flickorna

det var en gång tre små flickor som gick i skolan, alla var så duktiga så och gick upp och kom till första lektionen. när de tre flickorna väl var på plats fick de informationen om att lektionen inte gällde dem och att de numerade hade håltimma i sisådär 4-5 timmar.
damn tänkte de, gick en sväng, åt god mat i matsalen. den ena flickan hade bestämt sig för att gå att plugga teori, så va de bara två flickor kvar.
den ena flickan sa jag måste lämna tillbaka mina böcker, den andra flickan följde med. på vägen kom en av flickorna på just ja. jag måste in och boka tid på ungdomsmot. den andra flickan följde med. efter massa trappor så var de uppe bokade tid och begav sig neråt. väl nere för alla trappor öppnade den ena flickan dörren, den andra gick ut och såg två välbekanta ansikten, flickan som öppnade dörren märkte dock inte att det var ett litet trappsteg kvar, så flickan snubblade och hängde på dörren, flicka två sa hej till sina vänner och begav sig med den andra flickan mot bibblan.efter sisådär blev flickorna ikapp cyklade av den ena av vännerna,pratade lite samtidigt som vi gick mot bibblan. sa hejdå, lämnade till baka böckerna sedan promernade flickorna en stund på stan, där träffade de den fjärde länken i gänget, pratade en snabbis och sen fick flickorna en idée, jaa vi åker A6 och kollar skor. flickorna åkte upp kollade lite hittade inte så mkt. åkte tillbaka till stan, då kom en av flickorna på. onej jag har dubbelbokat mig, jag ska visst till tandläkarn samma dag. damn. upp för trapporna igen, boka ny tid. ner igen. sen begav sig flickorna mot körskolan och sökte upp sin trejde vän. som satt där och knegade med fas c. flickan klarade fasen de vad nöjda och glada och gick tillbaka till skolan. de hade sin sista lektion för dagen. var nöjda och glada. skrattade en stund åt dagen som gått.  och tänkte fy tusan vad kul vi flickor kan ha tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback