like you'll never see me again.

vilken strålade dag. vaknade fem i nio och var inte alls trött, nej absolut inte. hoppade ur sängen och tänkte fan  vad gott lollo&ida promenix. yeey lixom. 10 över nio anlände ida och vi gick väl sisådär 4-4.5 km. jag vet vi är sjukt duktiga. sen kom jag hem. åt frulle och nu sitter jag här och laddar inför en dag på jobbet. det ska bli så kul. hey vill stämpla in nu typ.. och sen jobba till halv tio ikväll. livet kan inte bli bättre. hey ho lets go.
sen hem och sova. på lördag. upp och träna. det är ju det roligaste som finns. sen hem packa och grejja. sen jobb igen. överlycklig. en kortis dock bara 16-1930. duger. sen har jag en hel kväll för mig själv. vad ska jag hitta på. amela!? är du ledig eller? vi kan umgås. ja tack.

sen söndag. yes jobb igen 9-14. sen byebye.  sthlm här komm vi fyra roliga brudar och han... just det. jag och carro ska äga. lätt att vi gör. en vinare varje kväll. jobbet betalar. vem tackar nej? inte vi.

så jag har en fullspäckad helg. en hel vecka i sthlm. sen en till fullspäckad helg. packa och köpa massa till thai. sen åker jag igen. så jävla skönt.

så so long suckers. vi ses om tre fyra veckor..

och jag vet att ni kommer sakna mig.

repeat.

Hope - Who am I to stay

don't let me go.



jag ska gräva ett hål, sen ska jag krypa ner i det och gömma mig för verkligheten. och där kommer jag ligga länge, för ingen kommer leta efter mig, och om de skulle hända så skulle ingen hitta mig.
nehe dags att sova, eller försöka iallafall. det brukar inte gå nu för tiden. :'(


emma för fan. jag saknar dig.

long time..

resten vet ni.
har inget att säga. vill komma bort men vill inte åka.



åka ifrån dig.

7 månader.

7 månader till.lo

jag ger mig inte i första taget.



if you want me to wait i will wait for you,
if you tell me to stay, i will stay right through.
If you dont wanna say anything at all
I'm happy wondering.


det vet du.

vems alla hjärtan?

imorgon är den dagen som man antingen hatar, älskar eller inte bryr sig ett skvatt om. vissa tycker det är bara skit, att dagen endast finns till för att vi ska konsumera mera onödiga grejjer, andra tycker det är en härlig dag, då man visar sina nästa hur mycket man uppskattar dom.

så vad tycker egentligen jag?
det är ju inte så att kärleken har ett bestämmt datum, jag tycker man kan visa sin uppskattning och så vilken dag som helst. men det är klart något av det finaste som finns, varför ska inte det få ha en speciell dag? det finns ju trots allt en kvinnodag, en morsdag, en farsdag osv. så varför inte? och man behöver ju inte göra dagen till värsta julafton.. eller hur.

det kan vara något så litet som en post-it på kylskåp med de tre orden.  varför inte? fatta vad en mamma skulle bli glad. det är inget man gör varje dag, iallafall inte jag.
kläm inte lite kärlek i de små vardagliga sakerna, det kan vara allt från att bjuda på frukost. till ett litet kort. använd din fantasi. det blir ju faktiskt alltid vad man gör det till.

men som sagt det finns ju även dom som avskyr dagen mest, inte för jag vet varför, innan har jag alltid varit en sån som inte ens tänkt på dagen, utan varit lite mer ironisk och sagt haha, singel i år igen. kuuul emma ska vi ha en kärleksfylld dejt? lixom. whatever. och det är faktiskt sant. varför måste man ha en pojk/flickvän för att kunna fira alla hjärtansdag. tänk hur många i livet man faktiskt tycker om. kompisar, mamma,pappa,syskon, kusiner, mormor, morfar? listan kan bli lång. det finns så många att glädja. kom ihåg det.

jag har som sagt en ny upplevelse att uppleva imorgon. och jag vet preciiis hur det ska gå tillväga. lollo är i fixartakterna igen. jag är bäst på att fixa. jag vet.

så till nu till slut kommer det två alternativa slut, välj de som passar dig bäst!

hoppas nu att du får en väldigt bra och mysig alla hjärtansdag!
  /
Hey ho. ha en greate torsdag =)


såååååå nu har jag tryck klart på dom här dumma tangeterna. sov gott och glöm inte bort.

lägg av

sötast
lite kärlek            

today is gonna be the day.

godkväll.
det finns inte så mycket att säga, om jag ska vara riktigt ärlig. igår kväll kom A hem igen. och det var det bästa som hände på hela veckan. gosh vad den grabben har nästlat sig in i mitt hjärta. vill bara kramakramkrama. kommer blir jobbigt att åka ifrån honom två gånger. men jag kommer ju hem och det är alltid lika underbart att träffa någon som man älskar, och det blir even better om man inte setts på länge. hey jag släpper inte min blick från dig känslan för jag är upp över öronen kär i dig. då inser man hur mycket den personen verkligen betyder. och hur mycket man faktiskt tycker om honom. jag vet nu.

oj sorry för allt kärlekssnack. men det är det enda, eller enda, men det är en stor del av mitt liv just nu, och mina tankar går oftast till de. eller till mina nötter på andra sidan jorden. men att dom är borta kan man inte lipa över varje dag, skulle bli lite trist i längden. men kärlek blir nog aldrig trist. inte just nu iallafall.
och sen får ju jag faktiskt skriva vad jag vill här. haha. om någon nu spyr över hur äckligt jobbigt det är att läsa detta så är det ju faktiskt inte mitt problem haha..

nehe ska jag berätta lite om min helg?
(JAA i en kör)
den började i lördags. och gissa vad jag gjorde då. JO jobbade. med feber. stod i beställning. hey superwoman.
hanzén, min hjälte kom med en ipren. haha sen efter att ha skurat golvet kilade snabbt hemmåt där jag duschade mitt fjortis blonda hår. (jag har nästan vant mig) sen begav jag mig till en förfest där mina pinglor befann sig. och äntligen fick man se honom live, den beryktade la.... mhm. well en febrig jag är ingen kul person. så efter att ha pussat lite på mathi så åkte jag hem illa kvickt och la mig i min säng och satte på den bäasta tv serien, efter OC.. sex and the city. och där blev jag fast.. i fyra avsnitt. orka gå upp och byte skiva, nee skulle inte tro så..

vaknade upp och det var söndag =) WE idag ska jag äntligen få träffa andy igen! en vecka sen sist! så länge har vi nästan aldrig varit ifrån varandra lixom. haha lite ironiskt jag vet. dagen på jobbet gick fort, stod i best. denna dagen också. man är verkligen i centrum. alla pratar med lollo! we poppis eller vad? alltid poppis...

sen blev klockan 1830 och bilen brummade upp för kleven. och han kom och vi åkte hem till mig. och allt var normalt igen =) på schemat stod bio. och nej det var inte romanstiskt som ni kanske tror nu. nej för vi var sex pers. haha alla jobbarkompisar, jag, andy, hannes, hanzén. elli & amela =) och det var en thriller, action shifi film. heey hannes bestämmde att killarna satt på ena sidan och tjejerna på ena. så jag satt emellan amela och elli, och lååångt från andy, sisådär tre platser, så no bio mys där inte. haha. men jag var rätt nöjd ändå. jag och amela mös till det :P
efter bion vill nog ingen ( förutom jag) hem och sova. så alla följde med mig hem. och vi såg på en film till. en sjuk sådan. nåt virus gjorde så människor åt människor typ.klockan blev två och jag var sjukt trött. så efter många om och med fick jag äntligen sova. eller nja. först lite kvalitetstid med ah ni vet vem.sen sov jag som en gris. tills min telefon började gå varm. grr. vi låg i sängen till ett typ. sen körde jag honom. sen åkte jag och hämtade min linnéa!
och vi gick 6 km i skogen med hundarna. varning för lera! mina rosa skor va inte så rosa.

vi kom hem lagade lax. mumms. vi ska bli nyttiga hon och jag fem kilo på två månader. we will make it.
sen körde jag hem henne, sen tänkte jag äh va fan nu kör vi så sprang jag runt munksjön. och ja jag sprang faktiskt runt hela! stannade två gånger, en gång gick skosnöret upp och då måste man ju faktiskt knuta de. sen andra gången var ozzy tvungen att kissa, snäll som jag är lät jag honom göra de! ;)
så motion har jag fått idag. får se var jag orkar med imorgon. haha antagligen knappt gå ner för trapporna!

nu blev det ett väldigt långt inlägg som antagligen ingen orkar läsa...
nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng och titta på ah just det sex and the city.




jag älskar dig och du älskar mig! typ bäst.

kom hem.

tid..

tiden är aldrig länge nog
nu är inte kvar
jag vill spara sekunder av lycka
i en glasburk
ta fram dom när allt är mörkt
och hålla dom intill mig
då skulle du och nu vara föralltid


jag saknar dig.

när allt går emot, när varje andetag känns jobbigt, när tankarna bara svävar iväg. då är det tur att du finns. en tanke på dig och leendet kommer smygande. men för att le så måste jag tänka på dig hela tiden.
orka med allt. kom hem.

jag är bäst

orka höra mer skit. jag är i din dröm sits, surt för dig att du inte duger och en blond idiot som jag går före dig.. så du kan bara knipa din lilla mun. för du har inget att säga till om. och jag tänker inte ta med skit från dig, det du har att säga är bara p.g.a att du är så sjukt avundsjuk.

och du jag är så mycket bättre än dig.


leave me alone!

om man bara kunde så skulle jag. saknar dig och dig och dig.
nej nu ska jag ta tag i mitt sorgliga liv och gå och duscha, sen ska jag gå upp till jobbet, ja för jag har ingen bil och bussen blir de inte tal om. så hejdå.


A

image208

en månad kvar.

hah man kanske skulle börja med de nya IT, videoblogga? haha det mest pinsamma jag sett.. men kul att man orkar vara så seriös. själv orkar man ju knappt skriva hej i en liten patetisk blogg.
nej men man vill ju inte bli klassad dom en pinsam loser. haha

det var väl då allt. nu ska jag sova, har varit en hård dag. och imorgon blir de ännu hårdare:
springa
gå med hunden&ida
plugga
städa
jobba
- yey thats it.

baby when you're gone, i realize i'm in love!

en liten tår.

och där åkte nästa huvudperson i mitt liv, finns inte många kvar nu. men han kommer ju hem snabbare än jag hinner säga titanmagnititolivinit. kändes lite jobbigt att åka hem, lyssnade på nr 11 på britneys skiva. sometimes och en liten tår kom. kort och gott jag kommer sakna dig.

nej nu ska jag plugga lite, sen sova. imorgon ska jag upp och springa. just det.


"You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's gonna be all right
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright"

alla flickor utom du.

helo mina kära beundrare.
jag ville bara meddela att jag ska sluta blogga.
jag vet, för det flesta lär det komma som ett chockbesked.
men så är fallet.
jag har inget kul att skriva om och ingen insperation just nu
och ärligt talar hur kul är det att läsa om olika människors
tråkiga liv.
hej idag har jag gjort de och de och de.
om det händer nåt av intresse för andra så är det ofta nåt
man vill hålla för sig själv. typ skvaller.
så detta är mitt hejdå till alla er ( vilket är otroligt många) som 
läst min blogg genom åren. hoppas ni har tyckt den vatt rolig
och underhållande. nu nog för lollo. over and out som
man brukar säga.
snälla inga kommentarer varför? eller neej!
jag har bestämmt mig och detta är mitt beslut.
så hejdå.














trodde ni på de själva eller?