ork

okeeey. jag har medvetet skjutit upp min berättelse om kreta. men jag har inte rikigt orken att skriva änn.
men jag kan ju säga det att det var riktigt fucking kul på kreta.
jag och ellen delade rum, ett rum var för övrigt inte var så fräsht i.o.m att det var själva kök,vardags,sovrum i ett. en dag stank det ris. jag hade kokat lite för mkt. ellen,mathi&emms skulle äta pasta, det slog på stort och kokade sisådär en liter pasta. och nu skämtar inte jag. kastrullen var överfull med makaroner. de blev absolut inte uppätna. och papperskorgen var full.

föräldrar, vänner och annat folk varnade oss för killar i grekland, men efter ett par dagar på ön kom vi underfund med att det var inte killar som utgjorde hot, det var en tjej. mathilda blev personligen mordhotad av en ful fjortis med sönderblonderat hår, en vit kortkort kjol, omatchande randigt linne & extremt fula skor.
vi tänker, vi drar. vi hann inte mer än tänka tanken och vips så fick mathi ett slag mot sig. snabb som hon var drog hon undan huvet och den lilla fula fjortisen missade. tijhiii. otur gumman.

vi hade fått många upplysningar om hur dyyyyrt allt var på kreta, shit tänkte vi våra 3000 kommer aldrig räcka. men så fel alla hade. maten var absolut inte dyrare än i sverige, drickan fick man ju gratis bara man gick några varv i hamnen. bussen var billigare än i sveriga och taxin hallo 120 spänn för 12 km. det är för skön vrakpris.

en dag när vi väl beslutade att ta oss i kragen och åka in till den stooora staden chania slutade det hela med en helkul utekväll.vi åt en sån god kebab i hamnen, blev indraga på alla uteställen i hela chania, hallo 4 blonda tjejer. alla ville ha oss. weeij. vi hamnade tills sist på ett trevligt ställe, där emma blandade drinkar, vi shottade, ellen,emme&mathi dansade på baren. jag fegade ut. daaamn. vi tröttnade tog taxin hem, gick in på tropicana där träffade vi den fula tjejen i kortkort, och den historian kan ni ju redan.

en annan kväll beslutade vi oss att kolla utelivet i vår egna by, kvällen började på en helmysig restaurang där jag och mathilda åt världens största biffar. ellen blev avis och kunde inte sluta tänka på dessa biffdrömmar. vi betalade och gick vidare och tog en drink, vi träffade två grabbar från england, harry (potter) & tom (the happy hamster) haha dom var trevliga. efter drinken gick vi hem och bytte om. nästa mål i våra liv var splendid. efter att ha kommit in gratis,( blonda tjejer, välkomna) gick vi in, kollade runt lite, gick upp på dansgolvet, blev typ våldtagna. skrattade åt situationen gick av dansgolvet. skrattade. var på väg att gå då kom den. botten anna. oheeej en svensk uttjadad låt. och vi blev så glada. dansade en låt till. sen kom rihanna, sos . haha stämde så bra. hjälp oss.

på dagarna pressade vi våra skinn till det maximala. solkrämen solfaktor minskade dag efter dag.
sista dagen gassade vi på med olja för att få den uttersta brännan. vi hade dock ett störo moment en scabbig gubbe ( ok han va la runt 30,35) han hade barn&fru och han glodde på oss så in i, följde efter oss när vi badade. uuuuh. han var riktigt äcklig, han går numera under namnet, scabbet.

efter en omtumlade vecka såg vi nästan lite framemot att åka hem till kylan, vi trodde all dramatik var över, men icke. vi hade nämligen lite smuggel i två av fyra väskor, nämner inga namn.. vi triggade upp oss till max och drog alla hemskheter med att åka fast. wellwell. väskorna skulle röntgas, hjääälp. dom lär ju se.
jag gick in som nr 1. allt frid och fröjd. no problemas. nummer två fick dock problem. open your suitecase nooow. sa en grek, en stor grek. visstvisst. koden hej snabbt. som pricken över iet var väskan uppoch ner allt blev en enda röra. vakten tog upp ett par go on trosor, whats this, till svar fick han ooh it's my smutsiga trousers. hej svenengelska.
nästa misstänkasamma sak var nån salva.ooh my selubraiin. yeaaah. till sist hittade han det som orsakade problem. några jävla batterier. haha. väl när han hittad dom var allt frid och fröjd. haha dumma grek.

flygresan hem gick helbra, förutom att det inte visades film, maten tog slut och istället fick vi en baguette . mumms. eller inte. och till råga på allt var planet försenat en timma. men whatta fuck , vi var inte bittra.

det är små mums bitar ur våran resa. tack och hej.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback