2008

jag tänker ta idas lista. so off we go...

Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
en fin svensk sommar med många fina sommarminnen

Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
8 juni, 30 maj, 23 juli, 15 juli, och idag 31 december

Vilken låt kommer alltid att påminna dig om 2007?
the way i are, alla som inte dansar, no one, umbrella, säkert massa mer ...

Största musikaliska upptäckten?
Plain White T's

Något du önskade dig och fick?
En underbar student och bal. Ett jobb


Vad gjorde du 2007 som du aldrig gjort förut?

Jag har jobbat, haha på ett "riktigt" jobb, jag har tagit studenten, jag har varit på bal i långklänning och lite mer saker. som jag inte tänker skriva häääär

Dog någon i din närhet?
Nepps


Vilka länder besökte du?

cypern och åre :P


Blev du kär under 2007?

Ja verkligen =)

Vad gjorde du på din födelsedag?

Jag var i skolan, jag var hos tandl. jag var och kollade på bal, jag var på ed, jag åt lunch med min pappa, jag klippte mig, och så kom släkten på kvällen.


Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?

en finare sommar och mer ledig tid.


Hur höll du dig från att bli galen?
äsh kalla mig galen


Vem var den bästa nya personen du träffade?

Faktiskt inte så svårt, men ändå lite. Men Andy såklart. men också carro, amela, hanzén, hannes madsen aah alla goa jobbarkompisar. jag har lärt känns sjukt mkt nya människor =)


hejdå 2007. nu väntar 2008 på mig



ikväll fy fan. det ska bli kul kul kul.


we are so in loooove

en väldigt söt låt.

det är fredag. lollo har jobbat, ligger numera i sin säng, för ovanlighetens skull. livet är fantastiskt....
nej faktiskt så rusar dagarna iväg. hinner inte med mycket nu för tiden, jag ligger mest i min säng och myser, min nya hobby är att läsa, det är faktiskt väldigt underskattat. en riktigt go bok, lite tända ljus och en mysig filt. heey det låter som om jag är 65 bast, jag tror jag ska förtidspensionera mig. skämt å sido.
idag gick tiden snabbt på jobbet. men shit ibland flippar jag på vissa.
nej nu ska tant lollo läsa.




okej vad fan ska jag ha på mig på nyår?

plain white t's

I know a place that we can go to
A place where no one know you
They won't know who we are

I know a place that we can run to
And do those thigs we want to
They won't know who we are

Let me take you there
I wanna take you there

I know a place that we forgot to
A place where we won't get caught in
They won't know who we are
(they wont' know who we are)

I know a place where we can hide out
And turn our heart inside out
They won't know who we are

Let me take you there
I wanna take you there
Let e take you there
Take you there
Take you there

I know a place we'll be togheter
And stay this young forever
They won't know who we are

Let me take you there
I wanna take you there
Let e take you there
Take you there
Take you there

We can get away to a better place
if you let me take you there
We can go there now cause every second counts

Boy just let me take you there
Take you there.






let me take you there

ännu en ledig dag. det är något så gudomligt skönt. jag har personligen vaknat, i min brors lägenhet, med andy. kört mannen till jobbet, själv åkte jag och hämtade min andra man i livet.. ozzy.
sen har han och jag myst hela dagen.. med ett litet undantag när jag åkte till ÖB. väl inne på öb inser jag att jag har tappat bort min mobil, kaos. skyndar mig ut sätter mig i bilen och får inte igång skrället. helvete blir mer och mer fustrerad. och blir mer och mer sur, där satt jag i en bil som inte gick att starta, utan mobil, så jag kunde inte nå någon heller. paniken kom sakta men säkert krypande. men då kommer smartlollos tänkande in i bilden. jag går ut, låser bilen och låser upp igen sagt och gjort, hoppar ur bilen, går runt ( det går nämligen inte låsa på förarsidan.. haha) låser, låser upp går runt hoppar in, och ser samtidigt som jag sätter mig på den, MIN MOBIL. woho. sätter nykeln i låset och bilen startar. haha att panik kan vändas till lycka på mindre än 30 sek kan jag nu bevittna. tjipphej


i'm here without you

ja ikväll är kvällen, kvällen jag borde gå ut men gör det inte, kvällen jag borde vara full, men kan inte. kvällen jag borde tillbringa med kompisar, men väljer att avstå. kvällen jag  borde dansa på centrum, men väljer att ligga hemma ensam i min säng. kvällen jag borde ha så jävla kul men orka.
haha jag ligger så  bra här i min säng. jag har ätit en hyffsat god kalkon med hela släkten + andy =) när jag tröttnat på att vara social så gick jag och andy upp och intog min säng och ...
sen var det dags att köra andy till hans glada vänner på torpa, själv åkte man hem igen, läste lite Harry Potter, (tönt jag vet). nu tittar jag på tomten är far till alla barnen, sen ska jag sova. för imorgon är det jag som jobbar 7-16. och det är det som är förklaringen till att jag inte är ute full och svirar. eller typ. jag längtar till nyår.. =) vad som nu än händer!

nej nu får ni hitta något annat att underhålla er med. nog från mig.

.... tittade på jönsson ligan!  


if you think you're so hot, baby show me what you got


dags att eehta?

ush är still aningens mätt, haha nee så farligt blev det faktiskt inte, sex prinskorvar sex köttbullar, sex räkor, fyra ägghalvor och gröt! och gissa vem som fick mandeln, uuh jag blev så paff, nåt håt i den annars så mjuka gröten. uh som carro brukar säga. ne men det var en väldigt trevlig julafton, jävligt mycket folk och hundar bara, hög ljudvolym så att säga. idag vaknade jag 0952 och kunde inte somna om, så jag satte på tv i förhoppningar om att det skulle vara något mysigt julprogram med icke. ettan var de kasstbarnprogram, tvåan gudstjänst! trean eeeh nån serie, fyran och femman såndär spelgrej, så nu tittar jag på top 10 at 10 med Jay Z haha. har hittils känt igen EN låt och nu spelar dom upp ettan. wei.
nehepp. nu ska jag gå ner och kolla vad man bjuds på för käk idag haha. idag blir det en hel lugn dag för mig, middag i eftermiddag =) ikväll blir det film för hela slanten. en annan börjar ju 0700 imorgon. så ring absolut inte mig om ni vill ha skjuts, nån måtta får det vara..


nej det var allt för nu,

merry christmas

så var dagen här igen. hurra eller nåt ! jag har redan öppnat två paket, och låt mig säga som såhär :D ..
tack älskling :)
nu sitter jag hemma hos mig i min säng och bara myser, med mig själv... haha amanda replik. nej jag har duschat och klätt på mig. ska snart fixa det sista. mysmysmys.
igår spenderade jag kvällen med andy och hans släkt, eller del av den. det var mycket trevligt. mest kul var nog när jag slog andy i fifa fotbolls grej på playstation :)men gröten var inte fel den heller =)

nej nu har jag mycket att stå i. 

så god jul njut av denna underbara kärleksfulla dag. det gör jag. 



du du du . loveyou

....

blä!


i don't care.

från och med nu ska jag lägga min energi på rätt saker. jag tänker inte gå in närmre på exakt vad jag slösar energi på. men jag ska sluta tänk om. jag har det bra nu och det är det som räknas. det jag inte vill veta ska jag nu sluta ta reda på. äh nu blev det så där djupt igen. jag är inte ens deppig. jag mår faktiskt bra. jag är väl den sista som ska klaga. men jag är människa och vi människor är experter på att påpeka allt som är dåligt och sämst på att ta fram det som faktiskt är bra. så nu med risk att bli en överpositiv jävel, sån som alla hatar så kommer nu ett överlyckligt inlägg. för det känns faktiskt som om jag börjar få struktur på livet, livet just nu. jag ska engagera mig i jobbet, åka på utbildning och bli en skiftledare. fatta vilken lärdom för livet. jag tycker inte så illa om mina blåsor, faktiskt rätt kul att plåstra om sig själv och försöka intala sig att det är synd om sig själv, när det i själva verket är fyra unka blåsor. som svider ibland. herregud. jag är tillsammans med en som jag har väldigt kul med, en person som jag verkligen gillar. men som jag vet inte gillar att bli för offentlig, så därför skriver jag inte mer om oss.
jag har börjat att planera att flytta hemifrån. jag har en lägenhet som blir min. sjukt tur för mig. lyckligt lottad. jag vet hur jag vill att den ska se ut. frågan är väl bara då, om jag kommer få bestämma helt själv.
jag har underbara vänner. verkligen. endel gamla pärlor, men även nya från jobbet. carro,amela,hannes,hanzén,elli, aah alla ä verkligen så himla trevliga.. tack vare jobbet har jag blivit en ny människa. med nya vänner och kärlek. jag har ett lag att träna med efter nyår, och dom vill att jag ska träna med dom, dom vill ha mig. sinnes. ah jag skulle kunna fortsätta, men jag tror att det räcker så.
men det känslan jag har går inte riktigt att beskriva. en sån underbar känsla. en helt totalt lycklig känsla. och denna känslan ska jag ta till vara på. för jag vet att man inte alltid mår så bra som jag gör just nu.

så nu får alla tycka att jag är en självgod och spydig jävel, men förlåt mig, jag är bara så lycklig.

jag älskar dig

jag har verkligen inte mycket att säga. livet leker.
jobbet börjar bli lite kul igen.
vännerna, aah en liten miss, men nu är man på banan igen. julkväll, ska bli kul.
mina brännblåsor var inte såå stora. bara fyra lagomstora.
det är snart jul.
jag har gått ner.
jag älskar min pojkvän.
allt är bra och det ä tur det, så jag har kraften att hjälpa en mycket kär vän. så fort du vill bort från världen ring mig. jag kommer så gör vi något sjuk och oförglömligt. som bara vi kan. ingen annan kan förstå det bandet som vuxit upp mellan oss. ingen. du är min stjärna.



när kommer smällen på käften?


emma mina stjärnor.

vi spelar i en klass för oss själv. där existerar inte skitsnack, inte att gå bakom ryggar, korten på bordet. det är så jag vill att det ska vara. så glöm. bara glöm och gå vidare.
hahaha allt är så jävla ironiskt så jag dör. men skit samma,snacka lite till skit om mig och fortsätt som om inget har hänt. det blir nog bäst så. 
så nu har jag fått ur mig lite. nu ska jag bli glad

och mathilda tack för skjutsen hem :) det värmde.

nej nu ska jag vara med min grabb. och det ska bli riktigt roligt och mysigt. han är bra.

burned baby burned

vilken jävla natt,
-sex and the city borde stämmas...
- eeh va?
- ja de har snott namnet.
- sover du ?
- nej . hahah

ah vilken natt. stackars dig och stackars mig. haha

idag har jag jobbat, och bränt mig nåt otroligt. så jävla klantig är jag. tog tag i en metall grej som legat i ojla, 200 grader sisådär. jag mitt nöt försöker rädda metallgrejjen som inte ens är ömtålig när den faller mot golvet, tänkte inte på värmen. nejnej. mina reflexer agerade snabbare än mitt sunda förnuft. vilket resulterade i fyra feta blåsor mitt i handen. jävla pucko, ja tack jag vet. så nu lägger vi denna tragedi bakom oss. men ni era as garvade.



ikväll har jag haft den mest perfekta kvällen. det finns bara en person som kan förstå. lilla hjärtat.

Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you

jag kommer sakna våra stunder.  men du kommer ju hem igen

........

image215
 det bästa jag vet

äta jobba sova dö.

jag tror jag hatar att vara hemma själv en fredagkväll, och den situationen är jag i just nu. no one no one. som kan vara med patetiska mig, och jag lär hamna i samma sits imorgon. men imorgon ska jag köpa med mig en go påse nötter och en ramlösa kaktus. sen ska jag titta på love actually. för om jag inte tar tag i det lär den ju aldrig ses. en viss liten person nämner inga namn, lär inte se den. jag är nästan säker. så patetiska lollo får väl kolla på julmysfilmen själv ........


make my wish come true, all i want for christmas is you.


no one.

hej alla trogna läsare. här kommer ett kort inlägg från eran idol. jag mår bra. jag har jobbat hela veckan, därav mitt frånvarande i denna blogg, jag ber så hemskt mycket om ursäkt. men det lär upprepas.. haha i veckan har  jag då även hunnit med att gå på julbord. hm. sju prinskorvar, och några majsbollar för 330 kronor. inte illa. men det var trevligt, roligast var när andy, hannes , hanzén och jenny blev något påverkade haha.
jaja idag är det torsdag, vaknade upp på trevligaste sätt, med hans armar runt mig. men nu har han gått. jobb. typsikt är det. men chefen har fixat helg team och jag och han är i samma team, jag hanzén, andy, jenny. bra skit.
idag ska jag och min favoritbror gå på a6 och köpa julklappar. vi får väl se hur det går med vår ekonomi. haha
nej nej det var mitt liv i korta drag. ikväll ska jag fika med en annan stjärna.

så nu ha ni fått nog med inblick i mitt liv

5

image165

5

jag har en helt underbar känsla inom mig, tror jag. det känns som en dold lycka. var stund med dig är för mig totalt underbar. har inte känt just såhär innan. det sjuka är hur en enda person kan få en att må så bra att bidra med så mycket glädje för själen. en som bara rusar in i livet och rör om i grytan rejält, och gör så livet börjar glöda igen. man hoppas ju givetvis att man kan bidra med samma känsla tillbaka. för känslan är somsagt underbar. och visst det har väl inte gått så lång tid tillsammans. . men jag kan bara säga att jag trivs :)
mycket känslosamt inlägg. haha men sånna ska väl komma ibland dom med. ironin återkommer imorgon. jag lovar.....


I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure
That it will only get better

You and me together
Through the days and nights
I dont worry cause
Everythings gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

oh shit

Har du pojkvän/flickvän? Jao
Är du kär? Ja
Hur tidigt stiger du upp? Gärna så sent som möjligt.
Vem/vilka vet mest om dig? Jag själv
Gillar du att slåss? Yes. haha jag är så extremt stark. så jag slå ner de flesta
Vad ska du göra ikväll? Vila! kolla på L A
Har du utländska föräldrar? Nepps.
Var har du ont? I huvudet.
Är du bra på att måla? Nej
Vem kramade du senast? ehm emma,ida, mathilda eller ellen.
Vad längtar du till? Julafton
Sparare eller slösare? Slösare. lätt
Bio eller promenad? Hum. promenad. men nån man gillar.
Är du kittlig? HAHA. behöver jag ens svara. testa så får ni se.
Rädd för insekter? Nja. dom är inte jättetrevliga.
Anser du att du är stark? Som fan.
Nämn något som gjorde dig glad igår: Massa kul. Vaknade upp på det stället som är det bästa stället att vakna, hade en superbra kväll sen. men alla mina små vänner.
Vad gjorde du kl 8 i morse? SOV
Vad har du druckit idag? Vatten, vatten, vatten
Vad var det senaste du åt? Pasta
Vad var det senaste du köpte? Ett överlevnads kitt till emma. haha
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Nej, Kärlek är något man bygger upp.
Favoritklädsel? Skinnjacka, tights,kjol och t.shirt. och sjal förståss 
Vad gör dig glad just nu? Genom att bara tänka på gårdagen. haha Glädje blandas med ångest. haha
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: Glad/ångest.
Sommarplaner: Thailand, inte i sommar men ändå. det blir ju sommar. typ. i sommar ska jag njuta av ledigheten och göra roliga saker med dom jag älskar mest
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Vara osynlig. när man ville, inte alltid såklart
Gillar du att sjunga? Nja. i rätt sällskap
Vad längtar du mest efter just nu? Att vara ledig, julafton och att få somna bredvid den bästa


aj mitt huvud

vilken jävla kväll. 111 bilder + massa till. fy fan. men helvete vad kul det var. vår egentappning av spiderpig. haha eller hallelujah på golvet. eller det obligatiriska sex snacket, toppen 8.5 vs 9 . herregud. själv låg man ju på nerflyttningsplats, om vi ska snacka idrottstermer. haha. men jag trivs där.
sen full fart till bongo. haha med betoning på full. haha. sen kommer jag inte ihåg så mycket mer. eller jo. ditt as nu åker jag hem. haha emma måste fått chocken. hallelujah. blev som vanligt taxi hem. jag diggar de alltså. 30 spänn i dricks är vi inte för snälla. haha och förlåt för alla jävla sms. jag sa på förfesten , ikväll ska inte jag skicka ett enda sms. vad hände? haha herregud. jag var väl uttråkad eller nåt. att vara själv på bongo var väl ingen hit. haha
nej nog för idag. när bilderna kommer, så kommer jag.. skratta. herregud. sjuk kväll.
hahaha andy måste hata mig.
nej nu ska jag ta tag i mitt liv och byta om, sitter i fotbollsmjuiks. haha. översnyggt.

okej kom på. fy fan. and then. emma, de behåller vi för oss själva..





vi flippade i takt med musiken

även om jag inte tänkt på de

så saknar jag dig faktiskt lite.. min kära vän, men lam dialekt. sjukt kul att du flyttar närmre. 

nu är det party som gäller. är jag ensam om att tagga?

flippa

image214


gissa vem som är vem!!














































FACIT
1. Borgen (med våfflat hår)
2. Epa ( med hellokitty)
3. Mathen (med sin leopad kollektíon)
4. Ida ( med dom höga shortsen)
jag fick tyvärr inte plats.

borgen

A good friend will get u out of jail, but a true friend will be sitting there next to you saying: Dude, were fucked!'



and then and then and then,flippar vi. 


OC

nu är det slut, på riktigt slut. the end is not near, it's here. som det så passande hette! ush det slutade lyckligt trots allt. och allt handlar om hopp. att gå sin egen väg, men samtidigt tro på ödet. jag är helt berörd. oc är helt enkelt den bästa serien ever. så mycket känslor.
men dock jag saknade marissa. med henne skulle allt varit perfekt, nu var det bara jätte bra!
nu ska jag deppa ihop totalt för min favoritserie är slut för alltid. jag har sett allt man kan se. seth, summer, ryan, marissa, taylor, julie,caleb, jimmy, luke, kaitlin,,sandy,kirsten. det kommer aldrig komma några nya avsnitt med dom. och det är känns lite tomt. men men det finns värre saker som kan hända. men jag kommer sakna det.

byebye

OC

tänk bort ryggsäcken, och att mitt hår är i en knut mitt på huvudet..

image213 


han älskar mig! haha

..

det finns olika skäl till varför vi ser upp till hjältar.
Ibland för att de är djärva, eller modiga, eller för att de är goda.
Men oftast ser vi upp till hjältar eftersom vi alla någon gång drömmer om att bli räddade.
Men det är klart att om den rätta hjälten inte dyker upp,
så måste vi ibland rädda oss själva.

jag har min hjälte

you you you

jag mår bra. verkligen jättebra. ingen behöver oroa sig. allt kommer bli okej. för jag är den starkaste som finns. verkligen den starkaste.. :)

snälla, döda mig

jag orkar inte mer, så enkelt är det. det finns tre saker som gör mig glad. det är andy, vännerna och delvis famlijen. men mest andy och mina vänner. jag har 39 graders feber och alla  bara förväntar sig att jag ska klara allt ändå. jag hatar ansvar. jag är sämst i världen, just nu. jag kan vara bäst, men just nu är jag bara så totalt värdelös.








imorgon är allt glömt!! imorgon är det happy face som gäller igen

poison

jag är ingen bitch, inte nånstanns, jag tolerarar allt. verkligen allt. ibland efter lite längre tid, men jag är så snäll att jag kan komma över allt.


don't wanna tuch you but you're under my skin, deep in.. poison

-

Andy

i wanna love you, but i better not touch!

GRATTIS EMMA :D idag har jag haft på mig partyhatt hela dagen! bara för att du fyller år. din gnu.

idag har jag varit med andy hela dagen, sen åkte jag till a6 träffade amela! vi åkte till .... och köpte en julklapp till en viss person. sen åkte vi hem till hennes bror och  umgicks med hans hundar. haha eller nåt.
nu ska jag träna. magen ska bort, igen.
och en kär vän från dalsland flyttar snart hit :D han får mig att tänka på sommaren eehm för några år sen =) så kul!

nej från och med nu är det skärpning.. men jag vet inte. hejdå



the type of guy who doens't see what he has, until she leaves... =)


låtar som passar nu

poison & aly ai.. men imorgon är det glömt