today is gonna be the day.

godkväll.
det finns inte så mycket att säga, om jag ska vara riktigt ärlig. igår kväll kom A hem igen. och det var det bästa som hände på hela veckan. gosh vad den grabben har nästlat sig in i mitt hjärta. vill bara kramakramkrama. kommer blir jobbigt att åka ifrån honom två gånger. men jag kommer ju hem och det är alltid lika underbart att träffa någon som man älskar, och det blir even better om man inte setts på länge. hey jag släpper inte min blick från dig känslan för jag är upp över öronen kär i dig. då inser man hur mycket den personen verkligen betyder. och hur mycket man faktiskt tycker om honom. jag vet nu.

oj sorry för allt kärlekssnack. men det är det enda, eller enda, men det är en stor del av mitt liv just nu, och mina tankar går oftast till de. eller till mina nötter på andra sidan jorden. men att dom är borta kan man inte lipa över varje dag, skulle bli lite trist i längden. men kärlek blir nog aldrig trist. inte just nu iallafall.
och sen får ju jag faktiskt skriva vad jag vill här. haha. om någon nu spyr över hur äckligt jobbigt det är att läsa detta så är det ju faktiskt inte mitt problem haha..

nehe ska jag berätta lite om min helg?
(JAA i en kör)
den började i lördags. och gissa vad jag gjorde då. JO jobbade. med feber. stod i beställning. hey superwoman.
hanzén, min hjälte kom med en ipren. haha sen efter att ha skurat golvet kilade snabbt hemmåt där jag duschade mitt fjortis blonda hår. (jag har nästan vant mig) sen begav jag mig till en förfest där mina pinglor befann sig. och äntligen fick man se honom live, den beryktade la.... mhm. well en febrig jag är ingen kul person. så efter att ha pussat lite på mathi så åkte jag hem illa kvickt och la mig i min säng och satte på den bäasta tv serien, efter OC.. sex and the city. och där blev jag fast.. i fyra avsnitt. orka gå upp och byte skiva, nee skulle inte tro så..

vaknade upp och det var söndag =) WE idag ska jag äntligen få träffa andy igen! en vecka sen sist! så länge har vi nästan aldrig varit ifrån varandra lixom. haha lite ironiskt jag vet. dagen på jobbet gick fort, stod i best. denna dagen också. man är verkligen i centrum. alla pratar med lollo! we poppis eller vad? alltid poppis...

sen blev klockan 1830 och bilen brummade upp för kleven. och han kom och vi åkte hem till mig. och allt var normalt igen =) på schemat stod bio. och nej det var inte romanstiskt som ni kanske tror nu. nej för vi var sex pers. haha alla jobbarkompisar, jag, andy, hannes, hanzén. elli & amela =) och det var en thriller, action shifi film. heey hannes bestämmde att killarna satt på ena sidan och tjejerna på ena. så jag satt emellan amela och elli, och lååångt från andy, sisådär tre platser, så no bio mys där inte. haha. men jag var rätt nöjd ändå. jag och amela mös till det :P
efter bion vill nog ingen ( förutom jag) hem och sova. så alla följde med mig hem. och vi såg på en film till. en sjuk sådan. nåt virus gjorde så människor åt människor typ.klockan blev två och jag var sjukt trött. så efter många om och med fick jag äntligen sova. eller nja. först lite kvalitetstid med ah ni vet vem.sen sov jag som en gris. tills min telefon började gå varm. grr. vi låg i sängen till ett typ. sen körde jag honom. sen åkte jag och hämtade min linnéa!
och vi gick 6 km i skogen med hundarna. varning för lera! mina rosa skor va inte så rosa.

vi kom hem lagade lax. mumms. vi ska bli nyttiga hon och jag fem kilo på två månader. we will make it.
sen körde jag hem henne, sen tänkte jag äh va fan nu kör vi så sprang jag runt munksjön. och ja jag sprang faktiskt runt hela! stannade två gånger, en gång gick skosnöret upp och då måste man ju faktiskt knuta de. sen andra gången var ozzy tvungen att kissa, snäll som jag är lät jag honom göra de! ;)
så motion har jag fått idag. får se var jag orkar med imorgon. haha antagligen knappt gå ner för trapporna!

nu blev det ett väldigt långt inlägg som antagligen ingen orkar läsa...
nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng och titta på ah just det sex and the city.




jag älskar dig och du älskar mig! typ bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback