huset is the shit

hela dagen blev en hel försening.
men i vilket fall så kl 1930 trillade jag in hos emma. blött år, alla kläder i en väska och sminket blandat där i.
fick lite smått panik när jag insåg att alla andra var på g med smink och kläder. spurtade om och blev klar näst först! den ni.
sen var det igång. ölspel vem storknar först.  så kassa skivor va på.. haha  smurfhits&grease.  sen tog ida tag i problemet och satte på spice girls. weio
sen blev de stressigt, vi måste gååå. helvette.
mot bussen. dagen i ära hade inte jag något busskort så jag fick snällt gå fram till busschafförn och säga. hej, en skolungdom tack :)  sen gick de rykten om att ida tappade sitt  fritidskort, klaant.
mot tapeten, men först kissepaus. den är tradition.
sen gick vi in på tapeten, vakten/ägarn var inte där så jag och emma gick raka vägen in. ägarn såg ossi ögonvrån tog upp jakten för att kolla leg, när han kommer om oss säger emma lite tjäckt. men det är ju VIIII. haha så gick han igen.
på tapeten var alla söta ifrån klassen. nåh napa.
sen hände lite mer kul på tapeten. men de glömmer vi.
sen huset, emma engborg säger att vi sprang.. jag tvivlar.
på huset var fattardu, så det kostade 100 spänn. fattardu var kassa.
på huset var det cpigt. alla bara flöt. emma fick ont i fötterna och först tog hon av sis skorna och sa. nu håller jag domma i handen och går barfota. okey tänkte jag. men du kan ju låna mina strumpor, så jag tog glatt av mig strumporna. men sen insåg jag att fan hon kan inte gå i bara strumpor hon kommer ju skära upp fötterna. då var man inte snäll eller så och lånade ut sina egna supersköna skor. hygglig kompis man är ibland.
sen kom vi i fight med en som började diskutera psykvård och den där pojken. han vägrade tro på att emma praktiserat inom psyk. han ba ne hon vet inte hur det är på ett psyke. jag ba jooo. sen blev stämningen lite chilli. jag gick och sa hejdå, vi ses på psyket.
sen vettefan om nåt mer hände.  jag hittade en vattenkran. så nu behöver vi inte köa för att få ett glas vatten längre :)
sen tröttnade vi. gick till mcd. där vi åt ett stadigt mål. gott va de. ketchup/jc mannen var där. jag fick en överfull ketchup skål. sen sa han god jul.
emma stack til style. ida stack tillbaka till mcd. jag stod där som ett fån. vad fan ska jag göra nurå.
emma trodde klockan var ett. men hon va två, så vi missade två bussen. grr. haha vi fick snällt vänta till halv tre. den sista halvtimmen hände mycket, emma sålde en cigg för typ 26 spänn. ett 30 + sällskap killar började prata med mig, sen säger en av killarna till sin kompis, jag vet varför du pratar med henne, du vill hyra ett hotellrum och knulla. tack och hej för mig. jag önskade dom trevlig promenad hem.
sen kom bussen. på var det några jävla polacker som envisades med att prata med oss. i love you. yeah right.
kom hem. trillade in i skohyllan. ozzy blev dö rädd. haha attans.
men idag mår jag prima. seriöst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback