.

Everytime I turn around
my only hope is that it will be you I see
But everytime I turn around
the only thing I see is darkness.

Everytime I think I hear a dog's walk behind me
I turn around and hope that it will be you.
But everytime I turn around I always turn up disappointed.

Everytime I turn around
and tought I saw you behind me
But erytime I turn around
the only thing I see is my own shadow

I miss you soo much my little angel
and the world is looking soo dark
when your not here to light it up...

10 månader sen min drömvärld krossades.


rubrik

jag vill bara gå under. sjukaste träningen på länge. snabbjogg till kostigen, sen rusch&jogg blandat ca 7 gånger, själv gick man in för det järnet skulle visa att jag inte var så lat som vissa tror. så jag la mig i täten. gick bra tills jag trodde det var slut meehn då sa coachen nu är dte bara fem ruscher kvar i den brantaste delen. okej. och just det tävling du ska slå din motståndare. jag fick möta julia. det blev oavgjort, jag vann en gång & hon en. sen skulle vi jogga hem, mina ben är döda. nu är det fetaost&tomat time för mig tjohej.

.

Inget varar för evigt.
En dag måste vi alla ta farväl av det gamla.
Farväl till allt vi tagit för givet.
Farväl av dem vi trodde aldrig skulle överge oss.
Och när förändringar inträffar,
när det välbekanta har försvunnit och det okända tagit dess plats,
är det enda vi kan göra att säga hej och välkommen.

.

det finns olika skäl till varför vi ser upp till hjältar.
Ibland för att de är djärva, eller modiga, eller för att de är goda.
Men oftast ser vi upp till hjältar eftersom vi alla någon gång drömmer om att bli räddade.
Men det är klart att om den rätta hjälten inte dyker upp,
så måste vi ibland rädda oss själva.

jag har min hjälte.

söndag

ännu en helg har kommit&gått.
aa vad säger man, hos sarah i fredags var det väldigt trevligt, maten var super.
vid 2230 ca var vi på väg in mot stan i en bil som gick i 160 på en 70 väg. jaa vi var inte rädda eller så. nono.
in på huset, tog stämpel, jag och ellen blev uppraggade av en 35 + årig man vid namn reino yeeah han var från mora också. lyckan var total. jag och ellen gick.
mot stan&mot amor där hittade vi personer i våran egna ålder, b.l.a emma,malin&ida =)
vi gick in på amor där träffade vi fler kända ansikten, adam,cj,bella os.v
emma&ida ville till centrum så vi skiljdes, jag & ellen gick tillbaka till huset, det var verkligen inte som vi hade trott. det var inte kul nånstanns.så vi gick tillbaka mot stan, trängde oss i kön och gick in på centrum träffade massa roliga människor =) men vi tröttnade vid typ 0130 bussen skulle gå 0155 så vi gick till mcd. där satt ännu mer vänner&bekanta. sen gick vi till bussen, satt där och väntade& väntade klockan blev 0220 ingen 25 i sikte, så 0225 kom den jaa tänkte vi, meeh bussen var proppfull, kunde inte ta upp fler så det körde bara förbi. jaa sista 25an. tur för oss som bor på ljungarum fanns trean.som kom ca 10 minuter senare. vi tog den var hemma sisådär vid 0300.inte nådigt trött nej.

vaknade på lördag vid 1000 mormor ringde, 10 minuter senare var hon&morfar hos oss. yes snabba ryck.
vi fikade lite, beundrade hur mkt det kunde regna på en gång, sen åkte de hem igen.
på kvällen åkte jag& ellen till mathi, kollade lite på tv, sen kom vi på ideen vi åker till stan och träffar lite folk. och så blev det.vi kom till stan, där beslutade vi oss att åka till habo. sagt&gjort, vi irrade omkring på habos gator ett tag hittade festen, den såg inte ut som en höjdare så vi körde hem.
hämtade upp anton, körde hem honom, körde hem mathi , hämtade upp emma körde hem henne&ellen. sen körde jag hem och soooov.

idag har jag inte gjort nåt vettigt alls. men jag ska träna ikväll. yes byebyeee.



Du är som en Ängel jag behöver bara tänka på dig när allt är mörkt och svårt så ser jag ett ljus.



 

onsdag ?

idag har jag inte gjort så där jätte mycket. hmh. eller jo cyklat till skolan. så himla duktig är man.
hade lagom tråkiga lektioner. åt mat. sen va jag heltrött. då kom mathi på den briljanta ideén vi köper en dricka. yees. en dricka senare var jag pigg igen. spurtade på cykeln hem, ellen fick problem att hänga med haha.
väl hemma bytte jag fordon till bilen och åkte och tränade.
träffade emms en stund på kvällen med. så himla skön. biiiatch

nene. allt för idag

just det vi vann matchen igår. vi är så himla bra. haha ironin är på topp.

en tanke

ett vänligt ord kostar ingenting och är ändå den bästa av alla gåvor.

flickorna

det var en gång tre små flickor som gick i skolan, alla var så duktiga så och gick upp och kom till första lektionen. när de tre flickorna väl var på plats fick de informationen om att lektionen inte gällde dem och att de numerade hade håltimma i sisådär 4-5 timmar.
damn tänkte de, gick en sväng, åt god mat i matsalen. den ena flickan hade bestämt sig för att gå att plugga teori, så va de bara två flickor kvar.
den ena flickan sa jag måste lämna tillbaka mina böcker, den andra flickan följde med. på vägen kom en av flickorna på just ja. jag måste in och boka tid på ungdomsmot. den andra flickan följde med. efter massa trappor så var de uppe bokade tid och begav sig neråt. väl nere för alla trappor öppnade den ena flickan dörren, den andra gick ut och såg två välbekanta ansikten, flickan som öppnade dörren märkte dock inte att det var ett litet trappsteg kvar, så flickan snubblade och hängde på dörren, flicka två sa hej till sina vänner och begav sig med den andra flickan mot bibblan.efter sisådär blev flickorna ikapp cyklade av den ena av vännerna,pratade lite samtidigt som vi gick mot bibblan. sa hejdå, lämnade till baka böckerna sedan promernade flickorna en stund på stan, där träffade de den fjärde länken i gänget, pratade en snabbis och sen fick flickorna en idée, jaa vi åker A6 och kollar skor. flickorna åkte upp kollade lite hittade inte så mkt. åkte tillbaka till stan, då kom en av flickorna på. onej jag har dubbelbokat mig, jag ska visst till tandläkarn samma dag. damn. upp för trapporna igen, boka ny tid. ner igen. sen begav sig flickorna mot körskolan och sökte upp sin trejde vän. som satt där och knegade med fas c. flickan klarade fasen de vad nöjda och glada och gick tillbaka till skolan. de hade sin sista lektion för dagen. var nöjda och glada. skrattade en stund åt dagen som gått.  och tänkte fy tusan vad kul vi flickor kan ha tillsammans.

.

vi söker alla efter nån,
den där speciella personen som bidrar med det som saknas i våra liv.
nån som kan vara våran vän, eller hjälp,eller trygghet
och ibland om vi letar rikigt länge kan vi hitta nån som ger oss, alla tre
Ja vi söker alla nån,
hittar vi inte den personen får vi hoppas att han hittar oss.

söndag

en dag fylld med ingenting eller jo kanske lite.  jag vaknade vid 10.30 kunde knappt prata, 15 minuter senare ringde en nyfiken ellen =)

i helgen har det hänt väldigt mkt. i fredags var det match i tranås. 1-1 blev det sen hem fort som faan och sen var det utgång som gällde. jag åkte till folke var där i ca 20 minuter sen åkte vi in mot stan. efter många om och med hamnade vi på amor, där vi träffade massa trevligt folk.jag beställde in en drink och allt var prima. tänkte att det skulle bli den enda. men så blev inte fallet. =) nåväl vi satt på amor rätt länge, det blev mindre och mindre folk, och vi beslöt oss för att gå till piren sista timman. men vi kom aldrig så långt, vi fastande utanför centrum.
efter att ha stått där ett tag så fick vi erbjudande om att åka taxi hem - gratis- det tackar man ju inte nej till så vi åkte med. tog vägen förbi max, så jävla kul. haha

sen igår - lördag - jobbade jag på dagen. suurt som tusan. enda höjdpunkten var sällskapet.
sen på kvällen va vi ute och åt hela familjen & en marcus tjej. lina
det var så trevligt så. jag var chafför så alla andra fick dricka, lite tråkigt ja. men men .
sen körde jag hem alla, sen åkte jag till ellen. där satt vi typ fem minuter sen blev vi sugna på att åka en runda =) vi åkte genom stan och ut till rosenlund och ohej. vi förföljde en bil och allt.
sen åkte alla hem till sig och jag gick in och skulle sova. men efter två sek i sängen ringer det. adam.
jag hade lovat köra honom och så blev det, jag tog på mig kläder och begav mig till bilen. körde dit, men adam och hans kompis var inte klara än så jag gick in, och där hade dom den mest annorluna & mysiga förfest ever. levande ljus, bsb musik & stjärnklar himel. sen efter ett tag körde jag in dom, sen åkte jag hem och la mig. kl 0140 ringer det igen. adam vill åka hem. =) snäll som jag är gick jag upp.
körde hem honom, sen somnade sen sov jag till kl 10.30

1045 ringer ellen. =) pratade med henne ett tag. sen efter det gick dagen och jag gjorde inte särskillt mkt.
vid fyra åkte jag & ida och kollade på fotboll, j-södra. 0-1 blev det. surt men whatta fuck jag bryr miginte så mkt. jag gjorde en mästerlig parkering efter lite trixning.
ida: du kommer aldrig komma in där,
jag:jo för fan.
gissa vem som hade rätt. ;)

nu ska jag kolla på tv- desperete boxen är ju underbar. bye


vill bara att hela världen ska veta :

jag har tagit körkort

JAAAAAAAA



ork

okeeey. jag har medvetet skjutit upp min berättelse om kreta. men jag har inte rikigt orken att skriva änn.
men jag kan ju säga det att det var riktigt fucking kul på kreta.
jag och ellen delade rum, ett rum var för övrigt inte var så fräsht i.o.m att det var själva kök,vardags,sovrum i ett. en dag stank det ris. jag hade kokat lite för mkt. ellen,mathi&emms skulle äta pasta, det slog på stort och kokade sisådär en liter pasta. och nu skämtar inte jag. kastrullen var överfull med makaroner. de blev absolut inte uppätna. och papperskorgen var full.

föräldrar, vänner och annat folk varnade oss för killar i grekland, men efter ett par dagar på ön kom vi underfund med att det var inte killar som utgjorde hot, det var en tjej. mathilda blev personligen mordhotad av en ful fjortis med sönderblonderat hår, en vit kortkort kjol, omatchande randigt linne & extremt fula skor.
vi tänker, vi drar. vi hann inte mer än tänka tanken och vips så fick mathi ett slag mot sig. snabb som hon var drog hon undan huvet och den lilla fula fjortisen missade. tijhiii. otur gumman.

vi hade fått många upplysningar om hur dyyyyrt allt var på kreta, shit tänkte vi våra 3000 kommer aldrig räcka. men så fel alla hade. maten var absolut inte dyrare än i sverige, drickan fick man ju gratis bara man gick några varv i hamnen. bussen var billigare än i sveriga och taxin hallo 120 spänn för 12 km. det är för skön vrakpris.

en dag när vi väl beslutade att ta oss i kragen och åka in till den stooora staden chania slutade det hela med en helkul utekväll.vi åt en sån god kebab i hamnen, blev indraga på alla uteställen i hela chania, hallo 4 blonda tjejer. alla ville ha oss. weeij. vi hamnade tills sist på ett trevligt ställe, där emma blandade drinkar, vi shottade, ellen,emme&mathi dansade på baren. jag fegade ut. daaamn. vi tröttnade tog taxin hem, gick in på tropicana där träffade vi den fula tjejen i kortkort, och den historian kan ni ju redan.

en annan kväll beslutade vi oss att kolla utelivet i vår egna by, kvällen började på en helmysig restaurang där jag och mathilda åt världens största biffar. ellen blev avis och kunde inte sluta tänka på dessa biffdrömmar. vi betalade och gick vidare och tog en drink, vi träffade två grabbar från england, harry (potter) & tom (the happy hamster) haha dom var trevliga. efter drinken gick vi hem och bytte om. nästa mål i våra liv var splendid. efter att ha kommit in gratis,( blonda tjejer, välkomna) gick vi in, kollade runt lite, gick upp på dansgolvet, blev typ våldtagna. skrattade åt situationen gick av dansgolvet. skrattade. var på väg att gå då kom den. botten anna. oheeej en svensk uttjadad låt. och vi blev så glada. dansade en låt till. sen kom rihanna, sos . haha stämde så bra. hjälp oss.

på dagarna pressade vi våra skinn till det maximala. solkrämen solfaktor minskade dag efter dag.
sista dagen gassade vi på med olja för att få den uttersta brännan. vi hade dock ett störo moment en scabbig gubbe ( ok han va la runt 30,35) han hade barn&fru och han glodde på oss så in i, följde efter oss när vi badade. uuuuh. han var riktigt äcklig, han går numera under namnet, scabbet.

efter en omtumlade vecka såg vi nästan lite framemot att åka hem till kylan, vi trodde all dramatik var över, men icke. vi hade nämligen lite smuggel i två av fyra väskor, nämner inga namn.. vi triggade upp oss till max och drog alla hemskheter med att åka fast. wellwell. väskorna skulle röntgas, hjääälp. dom lär ju se.
jag gick in som nr 1. allt frid och fröjd. no problemas. nummer två fick dock problem. open your suitecase nooow. sa en grek, en stor grek. visstvisst. koden hej snabbt. som pricken över iet var väskan uppoch ner allt blev en enda röra. vakten tog upp ett par go on trosor, whats this, till svar fick han ooh it's my smutsiga trousers. hej svenengelska.
nästa misstänkasamma sak var nån salva.ooh my selubraiin. yeaaah. till sist hittade han det som orsakade problem. några jävla batterier. haha. väl när han hittad dom var allt frid och fröjd. haha dumma grek.

flygresan hem gick helbra, förutom att det inte visades film, maten tog slut och istället fick vi en baguette . mumms. eller inte. och till råga på allt var planet försenat en timma. men whatta fuck , vi var inte bittra.

det är små mums bitar ur våran resa. tack och hej.





listaaa

4 arbeten jag har haft i mitt liv:

1. kontorsjobb på TT storkök
2. sommarprao på haga
3. domare
4. massa prao


4 filmer jag kan se om och om igen:

1. Love actually
2. Save the last dance
3. Crossroads
4. Little princess

4 städer jag har bott i:

1.Jönköping
2. Jönköping
3. Jönköping
4. Jönköping

4 tv-serier jag gärna ser:

1. OC!
2. Desperete Housewives
3. Viva la Bam
4. Sex and the city

4 ställen jag vill åka till:

1. Kalifornien
2. Australien
3. Brasilien
4. Italien

4 webbsidor jag besöker dagligen:

1. Aftonbladet.se
2. min blogg
3. englas blogg

4. kennlar


4 Favoriträtter:

1. Lax
2. Kyckling
3. Lamm
4. Fiskbulls


4 ställen där jag trivs:

1. I sällskap med "bästisarna"
2. I soffan
3. Utomlands
4. På landet

hemma

nu är man hemma igen efter en underbar semester på Kreta.
Ikväll eller imorgon kommer ett inlägg om allt som hände där nere.

I helgen har Linnéa & Rafael varit i Jkpg och hälsat på, det blev en god middag i stugan och en helskön kväll ute.
Igår kände jag för att åka till A6 och köpa lite kläder, och så blev det. Jag köpte en vit stickad tröja & en svart vanlig t-shirt- baskläder. men jag la även undan ett par skor som jag har kollat på i evigheter, så nu om en halvtimma ska jag upp och inhandla dom, tillsammans med en scarf som mathilda visade mig.
nu är det frulletime. byebye


she so lucky....

imorgon åker vi. till kreta , till platanias. jag har nästan fixat allt. nästan. det behövs bara packas, strykas,städas, och lite till. ohhej.
jag har även varit och handlat idag. fiskbullar . igen ja
och hamsterbotten grej. och just det godis. uhu nu mår man inte illa eller så
om en timma ska jag träna, sen ska jag hem och bara vänta
vänta på tills jag somnar, så jag kan få vakna igen.

HEJDÅ.

100 saker om mig

100 saker om mig

1. Jag älskar hösten
2. Jag har en gång lyckats laga vårat internet
3. Jag kan absolut inte sjunga
4. Jag heter Ulla i andranamn
5. Och Anne i det tredje..
6. Jag bor i radhus
7. Förra sommaren badade jag aldrig i Svenskvatten
8. Jag har hållt på med konstsim
9. Jag älskar Klara böcker
10. Min bäste vän dog i höstas...
11. Hon var en hund
12. Jag har fem kusiner, varav 4 jag inte träffat på 12 år eller nåt.
13. Jag är beroende av min kalender
14. Jag älskar Lekeryd
15. Sen 5 år tillbaka har jag varit i sälen en vecka varje år
16 . Jag har varit utomland mångamånga gånger.
17. På fredag blir det fjärde gången jag åker till Kreta.
18 . Och jag har inte resfeber.
19. Jag gråter väldigt lätt
20. Jag är en sportfåne
21. Jag är inne på aftonbladet.se varje dag
22. Jag gick ut högstadiet med MVG i bilogi och musik
23. Jag ska ha mist två hundar till i mitt liv
24. Jag har en hamster som heter bobby
25. Jag har en leverfläck i handen
26. Jag har läst 5 Harry Potter böcker
27. Jag har en storebror som är snäll, ibland för snäll
28. Jag har tre fantastiskt bra vänner.
29 . Vi var så nära att flytta i våras
30 . Jag fyller 20 den 23 maj 2008
31. Jag följer många tv serier
32. Jag älskar Viva la Bam.
33. Jag har aldrig blivit opererad
34. Jag har dragit ut 9 tänder om inte fler
35. Jag har haft 5 hamstrar , casper,tazzie,figgo,totto&bobban
36. Jag är msn beroende ibland
37. Jag älskar att träna
38. Jag har en speciell musik smak.
39. Jag är rädd för katter
40. Jag har ingen taklampa
41. Jag är mörkrädd
42. Jag har aldrig haft långa naglar
43. Igår hittade jag en groda
44. Jag spelar fotboll
45. Men jag har planer på att sluta
46. Jag ska ha mattec i trean
47. Jag har ridit 4 timmar i sträck
48. Sen red vi hem också.
49. Jag har 189 som bowlingrekord på en serie
50. Jag har nästan slutat använda smink
51. Jag längtar tills hockey drar igång igen
52. Jag älskar min Tv
53. Jag föler OC, väldigt noggrant
54. Jag håller på att ta körkort.
55. Jag lånar böcker på bibblan en gång i månaden
56. Jag är konfirmerad
57. Jag är svag för gråa tröjor
58. Jag älskar fiskbullar
59. Jag ogillar dumla glass mkt starkt
60. Jag har aldrigt haft ett extra jobb
61. Jag jobbade som feriepraktikant i år
62. Vi hade sjukt kul ida&jag
63. Min Kalender heter - Ett skönare liv
64. Denna sommaren har varit den bästa någosin, i alla kategorien utan en.
65. Jag tänker på Maxi minst 10 gånger varje dag.¨
66. Jag har aldrig träffat min farmor
67. Jag spelar sims titt som tätt
68. Jag har numret 17 på planen
69. Jag är rädd att gå ensam i mörkret
70. Jag älskar lax
71. Jag har en bror som jag aldrig har träffat.
72. Jag älskar änglar
73. Jag går på allt
74. Jag längtar tills på fredag
75. I höst får vi kanske hem en goliat,kanel,chilli eller bruno
76. Själv hoppas jag på en stella
77. Jag tycker att kor är coola
78. Jag tränar på friskis
79. Jag tycker att åska är mysigt, men obehagligt
80. Jag har fortfarnde lunar
81. Jag älskar mjölk
82. Jag är bäst på att stressa
83. Jag älskar Stockholm
84. Jag hoppas att min kusin kommer in i skövde
85. Jag har räddat en underlat från att flyga ut i den vilda världen
86. Jag slösar för mkt på mina pengar
87. Jag är lite bortskämd
88. Jag är älskar save the last dance
89. Och love actually
90. Jag drömmer mkt konstiga saker
91. Jag älskar kyckling curry mackor
92. Jag har en kompis som går på toa, väldigt ofta
93. Jag har en kompis som är sjukt bra på friidrott
94. Ibland vill jag kunna vrida tillbaka tiden
95. Jag behöver klippa mina naglar
96. Jag gillar att träna bräda på FS
97. Jag suger på att dansa
98. Min bror har körkort, och är över 20 = mkt bra
99. Jag älskar vintern,snön, julen.
100. Jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka min hund igen.



en lollodag.

idag är en sådandära dag som man tillbringar med sig själv. jag gick upp utan några som helst mål med dagen. asgött. ingen mamma eller pappa som tjötade på mig, ät frukost, städa där, bädda ,gå med sopporna, plocka ur disken. allt var upp till mig. jag tog mig i kragen och gick en promenad. när jag kom hem, skulle jag fixa frulle, men orka tänkte jag och tog en påse tacochips, åt det som var kvar samtidigt som jag tittade på ricki lake. sjuuukt skönt. ingen kunde säga nåt. HA

sen efter många om och men drog jag mig ifrån soffan och fräschade till mig något, inte mkt.
sprang till bussen, blev helsvettig men va skön. det var ju bara jag och jag själv som skulle till A6 och stan. så vem brydde sig om lilla ofräsha jag. inte jag iallafall. hö

på bussen tänkte jag ok. jag åker till A6 först och sen stan och fixar böcker, men så satte sig en gammal tant bredvis mig hållplatsen innan jag skulle av vid a6 och jag orkade inte strula med att hon skulle resa sig igen. jag ba ok. jag åker väl vidare. aa tanten hoppade ( ok inte ordagrant hon gick i långsam takt av) av jag vet inte vart någonstanns. jag åkte lättad vidare till bibblan. pallrade mig av, insåg att bussen tillbaka till a6 gick om 14 minuter, snabba ryck och jag var inne på bibblan och ut igen inom loppet av 7 minuter. två böcker rikare : )

åkte upp till A6. gick där i min egna värld. köpte en tröja , en grå. min nya favorit färg. yes. och så köpte jag ett par örhängen på rea . 10 kronor. till sist köpte jag ett nagellack. ett rött.
sen gick jag till coop. och insåg snabbt att jag var sugen på fiskbullar. så dagens mat fick bli fiskbulls.
lättare sagt än gjort. det tog mig lång tid att hitta de små bullarna. var tvungen att fråga. liite pinsamt, personalen kollade på mig. haha. jaaajag ska ha fiskbullar. whats the problem dudeee .

sen fick jag återigen springa till bussen.
sen kom jag hem. åt lite godis läste min helago bok.
blev mätt av det rackans goda godiset och var inte det minsta sugen på fiskbullar. nu sitter jag här och väntar på att bli hungrig. 

detta var min lollodag- wonderful .  jag säger som många gånger förr - ibland är det skönt att bara vara