla. och en chokladboll. väntade lite till. då kom det in en skolklass som skulle fika på fettisdagen, då gick jag.


jag lovar och svär

att aldrig mer träna två friskispass på samma dag med två timmarna mellanrum.
amen

mästerkock

jag tänkte sno ihop en muffinsmet bara för att jag var sötsugen och vi har inget av den kalidern hemma, jag drog igång ugnen tog fram allt och läste receptet, tro fan man ska ha ägg i. har jag ägg hemma? nej jag har ätit ägg macka varje morgon så äggen var klockrent slut. ica har inte öppet på söndagar och lilla kiosken har nog inte ägg. så åt helvete med muffinsen. då hittade jag pannkaksmjöl inne i skafferiet nice tänkte jag och slängde ihop den smeten, började steka, och fan vad svårt det var att steka panncakes. dom blev begiea små och fula.
men dom smakar nog bra tänkte jag, men fan vad fel jag hade, smakade deg. så det var bara att slänga.
och då kan man ju tacka sin kära pappa att han bjuder på middag ikväll för här på fornkullegatan 3 blir det ingen mästermåltid. än på länge.
innan jag blir mamma ska jag gå en matlagningskurs. man måste ju kunna laga mat för att ha kids.
 
igår sjöngs det helvilt i melodifestivalen, min absoluta favorit är fortfarnade caroline af ugglas, texten är fantastisk. jag tror allt för många dömmer henne på grund av hennes personlighet och hennes utseende och lyssnar inte på vad det hon har att framföra, i dagen samhälle ska allt vara perfekt och lyckligt, något som sticker ut eller är annorlunda är inte accepterat, men hennes låt är känslosam och visst det kan blir jobbigt att alltid lyssna på meningsfull musik, men det är ta mig fan ännu jobbigare att bara lyssna på övertjäcka, glada och perfektionister som hoppar runt och tror att dom är så mycket bättre för att dom är superstylade och snygga. åt helvete med det.

i fredags hade jag och emma bästa kvällen på länge, massor av vin, och massa bra musik. gick in till stan, träffade lite fejna pojkar och sen gick vi till bongo, och det var trevligt, väldigt trevligt, båthen var kvällens underhållning inte bara för emma.
vaknade med världens bakfulla. masade mig ur sängen in till soffan kollade på du är vad du äter, vin är tydligen inte bra. haha men feta ost fick man äta inom mig ropade jag yes.
sen kom linnéa min älskade kusin. vi fikade kladdkaka, bästa kladdkakan ever. sen gick vi en väldigt lång promenad var borta i två timmar. det var så härligt och under hela tiden pratade vi styp i ett om allt i livet. det är verkligen kul att ha en så nära som man är släkt med, hon och jag kommer alltid vara väldigt nära varandra. och det känns skönt. som en syster.

idag har jag då som ni redan vet misslyckats med muffins och pannkakor, men till det som har gått bra idag var promenaden med ellen, jätteskönt att bo så nära henne.
nu sitter jag här och funderar på hur jag ska göra. vid halv fyra ska jag och helén ut och springa runt munksjön, jag borde äta något så jag orkar springa, men jag orkar ju inte ställa mig och laga nåt nu och mackor är så förbannat tråkigt.
det är fan inte lätt.

nästa vecka ska bli bättre. det kommer hända massa kul, hello saferide, fika med elli, träna med ellen, FOTBOLL, hundvakt. bara förnamnet på en lyckad vecka.

jag är så glad att jag började lira fotboll igen, det är så förbannat kul, och fatta då hur kul det kommer bli i sommar, mums. sen spelar jag med världens bästa lag, alla är så snälla och roliga, jag tror att detta kommer bli ett toppen år.

nu ska jag kirra käk. pizzerian ligger ju faktiskt bara 30 sekunder härifrån och det är fan farligt. 1000 point here i come.

bye fuckers



en vacker dag kommer ni mötas igen.

you cant toucht this

vin och vi, bästa kombin . och där dansade emma iväg. bilder kommer när vi är bruna och snygga för nu ser vi för jävliga ut. men det unnar vi er läsare.
fan vad gött det är att frossa i vin och chirre med emma. livet kan inte bli bättre just nu.

dancing time


you i'm drunk

tiden läker alla sår

har suttit och scrollat igenom nästan alla gamla inlägg, 2006-2007 präglades min blogg av sorg, ledsna dikter och saknad. 29/10-05 dog min då bästa vän. den människan jag var då vågade inte visa en enda känlsa, det var som om att jag skämdes för att visa hur ledsen jag var. jag kan fortfarande inte tänka och prata om henne utan att börja lipa, och det är pretty sjukt. inget annat får mig så sårbar som att tala om henne.

idag tänker jag inte på henne 20 gånger om dagen, som jag gjorde back in the days, idag kanske jag tänker på henne tre fyra gånger i veckan. mitt liv har förändrats så mycket, inget är som när  hon fanns.
jag ska inte sticka under stolen med att jag saknar henne och att hon alltid kommer vara hund nummer ett i mina ögon.
men man lär sig leva med saknaden. det var bara i början det  var svårt att inse att någon jag träffade varje dag i fjorton år aldrig mer kommer att vara i min närvaro någonsin igen.

jag lovade mig själv att alrig mer fästa mig vid någon så som jag var fäst vid henne. men nu såhär när man har fått distans till allt så inser jag att det är verkligen värt att älska någon så djupt, jag och alla vet att vi alla kommer dö en dag, men om man aldrig älskar någon av hela sitt hjärta, finns det heller inget att sakna.
så hellre älska någon hela dennes liv och sen sörja, gråta och sen sakna resten av sitt liv.
för under de åren som man lever vill man ha människor och djur i sin omgivning att älska.

jag är givetvis inte den ända som förlorat någon i min närhet, alla har vi mist någon, en förälder, en mor/farförälder, ett syskon, ett hund, en kompis, eller kanske bara en liten kanin när man var liten, men alla förluster innebär tomhet.
en plats kan aldrig fyllas upp av en annan individ, jag kan aldrig få en ny maxi, även om jag inversterar i en ny hund, en annan kan aldrig få en ny mormor. även om morfar gifter om sig, min bror kan aldrig få en ny erik även om jag föddes.
men även om inte jorden har plats för alla våra älsklingar så är det tur nog att hjärtat är oändligt, i våra hjärtan får alla plats, allt från minsta hamster till äldsta farfar.


så min uppmaning till er är att aldrig sluta älska. hur ont det än gör eller gjort kommer glädjen av de underbara stunderna tillbaka tillsist!


jag har er så mycket att tacka  H.H    E.E    A.S




bitterfittan

så har man klämt i sig ett packet delibollar. bra jobbat loulou.
tur i oturen att det är fotboll och löpning ikväll då. men fan. jag ska aldrig mer köpa delibollar.bittert.
igår låg jag i sängen och målade naglarna svarta, tror ni inte att jag somnade! vaknade kl 0700 idag och ja mina naglar ser pippade ut. ännu mer bittert.

igår städade jag min garderod, jag har tagit kanske 20 bilder på och in den, men min kamera ligger hemma, så bilder kommer en annan dag. för alla er som vill se, ni är ju så många. ironiskt.
men nu ska jag förflytta mitt feta delibollas till en annan hörna här på jobbet och plocka papper.
sen när jag är klar med det ska jag gå en mil, minst. helst två.
efter det dra på mig fotbollskläderna vilket inte är så lätt, jag kränger nämligen på mig:

- två par långkalsonger (sjukt obekvämt om ett par åker ner)
- bekväma sporttrosor
- sportbh
- shorts
- benskydd
- vanliga strumpor ( för att hålla inne långkalsongerna)
- fotbollsstrumpor
- underställströja
- t.shirt
- tjocktröja
- mössa (bad hair day)
- vantar
- grusskor
- ett fett leende!

mina personliga favorit outfit...  



fuck off

found found found

öppna era sinnen och låt :

Sheepdog - Mando Diao
Hurricane Gilbert - HH
Snälla snälla - CaU
Allt som är ditt - Säkert
High on you - Miss Li
Dance with somebody - Mando Diao
Let it fall - Lykke Li (thanks to emma)
Gårdskvarnar och skit - HH
Det kommer bara leda till något ont - Säkert
Bababa - Miss Li

beröra era hjärtan.


lostandfound

Någonstans finns en bro mellan himlen och vår jord.

På den här sidan finns en alldeles särskild

plats som kallas Regnbågens bro

När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon här dör,

så kommer den till Regnbågens bro.

Där finns ängar och kullar för alla våra små vänner,

så att de kan springa och leka tillsammans.

Där finns tillräckligt med mat, vatten och solsken och de har det varmt och skönt.

Alla djur som varit sjuka och gamla blir

återställda till hälsa och vigör,

de som varit skadade eller lemlästade blir friska och starka igen,

precis som vi minns dem i våra drömmar.

Alla djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak  - 

de saknar alla någon särskild som de varit tvungna att lämna kvar.

Alla springer och leker tillsammans,

men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran.

Dess klara ögon är intensiva, kroppen börjar skälva.

Hon springer plötsligt ifrån gruppen,

flyger över det gröna gräset, benen bär henne fortare och fortare.

Hon har sett dig, och du och din älskade vän möts

till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen.

Du får överlyckliga pussar i hela ditt ansikte,

dina händer smeker på nytt det älskade huvudet

och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på

ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men aldrig från ditt hjärta.

Tillsammans vandrar ni sedan över Regnbågens bro.....

för att aldrig mer skiljas åt....



stopstopstop

nej nej nej. det trodde jag inte om en vän som dig.
skapa debatt? i bet i win.

igår insåg jag hur otränad jag är, trodde jag hade lite flås efter att ha tränat på friskis i ett halvår. men big nono. falsk kondis, falsk styrka allt är bara falskt. skulle ruscha i 45 sekunder med boll. HELVETE. frikis må vara kul, bra för hälsan och man förbränner nog lite kalorier ( kan man ju hoppas) men nån vidare uthållighet eller kondition har man inte iallafall inte jag. jag flåsade redan efter 10 minuters spel.  sen väntade rusher, sen spel, sen ruscher, sen spel, sen staffet. 
efter denna upplevelse masade jag mig hemmåt, mötte en berusad man, konstigt folk det finns. somnade kl 2130. 
utmattad. just nu känns det ett helvete att spela, när man känner att man inte orkar, back in the days kunde jag springa som en dåre upp och ner. och dit ska jag igen, men just nu på vägen när det är tungt kan man känna att friskis step och aerobics är saknat, just känslan av att veta att här bedömmer ingen mig, ingen skriker på mig om jag sackar ner ett tempo, orkar man inte så orkar man inte, vill man inte så vill man inte.
men nu har jag gett mig in på ett nytt spår, det är bara att vänja sig att ta ut sig till max, fortsätta springa trots att man inte orkar.
kom igen Thorén


mando diao

that i may love you

nej fan jag har absolut inget intressant att skriva. besides sheepdog är grymt bra.
kladdkaka ikväll? jag tror det.


louise&andreas

idag tog jag en vända hem till våran andra lägenhet för att kolla eventuella brev, och vi hade fått ett! från ica (vuxenpoäng)
i brevet låg en bonuscheck! tackar samt lite erbjudanden på saker vi brukar köpa och ja gissa då vad just vi har köpt lite extra mycket av jo
- pasta
- leverpastej (jag har köpt det två gånger)
- schampoo
- Turkist yougurt ( jag köper det ofta, men slänger det alltid)
- Totilla bröd ( taco torsdag någon)
samt Geisha HAHAH alltså har ica uppmärksammat att jag köpt en liten geisha titt som tätt förra året och hur pino är inte det, så nu blir det aldrig med geisha i min mun.

idag är det äckligt kallt, jag går ju alltid munksjön runt mellan åtta och nio, idag hade jag tagit på mig en extra tröja men helvete vad kallt det var ändå. mötte alltid lika glada sofia och alltid lika sena emma.
nu ska jag snart hem och ge min mage lunch.  igår lunchade jag med emma och jag kan säger att så goda stuvade makisar har jag nog aldrig lyckats med all by my self så att säg. efter att ha chockat magen med ett kilo pasta gick vi den vanliga rundan i skogen. tilläggas bör att jag även sprang runt munksjön innan lunch jag mitt dumhuvud tänkte att man blev svettig av att springa, så jag hade endast på mig en luvtröja samt en tunnlångärmad och tights, gissa om jag frös.
jag kände inte mitt as och min näsa snorade och jag kände mig som en idiot. men jag sprang ta mig fan hela varvet.
och därför är jag nöjd.

jag och emma diskuterade hur vi hatar att planera så därför kommer nu min vecka in i minsta detalj:

tisdag: jobb till fyra, hem vila och byta om, träning kl 1900 fussball
onsdag: jobb till fyra. hem vila byta om, löpning. Ledig kväll
torsdag: jobb till fyra. hem vila byta om fotboll+löpning kl 2000
fredag: jobb till fyra, hem vila byta om löpning, vinpimplande
lördag. ledig städa lägenheten, träna station samt melodifestivalen.
söndag: ledig, tipspromenad! kortspel och mat hos mor&far.

fuck off


DANCE

där blev ni oroliga va?
mitt liv är piss just nu, vet  faktiskt inte varför, allt är bara skit, det bästa jag vet är att ligga i sängen och lyssna på håkans skivor på repeat och bara tänka. jag längtar till värmen och solen, så fort snön och isen har smält ska jag ta fram min fina cykel och börja cykla sverige friskare igen.
min helg har varit okej bra. jag tycker helt ärligt att alla låtar sög i melodifestivalen och jag tycker helt ärligt att benjamin buttons otroliga liv var en svinkass film, jag bara längtade efter att han skulle dö. även fast det var brad pitt som spelade benji, han kunde dö, det var ju inte meningen att det skulle sluta lyckligt. hatar sånt.
och helt ärligt så är beck överskattat andra veckan i rad som jag somnade.

min vecka ser väl ut som vanligt. lite jobb, lite promenader, lite träning, lite träffa vänner, lite sex, lite fotboll.
jag längtar till fredag den 27. då ska jag och emma äga på hello saferide. tillsammans med millan&olivia. right?!
och fan jag loggade in på friskis hemsida igår skulle boka lite pass, johns puls var fullbokat fan jag dör ju.
så nu blir det till att ut och springa istället. jag börjar nästan gilla det, man vill bara stanna och spy men ändå springer man.
ingen människa blir nog lycklig av att läsa det här. men fan, jag vill ju inte ljuga eller försköna. idag måndag den 16 februari kan allt och alla dö. jag hatar den här dagen den här veckan och den här månaden ge mig maj nu.

fuck off.

det är med sorg i hjärtat

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/277598/louisethorn?claim=njexc3mpy9d">Följ min blogg med bloglovin</a>

som jag meddelar att min blogg numera är lösenordsskyddat, HAHA

nu kan jag skriva vad fan jag vill.

riktigt träning

har precis kommit in från ett träningspass med laget, meningen var att vi skulle träna ute på grus med boll, vilket är kul, kommer dit, massa snö och is på hela planen. galet tråkigt, där står vi tio tjejer och vad gör vi då, jo springer en runda.
inte så långt, men massa uppför på slutet och svetten bara rinner. och jag känner att det ger. det kallar jag riktigt träning, att vi sen går in och kör lite fys är bara plus i kanten, ett annat oerhört stort plus är alla glada tjejer. jag tror att vi kommer ha en svinkul säsong. perfekt ju, träning som är kul hela tiden, med en stark ambition från hela laget.
i love football.



idag har jag även hunnit med inte mindre än två långpromenader! först själv såklart med mina älskade hundar runt min älskade munksjö som jag aldrig aldrig tröttnar på.. (skratt)
sen jobbade jag hela förmiddagen, ringde upp min älskade emsipems och vi gick en lång runda i skogen. vi älskar ju skogen så himla mycket.
sen åt jag lunch med min helgoa pappa. jobbade lite till. åkte hem, gick till ica skulle köpa tulpaner, tror ni att ica hade det idag nej, min värld gick under (skratt)
men jag deppade inte för det, köpte en annan jävla blomma är 70 spänn. det var det värt.
sen gick jag in till torpa för att möta helén till träningen, hann även gå en omväg, jag känner ju inte till området så bra så min genväg blev en omväg, positivt, mer förbrända kalorier (skratt)
och hur träningen gick vet ju alla.

gud jag dör vad skriver jag, min dag har varit för jävlig. för utom den timman jag och emma gick i skogen.
helt total värdelös. men erkänn att min dag verkade lite bra där ett tag. gud vad jag kan försköna mitt liv.

yes en helt värdelös tisdag till handlingarna och på fredag är det fredag den 13onde, hur ska jag fejka ihop en bra dag där?  äsh pulspasset är ju en bra källa jag kan ju hoppas att ledaren har tagit med den bästa låten sen i lördags snälla snälla snälla ta med den, sen får jag väl öppna en flaska vin och hoppas på det bästa.



jag ÄLSKAR ironi.

nu slutar jag blogga tack hej


emma.

At this moment there are 6,818,470,671 people in the world
Some are running scared
Some are coming home
Some tell lies to making through the day
Others are just now facing the truth
Some are evil men, in war with good
And some are good struggeling with evil
Six billion people in the world
Six billion souls
And sometimes all you need is one.

L+E = LE, enkel matematik

None


discovery

Jag har precis upptäckt en nyhet på friskis hemsida, när jag skulle gå in och avboka step 2 imorgon (jag tränar fotboll) så läser jag du får max ha 13 bokningar. helt seriöst? 13 bokningar på en vecka, det är två pass om dagen hela veckan,
det tycker jag är överdrivet,  mina fem bokningar såg ju helt plötsligt jätte fånigt ut, men va fan om jag tränar fem gånger på sju dagar ska jag fan vara stolt. vem f a n tränar 13 gånger i veckan på friskis ? inte jag iallafall. så min kvot på 13 bokningar kan ni gärna ta bort fem räcker för mig.
och om man nu vill träna som en idiot av någon anledning är mitt tips till er att variera sig, gå ut och gå, spring ute, cykla till jobbet det är ju tragiskt att vistas inomhus hela tiden. ut i den vackra naturen.

allt för mig hej!

drog

jag kunde inte  hålla mina små söta fingrar från tangentbordet länge idag. bättre för er läsare. för nu skriver jag om mitt liv igen. enjoy

Vad har hänt sen sist? hum inte ett skit men jag skriver lite ändå för att få mitt liv att verka så bra. jag åt favorit maten rödmjölk stuvade makaroner, ju onyttigare dessto godare. ingen messallad här inte. sen fick mitt samvete betala för rödmjölken och jag gick en halvtimma i skogen. (skratt)
mer då? pappa ringde ner mig med jobb som jag snabbt som ögat kapade av och nu har jag tid att blogga igen. bra va?

Jag slutar ju snart och då hade jag tänkt att åka hem till min underunderbara älskling där hemma. Vi har bott tillsammans i ett halvår nu, och det kan ha varit det bästa beslutet någonsin att flytta ihop med honom. älskar att bo med honom.  men nu ska vi inte överdriva mer här.

nyss var jag nära att ta en finskpinne ( som förövrig är det enda av matvärde på detta jobb) men min starka vilja sa nej louise. inte okej. och nu hoppas väl alla ni som läser att jag likt förbannat tog en jävla finskpinne, men icke sa nicke.
i min mage ligger bara stuvade makisar, rödmjölkstuvade makisar.  stolt!

nu måste jag kila.
har ju såååå mycket att hinna med.. gå in till stan, träna gå hem. nu kör vi nyttodagen fullt ut.
det var min dag hur har eran varit? emma?


Hejdå!



ps. jag skäms.

live today

KUL att jag inte skrivit ett ord här på nästan två veckor.. har verkligen inte haft tid.
det har hänt endel sen sist men va fan, ni som läser min blogg vet förmodligen redan om vad som har hänt så varför skriva om det. nej.


jag har iallafall haft en jättebra helg, i fredags tränade jag och emma (vi förlorare) ett pulspass som jag egentligen hatar, men det är lite hatkärlek, så jag måste gå. sen bastade vi (läs emma). tog bilen till icamaxi och köpte kyckling, pasta, tomat, svindyr jävla gurka samt fetaost och vet ni vad detta blev jo en nyttig sallad. vi tvingade även andy att springa till ica och köpa en dressing men den enda som fanns som han även köpte smakade för jävligt enligt de som smakade, inte jag alltså. men vi deppade inte för det. sen satt favvogänget där och åt sallad och kollade på lets dance.

en helgo kväll med andra ord.


blev även en snabbvisit hem till math för att lämna mina flyttkartonger! och jag har även sett lägenheten och den var jättefin jag tror att det kommer bli jättebra när allt blir färdigt!


lördagen började med att min mamma&pappa kom kl 0900 med spik och frukost! min pappa är bäst, han kan verkligen allt. medans pappa skruvade upp hyllor och dylik åkte jag och mamma till intersport för att köpa ett par walking skor till mig, min kära mor har tjötat om att jag måste ha ett par sånna nu när jag går så mycket, ( läs varje morgon) men jag satte ju tungan o halsen när jag såg att de billigaste av dessa skor kostade minst 1000 pix och för fan, jag är inte den som lägger 1000 spänn på ett par fula skor, när man kan köpa 10 par balleria för samma prissumma. 

men som sagt bryr sig min mamma om mig och mina fötter, knän och höfter, mer än vad jag nånsin kommer att göra, så nu sitter jag här i mina nya walking skor, inte mina finaste skor direkt men man måste ju tänka på framtiden. eller nåt.


kom hem och pappa hade fixat allt så jävla skönt, innan dom hann gå sa dom även att idag serveras stuvade makaroner och falukorv hemma på strömsbergsvägen. mina päron är verkligen bäst.


jag vinkade hejdå och tog på mig mina nya skor samt löparkläder och sprang en nättliten runda på 30 minuter, hur jag än sprang var det uppför. men det är smällar man får ta. kom hem och gjorde lite övningar, hoppade in i duschen, masade mig ut, så jävla gott att duscha. sen åkte jag till mamma&pappa och åt godaste maten. undra när man själv kommer bli bra på att laga mat?


senare på eftermiddagen kom ellen, erik& ida hem till mig och andy, vi satt och fikade och pratade bort två timmar. väldigt trevligt. 

sen blev det brått, sofia, emmas schlager och allkunnande vän skulle hämtas upp sen nästa anhalt kaffe paus, sallad för de nyttiga, chokladboll för mig som var fettmätt sen makisarna.

sen kom kvällens underhållning, melodifestivalen! jag tillsammans med emma som är minst impad av musiken hejjade på caroline of ugglas och guess what hon slog rävar som clamp och marie. så jävla gott ere.

sen va det underhållning på HÖG nivå rosa pantern! har aldrig sett den, men alltså man skrattar ju.


sen var det söndag. började dagen med att hämta upp ellen för en tipspromenad i mariebo, frågorna passade verkligen oss jättebra. och jag vann! lottad vinnare känner mig som en champion. så nu blir det ett varv till nästa vecka.

kom hem böt om till min springoutfit. och gav mig ut på ännu en runda. ganska skönt faktiskt. dock inte när det går uppåt, men jag orkade t.o.m öka på slutet, det ni.


efter allt tränade åkte jag till mathilda och hennes nya lya som var fab! men får ta mig en bättre titt på onsdag!


på kvällen åkte jag och andy hem till hans familj och firade mia. det var trevligt!

sen till det mindre trevliga! städa ur lägenheten, idag ska en dam komma och kolla, och jag tror inte hon skulle uppskatta damm havet i sovrummet haha. men nu är det inte mycket kvar att städa till slutstädet faktsikt!


oh helvete vad jag har skrivet, nu behöver jag inte skriva mer på två veckor.  skämtåsido.

och nu är det en helt ny vecka det är ganska skönt. förra veckan var bra, men denna ska bli bättre.

jag har tänkt att träna fotboll tre gånger. sen får vi se hur många gånger jag traskar in och hoppar på ett friskispass.

sen ska vi gå på bio på onsdag jag har reserverat ticets. fika på torsdag och vara hundvakt på lördag.


MEN nu ska jag hem och äta rester från helgen! stuvade makisar. gissa om jag är nöjd?