jul, jul.

idag vaknade jag kl 0930 pallrade mig in i duschen. var klar och redo att gå kl 1010, jo för ser ni jag hade beslutat mig att gå till jobbet. det bör nämnas att jag duschat och föna mitt långa hår helt torrt. men det var helt totalt onödigt. jag hade jag mössa och luva, men mina toppar blev snabbt blöta i det oerhört tjäcka vädret. snön vräkte ner och jag såg inte ett skit. mitt smink rann av fortare än du kan säga deklarationer. så här långt hade alltså halva mitt hår blivit helblött och iom kylan frös det till små istappar. lattjo! och mitt smink var totalt borta. efter ca 2 km börjar jag känna att jag blev blöt på benen, då hade det snöar igenom mina jobbarbyxor, dom jag skulle ha på mig resten av dagen. yes var min enda tanke. kom till sjukhuset och min ena sko började läcka in vatten, och min fot blev blöt. lyckan var nu total... jag var vid detta laget, blöt, kall, och ful. och jag hade bara kommit till sjukhuset!
passerade sjukhuset smärtfritt.. tänkte nu när jag redan är blöt kan jag ju lika gärna gena över gräsmattan, sagt och gjort, det gjorde inte mina fötter torrare direkt.  till slut gick jag och skrattade åt mig själv jag måste ha varit för jävla ful.  men jag har kommit på att jag ska vara glad. min ipod höll hela vägen, och för det är jag evigt tacksam!. haha. dom på jobbet skrattade lite åt mig. mitt så fina nytvättade hår var nu blött, risigt och tovvigt.
höll nästan på att glömma. iom min sena uppstigning så hann jag inte äta frulle, så jag tog en banan i farten, tror ni inte att den blir kall och hård. så jag inte kunde äta den, svinkallt för mina fina tänder. så alltså för att sumera min morgonpromenad så kom jag till jobbet, kall, blöt, ful och hungrig!
men jag deppar inte för det. jag är väl aldrig den som deppar.

OCH jag fick ledigt på julafton! jag blev så ledsen när jag såg att det var min dag. fällde nästan en tår. men alltså fick jag som jag ville ledigt på julafton och den 7 december så ullared förbered dig för här kommer en rookie.

image206



så det blir nog en god jul även i år.

Kommentarer
Postat av: k + a + r +i + n

haha ditt smäckhead varför promenera när det är snöstorm? du borde ha haft påsar runt fötterna för då blir du inte blöt om strumporna :D oho clever girl.

2007-11-12 @ 22:12:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback